Wednesday 7 March 2012

Hoe te Take Off Acryl Nails Eenvoudig

Acryl nagels zijn niets anders dan synthetische vezels en worden vooral gebruikt door vrouwelijke kunstenaars. Deze nagels zien er geweldig uit en ze maken de hand aantrekkelijk lijken. Maar, na een bepaalde periode van tijd, deze nagels moeten worden verwijderd. Er zijn verschillende methoden van acryl nagels verwijderen. Maar, soms een paar van hen kan pijnlijk en vervelend. Hieronder heb ik reeds een aantal methoden over hoe af te nemen acrylnagels gemakkelijk en pijnloos. Lees meer over nail art.
Methode 1:
benodigde materialen; krant; Aceton nagellakremover, Vaseline; Nail buffer; Nagelknipper, Glass kom; Procedure: Take off Acryl Nagels met Aceton
Zorg ervoor dat het gebied dat u kiest voor moet comfortabel zijn. Een tafel en stoel worden gewoon perfect voor dit. Om de tafel te voorkomen vlekken, kunt u afdekken met een krant. Alle materialen die nodig zijn voor het uittrekken van acryl nagels moet handig zijn. Nu kun je daadwerkelijk beginnen met de procedure voor het verwijderen van acryl nagels. Om acryl nagels makkelijk te verwijderen, snij ze zo kort mogelijk. In een glazen kom, giet nagellakremover. De nagellak remover moet bevatten aceton. Voordat u onder te dompelen je nagels in de vloeistof, zorg ervoor dat je een jas van aardolie van toepassing gelei op uw nagels. Dit voorkomt dat de nagels van droogzetten. Genieten van je nagels in de kom met nagellak remover voor 15 tot 20 minuten. Na het verwijderen van uw hand voorzichtig proberen om afpellen de acryl nagels. Als een bepaalde acryl nagels niet gemakkelijk naar buiten komen, dan weer giet je vingers in de kom en herhaal het proces. Volgende keer als je de nagels genieten in de vloeistof, zorg ervoor dat u niet uw handen geweekt voor meer dan 5 minuten. Nu kun je afpellen die koppige acrylnagels. Forceer de acrylnagels loskomen. Het proces lijkt misschien moeilijk, echter hoe af te nemen acrylnagels eenvoudig is een truc die u kunt perfectie te bereiken met de praktijk. Lees over het verwijderen van acryl nagels.
Na het verwijderen van de acryl nagels, zul je niets meer, maar natuurlijke nagels. Nadat u hebt verwijderd alle acrylnagels, was je handen grondig te verwijderen nagellakremover residu en vaseline op aanwezig nagel. Indien, ondanks het wassen van uw handen grondig, bestaat er nagellak remover residu of vaseline, dan met een buffer, buff hem dan voorzichtig. Niet te veel van druk als het kan de natuurlijke nagel beschadigen. Nadat alles klaar is, breng een vochtinbrengende crème die de veel nodig vocht die kan worden verloren als gevolg van nagellakremover aceton zal geven. Met deze methode kunt u opstijgen acrylnagels pijnloos. Ik denk dat na dat deze methode je nooit zal vragen wat is de beste methode af te nemen acrylnagels. Lees meer over nagelverzorging.
Methode 2:
Benodigde materialen; Nagelknipper, Alcohol, keukenpapier; vijl; Procedure: Opstijgen Acryl Nails een veilige manier met alcohol
Knip je nagels zo kort mogelijk. In een kom, giet er wat alcohol en uw nagels genieten in het ten minste gedurende 5 minuten. Na het verwijderen van je nagels af alcohol, veeg van de acryl met een papieren handdoek. Het schoonvegen van de nagels zal helpen bij het verwijderen van de acryl. Het geheel van acryl zal niet uitkomen in een inweken. U zult de koppige acryl te verwijderen met de hulp van filer. Met de filer, het dossier van de bovenkant van je nagels. Na dit weer genieten van je nagels in alcohol en herhaal dezelfde procedure. Met deze methode kunt u opstijgen acrylnagels jezelf gemakkelijk en zonder gedoe. Na het lezen van deze methode, zal je zeker niet de twijfel hoe kan ik dit verwijderen acrylnagels. Lees meer over hoe af te nemen acryl nagels zonder aceton.
Lees meer over:; Hoe Take Off acryl nagels thuis; acryl nagels thuis, ik hoop dat je hebt geleerd hoe af te nemen gemakkelijk acrylnagels. Dus, ga je gang en maken gebruik van deze eenvoudige methoden om weg te doen met de ongewenste acrylnagels.

No comments:

Post a Comment