Monday 26 March 2012

Natural Beauty Secrets

Vandaag is de markt wordt overspoeld met zo veel verscheidenheid van schoonheid producten die beloven om u gloeiende effecten, anti-aging effecten, enz. Echter, deze beauty producten kan niet altijd bij jou past, vooral als u een gevoelige huid hebt. Bovendien zijn sommige van hen zijn zelfs niet veilig om te worden gebruikt op de huid. Dus veel vrouwen de voorkeur aan natuurlijke gezondheid en schoonheid zelf te handhaven thuis. De natuurlijke schoonheid geheimen die we hier hebben besproken zijn, ongeacht het type van de huid dat je hebt.
Natural Beauty Secrets
Hoewel de wetenschap heeft het mogelijk gemaakt om de schoonheid van de vrouw met de hulp van andere technologie te verbeteren, vrouwen nog steeds dol op hun natuurlijke schoonheid meer dan iets anders. Afgezien van huidverzorging, de geheimen van natuurlijke schoonheid omvatten goede voeding, lichaamsbeweging en een stress-vrij leven.
Dieet: Je hebt de verzorging van uw gezonde huid te nemen met de juiste voeding. Het moet veel vers fruit en groenten die je kunt bieden met veel natuurlijke energie. Sappen, zoals wortelsap, komkommer, appelsap, enz., helpen om de textuur van uw huid en haar te revitaliseren.
Water: Drink veel water (8 tot 10 glazen) alledag. Dit heeft meerdere voordelen. Het helpt om je huid vochtig te houden gedurende de dag. Het zal ook helpen om eliminatie van de gifstoffen uit het lichaam en het gezond maken. Wanneer u een gezond lichaam te hebben, zal het automatisch uw huid gloeien natuurlijk.
Oefening: Lichaamsbeweging is een andere manier om je huid mooi te kijken. Het helpt om de toevoer van zuurstof in het bloed te verhogen. Looptraining is het meest eenvoudig te doen, maar je kunt ook kiezen voor andere oefeningen zoals hardlopen, fietsen of zwemmen ook. Regelmatige lichaamsbeweging helpt om de spijsvertering te verbeteren, de verwijdering van gifstoffen uit het lichaam, en burn out het bedrag dat teveel calorieën uit ons lichaam.
Stress Reduction: Als u wilt zien er prachtig uit, is het zeer belangrijk dat u zich te ontdoen van stress. Als je mentale stress hebt, krijg je minder hoeveelheid slaap, die zal resulteren in rimpels op de huid en donkere kringen rond de ogen. Daarom kan stress evenals een goede nachtrust helpt u om gloeiende huid van nature te krijgen.
Facial Skin Care Regime
Om uw natuurlijke schoonheid thuis, een goede gezichtsverzorging is heel belangrijk. Uw natuurlijke huidverzorging regime moeten belangrijke drie stappen. Ze zijn - reiniging, schrobben en vochtinbrengend. Hier zijn enkele van de natuurlijke schoonheid tips die uw huid er gezond uitziet.
Reiniging: Je moet reinigen uw gezichtshuid tweemaal per dag. Dit is meer van belang als u uit stap van het huis heel vaak. Het zal helpen om zich te ontdoen van vuil en andere verontreinigende stoffen die, wanneer mogen zitten op de huid waardoor het dof en ruw. Noch heet noch koud water is goed voor je huid. Gebruik altijd lauw water om je gezicht te wassen. Gebruik geen zeep voor het wassen van je gezichtshuid omdat het de neiging om de droge huid. U kunt wrijven wat honing op het gezicht en masseer het in de huid, en dan afwassen. Honing helpt bij het behouden van de natuurlijke vochtbalans van je huid.
Schrobben: scrubben van de huid is van essentieel belang om zich te ontdoen van de dode huid van de oppervlakte die de neiging hebben om de zachte soepele huid eronder verbergen. Het is beter dat de wassing niet dagelijks gedaan. Ervoor moet worden gezorgd dat, terwijl schrobben, moet je niet je gezicht wrijven te hard als het kan schadelijk zijn voor de huid. Sommige natuurlijke ingrediënten voor afschilfering ook koffiedik en olijfolie, of citroensap, sinaasappelsap en suiker korrels.
Vochtinbrengende: Na elke reiniging dient u de aanvraag moisturizer op de huid wanneer het nog nat is. Dit zal helpen de poriën van de huid om het water vast te houden en helpt om de huid soepel. Overdag, elke keer dat u uit te stappen in de zon, moet u uw huid te beschermen tegen schadelijke ultraviolette straling van de Zon. Voor deze, gebruik dan een zonnebrandcrème op alle blootgestelde delen van de huid voor een goede bescherming.
Je moet niet vergeten dat de beste van de natuurlijke schoonheid geheimen moet je je goed voelt over jezelf. Wees blij en tevreden met uw huid textuur en teint. Het houdt je geest fris en u kunt een natuurlijke glans op je huid van binnenuit te verkrijgen.

No comments:

Post a Comment