Wednesday 7 March 2012

Duct Tape prom dresses

Als u dacht dat duct tape prom dresses is een soort van grap, nou ja, zijn er een opmerkelijk aantal rapporten die zal dienen als getuigen van deze verklaring. Om u een voorbeeld, er zijn veel studenten die gaan voor tape prom jurken voor een rimpeling maken bij een van de belangrijkste dagen van hun studententijd - de Prom Night. Cool als ze zijn, duct tape jurken zijn niet echt een opzienbarende ontdekking of een concept. En met al de levendige en heldere kleuren, duct tapes zijn verkrijgbaar in, het is zeker voegt een wacky effect aan uw kast, zelfs indien voor een paar dagen!
In feite, degenen die de vervaardiging duct tapes, prijzen en beurzen aan te kondigen met betrekking tot een prom night voor de beste prom jurken ontworpen met behulp van duct tape, en je wed dat ze zijn gepolijst met vreugde door de studenten! In principe, als je eenmaal het formulier voor de prom jurken gemaakt van duct tape, kunt u gemakkelijk een goede tape prom jurken maken. Dus als je denkt van vloeren iemand op een prom night door een unieke jurk, hier zijn enkele interessante dingen voor je.
Prom jurken gemaakt van de Duct Tape
Hier zijn enkele tips over hoe je kunt komen met uw tape prom jurken. Bent u zeker om een ​​vluchtige blik door de anderen krijgen op een prom evenement! ; U kunt geen vooruitgang, als je niet beslissen over het patroon, dus begin met het kiezen van een patroon en kleur duct tapes voor de tape prom jurken of een jurk die u wilt maken. ; Als je een patroon in je geest, net schets naar beneden. Of kijk je sommige patronen in een styling boek of op het internet. ; Dan jagen een oude jurk of een t-shirt en een shirt om de tape jurk vorm te bereiden. ; Incase u wilt een wijziging in de hals, schouders of moffen, gewoon knippen de juiste gebieden van de stof. ; Strijk de stof en het op een naai-formulier gezet. Als je een vriend helpen u uit, nou ja, niets beters dan dat. Hij of zij kan je helpen het model van de kleding als je gaat langs het aanbrengen van de tape, in het geval van een formulier is niet beschikbaar. ; Vervolgens aan de onderkant van de rok of de jurk zoom, wikkel de tape en de extra onder het kledingstuk Tuck en het netjes en goed vast door erop te drukken. ; Blijf op de verpakking van de tape horizontaal, tot je bij de taille. Terwijl het toevoegen van elke extra lijn van de tape, zorg ervoor dat je de naden af ​​te stemmen. Voor het vastmaken van de tape aan het kledingstuk goed, gelijkmatig druk op de tape. ; Volg dit door het snijden van een slip aan de achterkant van de top van de taille tot aan de opheffing van het kledingstuk te vergemakkelijken. ; Dan dekking van de snede mooi met duct tape van dezelfde kleur als je de jurk te dragen. Druk op de extra tape op zijn plaats, en stop de extra in het kledingstuk. ; Net boven de taille op de jurk of onderkant van het t-shirt, horizontaal wikkel de tape. Weer stevig op de tape. ; Neem de mouw gebied van het kledingstuk en verticaal plaats de tape en zorg ervoor dat elk deel van de band voldoende wordt ingedrukt. ; Vervolgens aan de achterkant van het kledingstuk, worden ingesneden. Maar vergeet niet om de spleet met een tape te dekken voor het dragen van het kledingstuk. ; Nu een effen jurk zou niet leiden tot een jazzy en stijlvolle indruk, wanneer het gaat om uw tape prom jurken. Buig de tape in een diamant of bloem voor het verfraaien van de jurk. ; Redelijk simpel, is het niet? Jurken van duct tape kan echt innovatieve en stijlvolle, als je sportief genoeg om de sport een andere look!
Duct tape prom jurken gemaakt kan worden op verschillende manieren, dit was gewoon een manier om een ​​tape prom jurk te maken. Een andere eenvoudige methode is door het bereiden van een groot staal van de tape stof. Dan kunt u traceren een patroon op en uitgezaagd. Net zoals deze zijn gemakkelijk te maken, moet in gedachten worden gehouden dat deze tapes niet kan worden opgerekt, dus moeten de metingen precies te zijn. En met behulp van enkele stof langs met de tape voor de prom jurk, zou voorkomen mengen van zweet (als dat al je zweet) met de lijm van de tape. En tot slot, creativiteit kent geen grenzen! Sky is the limit - u kunt experimenteren met duct tapes op zoveel mogelijk manieren als je wilt en het gebruik van duct tape zijn absoluut geweldig!
Dus, zijn we helemaal klaar voor het omwikkelen van oeps, ik bedoel gearing up voor de prom night met duct tape prom dresses!

No comments:

Post a Comment