Sunday 11 March 2012

Veranderende Achternaam na huwelijk

Het is een eeuwenoude traditie van het veranderen van de achternaam na het huwelijk en is bijna overal gevolgd over de hele wereld. De man de achternaam wordt de officiële achternaam van de vrouw na het huwelijk echter volledig van deze beslissing van naam te veranderen is afhankelijk van de vrouw. Het is juridisch noch ethisch verplicht. Alleen als de bruid wil de wijziging van de achternaam te voeren na het huwelijk, heeft ze te volgen bepaalde stappen naar laatste naam te veranderen na het huwelijk.
Er is geen regel in het boek van de wet waarbij het verplicht is voor een vrouw om haar meisjesnaam achternaam wijzigen naar laatste naam van haar echtgenoot na hun huwelijk. De meeste vrouwen doen het uit van de sociale etiquette of uit beleefdheid. Tegenwoordig is er een groeiende trend dat vrouwen hun meisjesnaam houden achternaam en woordafbreking het met de laatste van hun echtgenoot naam. Dit wordt meestal gedaan door vrouwen die hun eigen identiteit of als hun naam is een merk op zich en is bekend wereldwijd. Veel liever houden hun meisjesnaam achternaam intact, ook na het huwelijk. Er is ook een optie om uw meisjesnaam gebruiken als uw middelste naam. Een andere mogelijke maar zeldzame optie is voor de man naar zijn laatste naam te veranderen na het huwelijk naar laatste naam van zijn vrouw.
Blijkbaar zijn de wetboeken kunt u uw naam te wijzigen op elk gewenst moment en op welke manier je maar wilt. Elk moment tijdens uw leven, te wijten aan enkele redenen, bent u toegestaan ​​uw eerste als achternaam te wijzigen. Een of beide namen kan geen enkele relatie met je ouders namen. Hoewel de wetten kan van plaats tot plaats variëren, is gering en de procedure is afhankelijk dienovereenkomstig.
Voor dergelijke grote veranderingen, is er een strikte procedure die moet worden gevolgd en de naamswijziging moet worden gelegaliseerd. Ook oppassen dat de nieuwe naam die je kiest niet een persoon die onder het wettelijke complicaties van welke aard dan ook te vertegenwoordigen. Het moet alleen alfabetten en mag niet bestaan ​​uit een obscene woorden.
Hoop dat het volgende richtlijnen die je helpen in het proces van het veranderen van je achternaam legaal.
Hoe Achternaam wijzigen na het huwelijk
Stap 1: Het proces van het veranderen van de naam begint van de Social Security kantoor. Voordat dat je een online formulier voor naamswijziging, die beschikbaar is op de Sociale Zekerheid website te vullen. Neem een ​​uitdraai van het formulier en vul het op de juiste wijze.
Stap 2: De volgende stap is om de volledig ingevulde formulier, samen met uw sofi-kaart, trouwboekje en rijbewijs / paspoort (of een andere foto-id bewijs), de Sociale Zekerheid. Zij zal een tijdelijke sociale zekerheid kaart voor u met uw naam veranderd. Ook zal de Social Security Administration op de hoogte van de Internal Revenue Service (IRS) over de wijziging, binnen 10 dagen.
Stap 3: De volgende belangrijke document dat de naamswijziging aanduiding vereist is uw rijbewijs. Ga naar het departement van motorvoertuigen met uw tijdelijke sociale zekerheid kaart, rijbewijs en uw huwelijk licentie om de noodzakelijke veranderingen op uw rijbewijs te maken.
Stap 4: Laatste maar niet de minste, de naam te wijzigen moet worden vervoerd naar familie en vrienden evenals aan alle andere instellingen die u zakelijke overeenkomsten met, zoals banken, creditcardmaatschappijen, uw huidige werkgevers, verzekeringsmaatschappijen, mobiele bedrijven, paspoort kantoor, enz.
De procedure kan variëren van staat tot staat en dus moet worden bevestigd door de lokale autoriteiten. Van naam verandert of het wijzigen van de achternaam na het huwelijk is een grote beslissing en heeft anders daadwerkelijk worden uitgevoerd, kan dit leiden tot een aantal ongewenste juridische kwesties. Geniet van de overgang van 'Miss' naar 'mevrouw' en al het beste voor u!

No comments:

Post a Comment