Friday 6 April 2012

Hoe te om een afdak te bouwen

Dak veranda kan een toevoeging die samen met het geven van bescherming, kan ook verbeteren van de uitstraling van uw huis. Tijdens de bouw van een veranda dak, ervoor te zorgen dat het materiaal van de veranda dak en de kleur gels goed met de look van het huis. Voordat u het bouwen van een veranda dak, moet je weten hoe je een veranda bouwen. Veranda voegt veel toe aan onze comfort zone.
Hoe te om een ​​afdak te bouwen
De materialen u nodig heeft voor het bouwen van een veranda dak blauwdruk, hout, dakbedekking, beton en nagels.
Voordat u het bouwen van een veranda, controleer dan of deze toevoeging zal uw huis pak en denk dat als het kan een nuttige aanvulling op uw huis te maken. Als er een aantal zwakke plekken in uw huis, dan is het geen goed idee om een ​​afdak te bouwen. Ook zullen deze punten maken de procedure van het gebouw moeilijk. Dus zorg ervoor dat uw huis is sterk genoeg om het gewicht van de veranda te dragen. Voordat u begint het eigenlijke proces van het bouwen van een afdak, als er geen obstakels zoals een opknoping boom ledematen, telefoon palen of elektrische leidingen, dan moeten ze worden verwijderd.
Nu is de volgende stap is het opstellen van een blauwdruk. Het is must om een ​​blauwdruk te maken voordat u begint met het eigenlijke proces van de opbouw van de veranda als het misschien wel het werk te vereenvoudigen. Een zee van problemen kunnen ontstaan ​​als de blauwdruk is niet gemaakt. Vandaar is het een must om de beknopte tekening hebben. U kunt verwijzen een architect of een tekening voor het tekenen van professionele de blauwdruk. Er zijn gratis software beschikbaar op het internet die u kunnen helpen met het zelfde. Als u van plan bent aan de macht te lopen je veranda, zorg er dan voor dat er in de blauwdruk, de stopcontacten zijn opgesteld. De veranda moet overeenkomen met het dak in toonhoogte en vorm.
Controleer of het niveau van de veranda is zelfs. Als het niet op niveau en u wilt verhogen, dan heb je op te trekken en de gaten vullen met beton. Als de kloof, waar je gaat bouwen gaat worden op een betonnen plaat die niet is gestabiliseerd, dan zul je moeten om voor te compenseren door het manipuleren van de lengte van de palen.
De volgende stap is het vaststellen van de ondersteuning van ambten die kunnen ronde of vierkante vorm zijn. Deze posten zal houden op het dak. Als de veranda is het verhoogde dek, dan de palen moeten worden geplaatst boven de ondersteuning van berichten waardoor het dak ondersteunt uitbreidingen van het benedendek ondersteunt. Het aantal dak posten moet hetzelfde zijn als die van het dek ondersteunt. Zet de berichten op het dek met de hulp van bracing materialen. Koop een juiste grootte van post-connector dat beschikbaar is op elk hout winkel. De ondersteuning berichten moeten worden verticaal schietlood.
Nu kunt u de bovenplaat. Bevestig de bovenste plaat op de posten die op zijn beurt zal een doos als vorm hebben. Vervolgens kunt u de nok tot dit vak vorm te geven. Als u wilt, kunt u ook kiezen voor een dubbele verchroomde bovenkant plaat. Zorg ervoor dat alle platen grondig worden gereinigd en goed geschuurd. De raad moet goed worden geplaatst op de berichten. Verbindingen en gewrichten moeten worden over de ondersteuning posten en moeten worden beveiligd met een vertraging van bouten.
De volgende stap is het installeren van de spanten. Zoals deze is opgemaakt in de blauwdruk, markeren de locaties van de spanten. Nadat u hebt gemarkeerd de punten, knip de gordingen. Terwijl je dit doet, zorg ervoor dat u voldoende ruimte laten voor de overhang. Voor het vastzetten van de spanten, het gebruik van metalen connectoren.
Nu, bedek het dak met een multiplex. Het hele dak, samen met de meer dan hang oppervlakte moet worden bedekt door de multiplex. De laatste en de laatste stap is het grind van het dak. Na de installatie van gordelroos, zorg ervoor dat je het schoon. Lees dit om meer over hoe dakshingles schoon te leren kennen.
Dit was alles over hoe je een afdak te bouwen. Als u meer naar de veranda, kunt u ook van plan voor het bouwen van een veranda schommel. Deze overkapping kan een extra beschermende factor om uw huis en ook aan de leden van uw familie.

No comments:

Post a Comment