Sunday 8 April 2012

Business Casual voor mannen

Een goede vriend van mij sinds kort een bekende beleggingsonderneming als assistent investment banker. Voorafgaand aan dat, had hij gewerkt voor een aantal jaren bij een reclamebureau waar creativiteit was het enige dat telde, wat je droeg en hoe je keek was het secundair en tertiair. Je heel goed kan voorstellen dat de blik op het gezicht van zijn baas, toen deze briljante maatje van mij nonchalant liep in zijn nieuwe kantoor op de eerste dag van de arbeid, droeg alleen maar cargo shorts, een wit vest, een knop-less Hawaiian shirt en een paar flip-flops!
Dus wat denk je moet er met hem gebeurd? Heeft hij je ontslagen op de eerste dag van zijn nieuwe baan? Verrassend, deed hij niet. Hij had geluk. Die dag toevallig gebeurd te zijn 'strand dag' op kantoor. In feite, de baas ging om commentaar te leveren dat hij vrij goed gekleed voor de gelegenheid! Hij was heel erg gelukkig dat hij zijn fout niet kostte hem zijn baan. U mag echter niet zo gelukkig. Dus als je een man die business casual dress code is op uw plaats van het werk, lees dan verder om over de verschillende opties in verband business casual voor mannen te leren kennen.
Dress Code - Business Casual voor mannen; Als je helemaal niet bewust van wat een 'business casual kleding voor mannen' is, of dat er voldoende kleding opties overweegt u een vijfdaagse werkweek, ontspannen. Je kunt ademen gemakkelijk. Gelukkig zijn er genoeg opties in herenkleding als het gaat om business casual kleding voor mannen. Laten we eens kijken naar een paar van hen.
Shirts; Business casual is een intermediair niveau tussen het bedrijfsleven formeel en casual vlakte. Je moet dit in gedachten houden tijdens het selecteren van niet alleen uw shirts, maar alle andere kleding en accessoires. Business casual shirts moet altijd een halsband. Of te kiezen voor half-of full-mouwen mouwen zal afhangen van uw individuele onderneming jurk beleid. Voorkomen extravagante kleuren. Je wilt niet aan te kijken als een mens neonreclame. Maar dat wil niet zeggen dat je moet vijf witte shirts en vier blauwe shirts te kopen. Die u zeker kunt experimenteren met kleuren en patronen, maar zich te onthouden van felle kleuren of in-your-face ontwerpen en patronen. Pasteltinten zijn altijd een goede optie. Donker blauw, marrons en bruintinten zijn ook goede keuzes. Niet te worden achtergelaten, de typische zwart shirt ... het maakt een solide statement overal bij u heeft. Met betrekking shirt patronen, kunt u kiezen voor dunne, lichte strepen of cheques.
Broek; Hoewel geplisseerde geklede broeken zijn niet verplicht, kunt u zeker overwegen een paar van hen in je garderobe. Kiezen voor vlakke voorzijde katoenen broek in de kleuren beige, bruin, grijs, olijf, etc. Een paar goede zwarte broek zijn een must-have. Of u kunt dragen jeans en cargo broek zal opnieuw afhangen van uw bedrijf dresscode beleid. Een combinatie van geplooide broeken, vlakke voorkant kaki, chino's en een katoenen broek zal een goede hoeveelheid variatie aan uw garderobe en geeft u een bredere keuze van het verband opties.
Jack: Een jas is niet verplicht als zodanig als het gaat om business casual. Echter, als je kan het team met een frisse witte shirt en een paar slimme grijze of zwarte broek, dan ga je gang. In aanvulling op de formele jassen, kunt u ook kiezen voor een tweed jasje of een casual corduroy jasje. U kunt een jas ook vervangen met een goede trui of een over-shirt. Het is niet alleen gekeken slim, maar is ook een goede optie voor de winter.
Schoenen en accessoires; Formele zwarte lederen schoenen zijn altijd een goede optie. Echter, aangezien dit business casual, kunt u het zich veroorloven om een ​​stap naar beneden. Suede is een goede optie en werkt wonderwel met een aantal business casual outfits. Snijd schoenen zijn ook een optie, indien zij overeenkomen met je broek en je shirt. Als je het dragen van een jas, zorg ervoor dat je schoen kleur complimenten je jas. Zich onthouden van sneakers, sportschoenen, sandalen en slip-ons. Zorg ervoor dat u altijd een gordel dragen. Als je gaat worden naar een belangrijke bijeenkomst of op een client-bezoek, draag altijd een gelijkspel (en een jas indien mogelijk). Het is een belangrijk onderdeel van de werkplek ethiek.
Dit waren wat dressing opties als het gaat om business casual voor mannen. In het geval dat je vrouw toevallig ook een business casual dress code op haar plaats van het werk, hier is enige informatie over business casual kleding voor vrouwen. Het basisprincipe blijft hetzelfde - ontdek wat uw bedrijf dresscode beleid is, en dus kies je werk kleding.

No comments:

Post a Comment