Saturday 24 March 2012

Sprinklerinstallatie Installatie

Het belangrijkste ding in de landschapsarchitectuur is de plantage en het gazon dat u cultiveren met dergelijke TLC. Ik weet hoe hectisch het wordt om de tuinslang te slepen van de ene hoek van de werf naar de andere. De beste manier om al deze moeite te besparen is door te gaan voor sprinkler-installatie van het systeem. Nog een voordeel van het installeren van de sprinklerinstallatie is het zelf te doen! De sprinkler systeem geeft een onderscheidende meerwaarde bieden voor het buitenleven en bespaart de extra tijd en geld dat je te besteden hebt aan de werf na elke paar dagen water. Sprinkler installatie van het systeem op uw eigen is een relatief eenvoudige klus als je klaar bent met een goede planning en een beetje logisch denken.
Planning voor Sprinkler Installatie; Planning is het belangrijkste ding dat wonderen met een taak die u uitvoert doet. Sprinkler installatie van het systeem is niet anders. Bij de planning voor de sprinklerinstallatie, is het altijd noodzakelijk is om het te doen recht op de extra moeite voor de ten onrechte werkte plan op te slaan. De volgende dingen moeten worden overwogen wanneer het leren over hoe een sprinkler systeem te installeren.
Op zoek naar Permission: Voordat de planning voor de sprinkler installatie van het systeem, toestemming te krijgen van de lokale autoriteiten gebouw, indien nodig. De volgende ding om te doen is uit het pand schets die moet worden met alle kenmerken van uw woning, zoals opritten, voetpaden en de plantage. De hulp van de plaatselijke nutsbedrijven te zorgen dat de locaties van de ondergrondse gas-, telefoon-en de elektriciteitsmarkt lijnen. Zorg ervoor dat je opschrijft al deze locaties op uw schets.
Waterdruk: Vind de vereiste hoeveelheid water druk die u nodig heeft voor de sprinkler. Daarvoor kunt u het huren van een water drukmeter die kan worden bevestigd aan de slang Bibb. Draai nu het water in de slang met volle snelheid, meet het water door het plaatsen van een gallon emmer onder de waterstroom. Verdeel de tijd (in seconden) met 60, dit geeft je de exacte gpm (gallon per minuut) capaciteit van de waterleiding. Dit geeft je een idee van de benodigde waterdruk. Het algemeen, kan 20 pond per vierkante inch worden gezegd als de ideale waterdruk tarief.
Locatie: Het belangrijkste ding, terwijl de planning voor sprinkler-installatie van het systeem is de locatie van de sprinkler. Teken op de schets de exacte locatie die u wilt gebruiken voor de sprinklerkoppen. Vermenigvuldig het water gooien afstand van de sprinklerkop met 1,4. Dit geeft je het idee van de juiste afstand die nodig is tussen twee sprinklerkoppen. Zorg ervoor dat de gieter gebieden worden overlapt door de gieter hoofden.
Divisie: Verdeel het watersysteem in de circuits, ook verdelen de gpm capaciteit van de waterlijn en bepalen hoeveel water hoofden kunt u in een enkel circuit. Bedenk dat niet om de verschillende types van sprinklers plaats op een circuit, als het kan verstoren al uw eerdere berekeningen. Bijvoorbeeld, als u wilt het gazon sprinkler en de lage-struik sprinkler te installeren, denk aan het maken van twee verschillende circuits voor de twee. Allerbelangrijkste is uw circuit pijp mag nooit zo groot zijn dan het aanbod waterkraan.
Sprinklerinstallatie Installatie; Materiaal, PVC pijp en riser; PVC-reiniger, ijzerzaag en een zakmes, regelkleppen en strijkers; Steile meetlint en 100 'meetlint; sprinklerkoppen en buisleidingen; Grafiek papier en schuurpapier, String en stop-en -afval klep; niveau, schop en PVC oplosmiddel; hoofd controller en anti-sifon kleppen; orde; Bouw een spruitstuk, dat is een raad van regelkleppen. Hiervoor moet je hebben om de PVC-buizen te verbinden aan de lengte van 3 tot 6 van elkaar af. Spruitstuk verzamelt het water uit de toevoerleiding en distribueert in om al het water circuits, even of als u nodig heeft. Manifolds kunnen worden begraven in de grond als boven de grond, het hangt af van uw eisen. ; Dig in de grond, V-vormige sleuven van ongeveer 8 voor de leidingen. Zorg ervoor dat de loopgraven rechte zijn en op een redelijk niveau. Tik in de waterleiding in een van de drie locaties - net in de buurt van de watermeter, achter de buitenkant slang Bibb of langs de kant van de belangrijkste waterleiding op het punt waar het in het huis. ; Installeer de stop-en uitlaatklep voor de oorzaak van een noodsituatie uitschakeling van de watervoorziening en voer deze regel om het spruitstuk. Veilige alle geïnstalleerde pijpen door een kwaliteit duct tape. Na het vastzetten van de leidingen, sport de watertoevoer te controleren en reinigen van de stroming van het water. Installeer de anti-sifon kleppen om het vuile water te voorkomen dat opnieuw invoeren in het huis watersysteem. ; Plaats de buizen in de loopgraven en start het aansluiten van de leidingen. Voordat u begint met het aansluiten van de leidingen, moet de demo-installaties van de stijgbuis tees. Installeer de riser tees op een exacte hoek van 900 op de grond. Gebruik de winkelhaak om de hoeken te meten. Monteer de leidingen en installeren van de vogels door te snijden precies op de hoogte die nodig is voor de sprinklerkoppen. Na het installeren van de stijgbuis tees, bevestigt u de sprinklerkoppen voor hen. ; Installeer de regelaars met een lage-watt draden die zal controleren het water kleppen. Ten slotte, installeer het water controles aan elk van de circuits en test elk circuit door het sluiten en openen van elk van het circuit. Backfill de mest in de loopgraven en voeg wat meer grond, totdat elk van de geul is iets boven de grond niveaus. ; Aan het einde van de sprinkler installatie, zorg ervoor dat de zoden en de zaden van de plantages te vervangen. Sprinklerinstallatie is een belangrijke stap die u nodig heeft om rekening te houden voor een goede gazon zorg. Zoals eerder gezegd, sprinkler systeem is heel eenvoudig te installeren als je klaar bent met de kennis van de exacte procedure. Ik hoop dat dit artikel heeft al uw twijfels over de sprinklerinstallatie installatie opgelost!

No comments:

Post a Comment