Monday 19 March 2012

Jasmine Plant Care

Een jasmijn plant is een geweldige toevoeging aan een tuin of een huis. Jasmine, bekend om haar prachtige bloemen en glanzende bladeren, kan vullen uw huis met een unieke geur. Jasmine is in feite een bossige struik die geur releases 's nachts. Goede jasmijn kamerplant zorg is essentieel, zodat het groeit op de juiste manier.
Jasmine Plant Care; een jasmijn plant goed groeien als de aanplant gebied aan bepaalde voorwaarden voldoet. De factoren die de groei van jasmijn planten beïnvloeden zijn als volgt:, Sunshine, meststof; bodem; Gieter; Als het gaat om planten jasmijn struiken buiten het huis, de gewenste tijd is tussen de maand juni en november. Of u nu voeden de plant binnenshuis of buitenshuis, een ideale voorwaarde voor de plant om te groeien omvat vochtige grond. Ter bevordering van de groei, een goed doorlatende, zandige leemgrond wordt vaak aanbevolen. Het besproeien van de plant dagelijks een gemakkelijke manier om de bodem vochtig te houden. Wanneer u het gevoel dat de bodem is geworden volledig droog, het water de plant onmiddellijk. Er moet echter over-water worden vermeden, omdat anders de wortel van de plant kan rotten. De planten dient te worden bewaterd meer in de zomer droog van de bodem te voorkomen. Jongere jasmijn planten die worden gekweekt in de tuin moeten regelmatig gesnoeid om hun groei te beperken. Voor de teelt van 3 tot 4 planten struiken, voldoende ruimte (minimum 8 meter) tussen de planten is nodig voor een normale root expansie en gebladerte. Overbevolking van de planten kunnen aantasten hun groei.
Indoor Jasmine Plant Care; Binnen jasmijn planten, ook wel bekend als kantoor planten kunnen een belangrijke rol spelen in het verminderen van werkgerelateerde stress. Bij de beslissing om te laten groeien binnen, maken een punt dat de jasmijn plant je koopt perfect past in het bedrijf container. Er ook voor zorgen dat zij voldoende hoeveelheid zonlicht krijgt. Verwacht niet dat de plant om te groeien in minder zonlicht. Het is noodzakelijk dat de aanplant gebied direct zonlicht krijgt voor een minimaal 4 - 6 uur dagelijks. Planten die zijn geplaatst in de schaduw de hele tijd te ontwikkelen schimmel. In de middag komt de zon op zijn hoogtepunt, vooral tijdens het zomerseizoen. Ja, kunt u uw jasmijn plant te houden in de schaduw tijdens de middaguren van de directe blootstelling aan het zonlicht. Bladeren van jasmijn planten meestal zult bij blootstelling aan overmatig zonlicht. Jasmine groeit goed wanneer het frisse lucht krijgt gedurende de dag. Houden de plant op het balkon zou een zeer goede optie zijn. Als je houdt het binnen, ervoor te zorgen dat het te dicht bij een open raam. U kunt ook gebruik maken van de ventilator om de lucht circuleren. Zoals de jasmijn is kwetsbaar voor mijt plagen, moet u de plant dagelijks observeren op tekenen van spintmijten, met name op de bladeren. Behandeling in de vorm van water en zeep spray is handig om zich te ontdoen van deze plagen.
Bevruchten de plant is een belangrijk onderdeel van jasmijn het verzorgen van planten. Maar het gebruik van meststoffen sterk kan dodelijk zijn de plant, dus een milde of een matige bemesting, hoog in fosfor toegepast tweemaal per jaar is gunstig en stimuleert de bloei. Samen met de meststof, toevoeging van kalk aan de bodem is ook nuttig om uw bedrijf gezond en sterk. Het moet worden bemest om de 2 weken met 10-20-10 meststof. Dit betekent dat de meststof bevat 10% kalium, 20% fosfor en 10% stikstof.
Het bijknippen van de plant; De zorg van jasmijn planten is niet compleet zonder snoei. In het geval u de jasmijn polyanthum hebben, frequent snoeien is een must om de groei te controleren. Anders, een keer per jaar snoeien in het late voorjaar is voldoende om verse groei te bevorderen. Als de uitgebloeide bloemen of takken van de plant zijn niet gesneden, kan het een negatieve invloed op de groei ervan. Veel een keer, deze overtollige takken veroorzaken vermindering van zonlicht aan de stam van de plant, waardoor de kans op ongedierte.
Na de bovengenoemde jasmijn het verzorgen van planten instructies is belangrijk zodat de plant mooie bloemen oplevert. Er zijn verschillende soorten van soorten van jasmijn installaties waarin het snoeien en bemesten patronen enigszins verschillen. Vandaar, verzamelt u de benodigde informatie van die bepaalde jasmijn plant voordat je het toe.

No comments:

Post a Comment