Sunday 4 March 2012

Belangrijke waarden in het leven

Het leven komt met zijn ups en downs. Ja, dat weten we allemaal. Maar er zijn bepaalde mentaliteit die ons leven beïnvloeden voor de betere en sommige die hierop van invloed op het ergste. Deze mentaliteit die ons leven beïnvloeden voor het beter kan worden genoemd waarden. Hoewel het staat waar dat alle mensen verschillende waarden in het leven, zijn er enkele belangrijke waarden in het leven, dat naar mijn mening, moet door alle worden overwogen. Niet omdat dit zijn de waarden die ik volg, maar omdat het echt kon maken van deze wereld een betere plek. Hier is mijn lijst van belangrijke waarden te hebben in het leven.
Belangrijkste waarden in het leven
Liefde: De eerste van de belangrijkste waarden in het leven is liefde. Het is een belangrijke persoonlijke waarde voor je geest open voor het concept van de liefde. Ik bedoel niet dit in een sprookje manier. Dat is niet de enige soort liefde. De manier waarop je van je familie en vrienden, kun je de liefde iedereen. Liefde is de brenger van het mededogen. Eens, we geleid worden door mededogen, zien we het beste in anderen, terwijl zij de beste in ons. Kunnen we meer vertrouwen in de wereld. Dit zal ons te onthouden hulp van wordt verdacht, houden ons meer op mijn gemak.
Begrip: Dit is de tweede belangrijke waarde in het leven. Ik zie veel mensen om me heen bedrijf wrok en het houden van humeur. Ze weten op de rug van hun geest en in het diepst van hun hart dat de andere persoon een reden voor het doen van wat zij deden had. Toch laten ze hun boosheid over te nemen. Inzicht is de sleutel tot een gelukkig geest en een zorgzaam hart. Als je klaar bent om te begrijpen en mensen en omstandigheden te accepteren voor wat ze zijn, kun je controle krijgen over het. Begrijpen dat mensen hun best doen, en in plaats van vragen, probeer uit te zoeken manieren om hen te helpen.
Respect: De derde van de belangrijke waarden in het leven is respect. Het is zeer belangrijk om respect te hebben voor mensen. Dit is niet alleen kunt u laten inspireren door hun positieve aspecten, maar ook kunt u merken dat hun negatieven. Niemand is perfect, noch jij, noch ik. Respect is de enige manier waarop we kunnen aannemen de beste van alle dat is om ons heen, in het proces, waardoor we een beter mens elke dag, elk moment. Een zeer belangrijk feit over het respect is dat hoe meer je geeft, hoe meer je verdient. Het is in feite een van de belangrijkste waarden in de samenleving.
Discipline: De vierde van de belangrijke waarden in het leven is discipline. Helaas, veel mensen verwarren discipline voor routine en vermijden. Nou, routine is het doen van het zelfde ding over en weer, vanwege een gebrek aan kansen of verbeelding. Aan de andere kant (en veel beter), discipline aanvaardt het ontbreken van routine, over de toestand van verantwoordelijkheid. Een gedisciplineerde persoon zal veel plezier, maar zal ervoor zorgen dat hij zijn functie is voltooid. Hij gaat uit en hebben een ontploffing, maar zal erop toezien dat hij terug op de besloten tijd. Een gedisciplineerde en verantwoordelijke persoon zal respecteren zijn evenals andere tijd. Als zodanig zal hij altijd punctueel.
Eerlijkheid: De vijfde belangrijke waarde in het leven is eerlijkheid. U moet zich afvragen waarom deze waarde in de genoemde aan het eind. Nou, dat is omdat het de basis waarop de andere waarden staan. Het is de meest belangrijke waarde te hebben. Eerlijkheid betekent niet alleen het vertellen van je ouders als je ondermaatse up. Of het toelaten van je partner dat je een grote fout gemaakt. Eerlijkheid is de toelating tot jezelf dat je niet perfect zijn. Het betekent het vermijden van een fout maken. Een eerlijk persoon zal proberen zijn best om niet verprutst, maar als hij dat doet, zal hij niet alleen toegeven, maar zal graag de consequenties daarvan aanvaarden. Alle andere waarden die worden genoemd moeten worden aanvaard en gevolgd met eerlijkheid. Dat is de enige manier waarop ze uw leven beïnvloeden voor de betere. Lees meer over eerlijkheid is het beste beleid.
Ook lezen op:; belangrijke waarden voor kinderen; Waarden bijbrengen bij kinderen; Er zijn veel meer belangrijke waarden in het leven. Diplomatiek, indien nodig, het helpen van een vriend in tijd van nood, het helpen van mensen die van elkaar houden bij elkaar komen, zijn enkele andere belangrijke waarden in het leven. Al deze dingen geven je vreugde in het leven, dat je eeuwig kan vasthouden. Dit is waar ik aftekenen! Heb een goed leven!

No comments:

Post a Comment