Monday 12 March 2012

Doen Lip Tattoos Hurt

Terwijl de meeste mensen krijgen tatoeages om hun persoonlijkheid te uiten, anderen krijgen het als een fashion statement. Lip tatoeages zijn uniek en niet iets dat wordt gedaan door een heleboel mensen. Meestal alleen hardcore tattoo liefhebbers krijgen lip tatoeages. Lip tatoeages zijn gedaan om de binnenste gedeelte van de lip. De locatie van de tatoeage is zodanig dat deze tatoeages niet zichtbaar zijn totdat ze bewust getoond. Maar terwijl overweegt het krijgen van een lip tattoo, de meest gestelde vraag is 'Do lip tatoeages pijn?' Al is het vrij duidelijk dat het verkrijgen van een tatoeage pijn zal doen, vanwege de gevoeligheid van de locatie, deze vraag is zeker iets dat belangrijk is om te overwegen, terwijl het krijgen van een lip tattoo. Maar laten we eerst proberen te begrijpen meer over lip tatoeages.
Lip Tattoos Feiten
Voordat je een lip tattoo is het belangrijk om bewust te zijn van alle de lip tattoo feiten. Lip tatoeages zijn oorsprong in oude Afrikaanse en mediterrane culturen. In tegenstelling tot vandaag, eerder werd het gebruikt te verdikken of het verkleinen van de lippen. Dit werd gedaan met behulp van een donker rood of bruin pigmenten en naalden. Mensen meestal kiezen voor een woord, geluksgetal, of een naam van een geliefde voor inkt-lip tatoeages. Meestal geselecteerde woorden zijn ofwel zeer persoonlijk, of obscene woorden dat mensen meestal niet willen laten zien of in het openbaar zeggen. Helaas bijna 40% van de lip tatoeages verdwijnen na ongeveer een jaar. Ook krijg lip tatoeages gemakkelijk vlekken als gevolg van het vocht dat aanwezig is in de mond. Dit is de reden dat de meeste mensen krijgen slechts korte woorden geschreven als lip tatoeages. Ook, indien zij snel vlekkerig, zullen zij moeten worden overgedaan, die uiteraard, draagt ​​bij aan de pijn.
Hoewel lip tatoeages zijn meestal op de binnenkant van de onderlip, kunnen ze ook worden gedaan aan de binnenkant van de bovenste lippen. Er zijn een heleboel mensen die gebruik maken van lip tatoeages te doen van hun liplijn permanent, of op een vaste lip kleur op het vlezige gedeelte van de lippen te krijgen. En als je je afvraagt ​​hoe lang je lip tatoeages laatste, zult u worden verrast om te weten dat de lip tatoeages duren meestal voor iets tussen 1 en 5 jaar! Er zijn echter uitzonderingen, waar ze alleen maar hebben geduurd voor enkele weken of maanden.
Doen Lip Tattoos Hurt?
Als antwoord op de meest gestelde vraag van je lip tatoeages kwetsen, kan gezegd worden dat, hoewel het duidelijk is dat het krijgen van een tattoo is gebonden aan pijn, de pijn quotiënt van elke tattoo varieert. Hoewel er zijn tatoeages als arm tatoeages voor meisjes of jongens of onderrug tatoeages en enkels tatoeages voor vrouwen die kunnen worden beschouwd als een van de minst pijnlijke plekken zijn om een ​​tattoo te laten zetten, lippen kan zeker niet worden beschouwd als de minst pijnlijke plek om te krijgen een tatoeage hoewel de mate van pijn in een lip tattoo varieert op basis van een heleboel factoren, zoals de drempel van de pijn in de persoon, of de ervaring van de tattoo-artiest. Maar als je wilt weten hoe slecht lip tatoeages kwetsen, sommige mensen zeggen dat lip tatoeages niet veel pijn, en alleen steken voor een tijdje, maar u moet begrijpen dat het een gemechaniseerd naald die voortdurend naaien tegen je lippen, dus je moet voorbereid zijn op de pijn. Naast de lip tattoo pijn, een ander ding om te overwegen is de levensduur van de lip tattoo. In tegenstelling tot andere tatoeages die permanente, lip tatoeages in het algemeen slechts voor ongeveer 1 tot 5 jaar oud dus je moet beslissen of u wilt door middel van lip tattoo pijn te gaan voor een tattoo, dat kan niet lang duren.
Dus het ultieme antwoord op de vraag 'Do lip tatoeages pijn?' kan worden dat het afhangt van het individu en de tatoeëerders ervaring. Als je eenmaal hebt gemaakt van je gedachten over het krijgen van een lip tattoo, dan moet je kiezen uit een reeks van de lip tattoo ideeën voor uw passend ontwerp. Hoewel lip tatoeages pijn een stuk zijn ze populair omdat ze een unieke manier van het uiten van uw persoonlijkheid, zodat het ontwerp moet iets zijn dat je persoonlijkheid vertegenwoordigt, of gewoon iets helemaal gek. Terwijl de meeste mensen gebruiken tatoeage belettering stijlen en ontwerpen, kun je zelfs proberen inkten kleine afbeeldingen van een schedel en botten voor een meer unieke look. Wat lip tatoeages idee dat je ook kiest, zorg ervoor dat u de nodige tattoo zorg, of het kan ernstig geïnfecteerde. Dus ga je gang en krijgen dat lip tattoo dat je uniciteit en individualiteit toont.

No comments:

Post a Comment