Saturday 17 March 2012

Trouwen Kleurenschema Ideeën

OK Dus, ik weet dat u zijn allemaal hele stad (of misschien zelfs het land) te vinden jezelf de perfecte trouwjurk. De bruidsmeisjes 'hulpstukken worden verzorgd en de bruidegom (die, zoals gebruikelijk, clueless is) heeft een knappe smoking. Je hebt geplukt van de locatie en afgerond in het menu. De bar zal beschikken over alle benodigde drankjes en de tafelschikking is onberispelijk. Je bent eindelijk het antwoord op de vraag wanneer zal ik trouwen?. Maar mijn lieve, je nog steeds hulp nodig hebt bij de bruiloft kleurenschema. Dat waarom je hier bent, toch? Geen zorgen te maken, ik ben hier om u te helpen (want je bent zo speciaal voor mij!) met een aantal grote bruiloft kleurenschema's. Deze kleuren moeten worden opgenomen in de huwelijksuitnodigingen, de stoelbekleding, de gordijnen, het porselein, de bloemen, de tafel dekt en de huwelijksrepetitie (nou ja, de repetitie is optioneel). Lees voor meer informatie over bruiloft bloemstuk ideeën en diner van de huwelijksrepetitie ideeën.
Ik ben niet een voor traditie en de routine. Niettemin zal bespreken we de reguliere en de traditionele bruiloft kleurenschema ideeën evenals enkele nieuwe en onconventionele. Beiden schoonheid toevoegen aan het huwelijk planning. Dus zullen we beginnen?
Trouwen Kleurenschema Ideeën # 1; Ok we beginnen met de meest klassieke en chique bruiloft kleurenschema bijvoorbeeld - Alle White! Het is prachtig en geeft een klasse apart. Het kan gel met een soort menu, ceremonie en bruiloft thema. Niet te vergeten, het is erg vleiend voor de bruid ook. Meer nog, het kan een zeer parelmoeren look en in deze achtergrond, de bruidegom is zwart Tux zal dus kijk veel beter! Je kunt trekken in veters en satijn en gordijnen en ballonnen! Geloof me, conventionele kan worden, maar zeker ziet er prachtig uit!
Trouwen Kleurenschema Ideeën # 2; Nu komen we bij een kleurenschema dat loopt langs dezelfde lijnen - Alle Pink! Ja, het is erg populair en de look het geeft is te sterven voor! Nee, uw ceremonie niet uitzien als een marshmallow en je hoeft niet aan een roze trouwjurk dragen! Pink is een kleur die alle anderen aanvult en deze kwaliteit is wat we op de bank. De kleur roze wordt de gehele plaats te geven een zeer onschuldige en schattige uitstraling. In het midden van deze, zal uw liefde voor elkaar tentoon te stellen de zuiverheid! Lees voor meer informatie over bruiloften.
Trouwen Kleurenschema Ideeën # 3; De volgende is een all time favoriet van mij - de kleuren paars! Ja, paars is een kleur van goddelijkheid en creativiteit. Meer nog, het ziet er prachtig. U kunt verschillende tinten van paars op uw uitnodigingen, de gordijnen en de tafel dekt. Bottom line, zal de rijke en vorstelijke uitstraling van paars overspoelen de bruiloft en geef het een uit de wereld te kijken en ervaring. Is dat niet precies wat je zocht? Lees voor meer informatie over huwelijksuitnodigingen.
Trouwen Kleurenschema Ideeën # 4; Nu, dit volgende bruiloft kleurenschema heeft een look die is te sterven voor-White en Red! Ja, rode rozen op een witte achtergrond. Wit staat voor zuiverheid en rood voor liefde. Is er een betere manier om je liefde te verklaren voor elkaar en bij elkaar worden gebracht in de zuiverheid van het huwelijk. Meer nog, kunt u prachtige witte en rode bloemen in uw boeket. Ja, het is een beetje cliche. Maar dan, een deel van de schoonheid van het huwelijk ligt in de cliches, toch?
Trouwen Kleurenschema Ideeën # 5; Nu komen we tot een onconventionele stijl - zwart en grijs! Nee, ik ben niet over een Halloween thema bruiloft. Maar u kunt een open huwelijksceremonie of een strand bruiloft. In een dergelijk geval kan zwart en grijs blijken een groot strand bruiloft kleurenschema worden. Het is niet erg vaak gebruikt, maar het werkt. De witte trouwjurk en de transparante glazen wijn, de witte en zwarte smoking en de bruidsmeisjes 'jurken. Kun je je voorstellen en zie hoe groot het allemaal zal zien?
Trouwen Kleurenschema Ideeën # 6; nóg een bruiloft kleurenschema dat echt wonderen werkt voor een strand thema bruiloft is Ocean tinten. Dat is blauw en al haar schakeringen groen. Deze bruiloft kleur thema heeft een zeer verfrissende en verleidelijke effect. Ga niet voor de reguliere huwelijkskledij hier, ga voor een meer comfort op basis van kleding. De bruid kan hebben bloemen in het haar en de drankjes worden geserveerd in kokosnoten. Jongen! Dat moet leuk zijn! Lees voor meer informatie over het strand huwelijkskledij.
Trouwen Kleurenschema Ideeën # 7, de laatste van mijn favoriete bruiloft kleurthema ideeën is de Bourgogne en Emerald. Ja, ze zijn contrasterende kleuren. Maar deze kleur thema werkt als een charme voor de winter bruiloften. De helderheid en de kleuren accentueren al het geluk dat u het gevoel op de dag. Meer nog, laten we eerlijk zijn, de bruid en de bruid de jurk ziet er geweldig uit in een dergelijke atmosfeer.
Dit waren de top 7 bruiloft kleurenschema ideeën. Maar vergeet niet, dan kunt u altijd improviseren. Het is uw bruiloft en jij beslist! Dit is waar ik aftekenen! All the best!

No comments:

Post a Comment