Wednesday 14 March 2012

Muurverf Ideeën

Huiseigenaren niet zoals het bijhouden van de muren vlakte en wil ze schilderen in verschillende kleurrijke manieren. Er zijn tal van muurschildering ideeën en elk van hen is uniek met de kleuren en schildertechnieken gebruikt. De belangrijkste verwarring, terwijl het schilderen van de muren is de selectie van kleuren. Met een dergelijk breed oceaan van kleuren, het selecteren van een voor uw interieur schilderen kan echt frustrerend zijn. Het schilderen van de muren met unieke technieken kunnen leiden tot een drastische verandering aan het interieur van uw huis. Laten we een kijkje nemen op een aantal muurverf ideeën en hoe je kleuren kiezen voor de muren.
Het kiezen van de kleuren, kleuren van de muren zijn de belangrijkste elementen van elk interieur decoreren. En met zo'n breed scala van oneindige kleuren, de keuze van de een voor uw muren is heel moeilijk. Er zijn grofweg drie soorten kleuren, warm, gedempt en afkoelen. Warme kleuren zijn rood, geel, oranje en combinaties daarvan. Dit zijn de heldere kleuren en een aantal van de beste wand kleuren. Blauw, groen en violet zijn koele kleuren en helpen om een ​​kleine kamer groter lijken. Gedempte kleuren zijn het meest populair kleuren gebruikt voor het schilderen van muren. Zelfs gedempte kleuren helpen om een ​​kleine ruimte te maken look vergroot. Bezoek een nabijgelegen kleur op te slaan en kies de kleuren van uw keuze om de muren te schilderen. Terwijl het kiezen van de kleuren zien dat de kleuren goed te vullen met het meubilair van de respectieve kamer. Als u niet in staat zijn om goed te visualiseren of de kleuren van uw keuze zal uw muren pak en meng goed met de meubelen en neem dan de hulp van virtuele interieur schilderen.
De keuze van de verf; Zodra u de kleuren gekozen voor de muren, is het tijd om het type verf moet worden gebruikt voor het schilderen van de muren te beslissen. Verschillende soorten verf geven verschillende voelen, afwerking en textuur aan de muren. Hieronder zijn verschillende soorten verf,
Vlakke afwerking Paint: Een vlakke afwerking verf niet schijnt en niet licht reflecteren. Vlakke afgewerkte wanden zijn makkelijk te onderhouden, maar zijn niet wasbaar en duurzaam.
Matte verflaag: Matte afwerking verf een beetje glans ten opzichte van afgewerkte platte verf. Ze zijn vergelijkbaar met vlakke afwerking verf, maar zijn semi-wasbaar.
Satin Finish Paint: Ze hebben een glanzende afwerking en het licht in de kamer zeer goed weer te geven. Muren beschilderd met satijnen afwerking verf zijn wasbaar en duurzaam. Ze geven wanden een zeer zachte gloed en dus zijn ze niet geschikt voor muren die eventuele onvolkomenheden in hen hebben.
Gloss Finish Paint: Gloss verf zijn de meest shiniest van alle soorten verf. Deze verven zijn uiterst duurzaam.
Het kiezen van de schildertechniek; Na het kiezen van de kleuren en het type verf te gebruiken, moet u het type woning schildertechniek die je gaat gebruiken beslissen. Elk van de gebruikte schildertechnieken geeft een unieke kijk op de muren. Laten we een kijkje nemen op deze technieken.
Faux Schilderij: Dit is een van de meest populaire muurschildering ideeën. Faux schilderen helpt om natuurlijke elementen zoals hout, graniet, marmer lijken, enz. Lees meer over Faux schilderij tips - Hoe Faux Paint.
Trompe l'oeil: Trompe L'oeil is een Franse term voor het oog misleiden, en maakt een van de unieke methoden van muren te schilderen. Dit schilderij techniek vereist artistieke kwaliteiten. Het maakt gebruik van het schilderen van beelden op de muur waardoor ze echte look.
Andere muurschildering ideeën zijn rubber stamping, figuurglas muren, muur sjabloneren, gestreepte muren en focale muren. Muurverf ideeën zijn genoeg en je kunt het een van uw keuze te kiezen en het verbeteren van de huisinrichting.

No comments:

Post a Comment