Thursday 8 March 2012

Hoe te om Uw haar te kammen

Ieder mens is begiftigd met de natuurlijke gekroonde juweel, die we allemaal kennen als haar. Wie zou gedacht hebben dat er iets dode eigenlijk kan je leven kijken als je goed kan instellen. OK, RELAX, gewoon omdat ik al 'dood', laat je niet een paniekaanval. De waarheid is dat het haar op ons lichaam (inclusief hoofd) is niets anders dan dood eiwitten. Goede haarverzorging is bevorderlijk voor de persoonlijkheid van een persoon voor een groot deel. Laten we beginnen bij eenvoudige basisprincipes zoals hoe om haar te kammen te gebruiken. Zodra je leert hoe je haar te kammen, heb je geleerd de helft van de techniek van het ziet er goed uit.
Hebben mensen pesten je hele leven zeggen gemene dingen over je haar? Nou, de tabellen op hen en laat ze laat zien hoe, door haren kammen op de juiste manier, dan kunt u een verschil maken. Ook zullen deze tips blijken gunstig voor degenen die al hun haar stijl gedefinieerd sinds leeftijden.
Verslinden de taart stukje bij beetje. Wat ik bedoel is, werken aan je haren in delen dan als een geheel. Dit voorkomt schade aan het haar en vermindert haaruitval tot een aanzienlijke niveau.
Hoe goed Kam het haar?
Stap 1: Verdeel het haar in kleinere secties met behulp van een rattenstaart kam. Neem een ​​sectie en clip de rest, zodat ze niet storen in je werk.
Stap 2: het gehele gedeelte van het haar strak Houd in het centrum met de ene hand en start het kammen van de onderste laag eerst. De uiteinden zijn de meest verstrikt dus van alle tijd en geduld nodig is van uw kant om ze te scheiden.
Stap 3: Houd een beetje hoger en kam het gedeelte waarin u hielden met uw hand eerder. Herhaal deze stap voor de gehele lengte van het haar.
Stap 4: Nu, kam je haar vanaf de wortel, zodat de kam de tanden raakt de hoofdhuid. Zorg ervoor dat scherpe tandige kam te vermijden en niet te veel druk. Oefen druk genoeg om de bloedcirculatie te stimuleren.
Herhaal de bovenstaande stappen voor alle afdelingen van het haar, een voor een. Om uw huidige kapsel prominente, is het zeer belangrijk om te weten hoe haar te kammen terwijl het doen van een knipbeurt. Op het eerste, moet je je haar ontwarren door het volgen van de hierboven vermelde richtlijnen, dan spuit haar met water en maak secties volgens de kapsel je gaat doen. Als u krullend of kroeshaar, gebruik dan een grove kam om het haar te voorkomen uit te breken. Als je haar rondingen die zijn ingeschakeld in een bepaalde richting, gebruik dan een ronde kam en borstel in de richting van de bochten. Verwijder het haar dat in de de kam vast voor elke penseelstreek. Gebruik geen kammen op nat haar doorkambaar. Het werk doen met je vingers na het toepassen van een aantal haarverzorging product als een vochtinbrengende conditioner. Ook een grote misvatting is dat, haren kammen heel vaak maakt haar mooi. Laat me je iets vertellen, hoe meer je 'tease' je haar, hoe meer 'boos' zij zullen krijgen. Haren kammen te vaak verhoogt de kroes van het haar en maakt ze saai uitzien. Haren kammen keer, terwijl het naar bed gaan en eenmaal voor het uitgaan van het huis is meer dan genoeg.
De bovenstaande instructies zal vooral gunstig zijn voor meisjes echter, jongens die graag de 60's retro-look in leven (met lang haar), kan de uitvoering ervan. Voor mensen die willen weten hoe je je haar naar achteren kammen, zou mijn eerste advies zijn, stoppen met het afscheid van uw haar volledig. Wanneer je je haar wast of koppelverkoop terug, trek je haar en pin it up of toe te passen wat haar producten zoals haargel of haarlak te houden op die manier. Gedurende de dag, als op elk gewenst moment de scheiding begint met, kam je haar met je vingers en blijven doen totdat je haar gewend raakt aan die stijl. Als u wilt hete kam te gebruiken op je haar, je moet leren van de manier waarop aan hete kam het haar van een professionele anders, een klein foutje kan je haar verbranden.
Mensen haten en vervloeken hun haar alleen omdat ze onverzorgd uiterlijk, zelfs na kammen hun haar. Ze beseffen niet dat haren kammen systematisch eigenlijk kan ze er goed uitzien. Alles wat u moet weten is hoe haar te kammen op de juiste manier. Goed gekamd haar kan in feite maken je ziet eruit als een ander en zelfverzekerd persoon.

No comments:

Post a Comment