Wednesday 11 April 2012

Hawaiian Flower Tattoos

Hawaï is synoniem met zijn onbezorgde houding en het tropische weer. Het is ook wereldberoemd voor zijn adembenemend mooi landschap. Naast al deze, is Hawaï ook bekend om zijn heldere, kleurrijke, verfijnde en grote verscheidenheid van bloemen, die nu steeds zeer populair als tatoeages, speciaal bij meisjes. Hawaiian tatoeages worden beschouwd als een van de meest bijzondere tatoeages in de wereld.
Het bestaan ​​van Hawaiian tatoeages dateren van duizenden jaren. Zelfs vandaag de dag, Hawaiian tatoeages zijn zeer populair onder jongeren. De traditionele Polynesische kunst van tatoeages heerst zelfs vandaag de dag en kan gezien worden in de interpretaties van de moderne tatoeages. De traditionele kunst symboliseert oude tribale cultuur. De traditionele techniek van inkten tribal tattoo heette 'kakau'. Hawaiian tatoeages, die een symbool van hun cultuur, uitdrukkelijk de grote vertrouwen dat Hawaiian mensen hebben in God. Honderden jaren geleden, de Hawaiianen gebruikt om te verzamelen in tempels en bidden voor het geluk en het welzijn van elk lid van de stam geïnkt met Hawaiian tatoeages.Deze tatoeages werden gebruikt om de persoonlijke identiteit van de Hawaïaanse mensen onthullen. Traditionele Hawaiiaanse tatoeages werden gemaakt uit een mengsel van suikerriet sap en kukui noten, die een zwarte inkt zou vormen.
Je kunt van Hawaiian Bloemen
U moet weten dat de symboliek van deze bloemen, voordat je Hawaiian Flower Tattoos permanent geïnkte op uw huid.
De Anthurium: Het is een populaire hartvormige tropische bloem die gastvrijheid symboliseert. De meest populaire zijn rood van kleur, maar ze zijn verkrijgbaar in een reeks van kleuren, variërend van oranje, paars, wit, groen en roze.
De Hibiscus bloem: De opvallende mooie gele hibiscus bloem is de bloem van Hawaï. Het symboliseert delicate schoonheid. Hibiscus is beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren zoals roze, rood en paars, maar geel is de meest populaire terwijl ze een tatoeage. Als Hawaiian vrouwen een hibiscus te dragen achter hun oor, hij beweert dat ze klaar zijn voor het huwelijk.
Orchideeën: De meest populaire orchideeën in Hawaii zijn de Dendrobium orchideeën, die hebben de vorm van vlinders. Het symboliseert een aantal kwaliteiten zoals liefde, schoonheid, kracht, pracht en luxe, dat maakt het perfect voor komen met uw oorspronkelijke Hawaiiaanse tattoo.
The Birds of Paradise bloem: Deze bloem met grote blauwe en oranje bloesem ziet er erg dramatisch en lijkt een vogel in vlucht. Het vertegenwoordigt vreugde en het paradijs. Als u liever een heldere en kleurrijke tattoo, deze tattoo is perfect voor je.
Plumeria Bloem Tattoo: Plumeria is een tropische bloem die gewoonlijk wordt gebruikt voor de lei (een slinger in Hawaï), die gebruikt worden om toeristen te verwelkomen maken. Vooral bekend om zijn zoete geur, de kleur varieert van roze, wit tot diep rood. Plumeria kan vaak worden gebruikt om een ​​andere bloem als een Hibiscus accentueren. Dit kan echter ook worden geïnkt tatoeage als een belangrijke ontwerp vanwege de eenvoud en elegantie. Deze bloem is historisch verbonden met het leven en de voortplanting. Als afgebeeld in een lei, kan het symboliseren gastvrijheid en warmte.
Om je tatoeages kijk origineel en interessant, kunt u deze combineren je tatoeages met andere symbolen zoals hoela meisjes of oceaangolven, die ook een verbinding met het eiland Hawaï. Deze bloem tatoeages worden vaak gezien op delen van het lichaam, zoals de voet, schouder, arm, enkel en heup. Lees meer op bloem tattoo ontwerpen.
Hawaiian Flower Tattoos zijn een ideale keuze voor iedereen die op zoek zijn naar een eenvoudige, prachtige, mooie en pretentieloze ontwerpen. Degenen die kiezen voor deze modellen kan inboorlingen van het eiland of voorouderlijke betrekkingen met het eiland. Het kan ook gewoon een hommage aan de cultuur of een manier van het herbeleven van de herinnering aan hun verblijf in Hawaï, of op een romantisch uitje, een ontspannende vakantie of surfen op het strand.
Of het is gewoon voor de herinneringen of een verbinding met het beroemde eiland, of gewoon voor de prachtige schoonheid en esthetische waarde, Hawaiian Flower Tattoos zijn zeker de moeite van het lichaam kunst!

No comments:

Post a Comment