Saturday 3 March 2012

Natural Black Hair Care

Uw haar en hoe u zorg voor het, speelt een belangrijke rol (zowel positief als anderszins) bij te dragen aan uw algehele look, stijl en schoonheid. Bijvoorbeeld, een persoon met een iets dunner, maar toch goed onderhouden haar ziet er veel beter dan een persoon met een hoofd vol armoedige, beschadigde en slecht onderhouden haar. Goede haarverzorging is uiterst belangrijk om twee belangrijke redenen:; voor zijn presentabel en er goed uitzien; voor het vermijden van voortijdige haaruitval; Als je toevallig gezegend met natuurlijke zwarte vlechten, ik heb zowel goed als slecht nieuws voor je. Het goede nieuws is dat er geen andere schaduw van haar, zelfs in de buurt komt van glanzend, zwart haar. Het maakt een sexy stijl verklaring op zijn eigen. Het slechte nieuws is, als je niet verzorgen van je natuurlijke zwart haar, het kan je er slechter uit dan een zwerver. Op deze nota, hier zijn enkele natuurlijke zwart haarverzorging tips die u kunt gebruik maken van.
Natural Black Hair Care Tips; De volgende suggesties met betrekking tot haarverzorging voor natuurlijke zwarte haren zijn van toepassing op alle haartypen zoals sluik haar, krullend haar, Afro-Amerikaanse haar, etc.
Het vermijden van overmatig zonlicht: Je moet je haar te beschermen tegen overmatige blootstelling aan direct zonlicht. Bepaalde mensen hebben misvattingen over haargroei wordt evenredig aan de hoeveelheid zonlicht dat het haar is blootgesteld. Dit is absoluut onwaar. Vergeet haargroei, overmatige blootstelling aan zonlicht kan je haar potentieel schade door het droog. Het kan ook leiden tot haarbreuk.
Regelmatig wassen: Dit is een basis haarverzorging tip die mensen moeten in gedachten houden. Ongeacht hoe druk je dagelijks of wekelijks schema kan worden, moet je wat tijd voor het wassen en schoonmaken van uw haar. Normaal gesproken moet het haar een keer gewassen worden in elke drie dagen. Echter, zijn sporters als mensen die in intense fysieke activiteit of die zweet overmatig geadviseerd om hun haar om de andere dag te wassen. Dit helpt bij het schoonmaken van uw hoofdhuid en beschermt je haar tegen schadelijke chemische stoffen en luchtverontreinigende stoffen.
Met behulp van de juiste shampoo: Geen enkele shampoo is universeel (don't get fooled door de lange lijst van beroemdheden die anders zeggen in hun respectieve shampoo advertenties). Verschillende haartypes vereisen verschillende soorten shampoos. Degenen die roos vraagstukken vereisen een sterke roos shampoo behandeling. Degenen die hun haar wassen dagelijkse doorgaans kiezen voor een milde, dagelijks gebruik shampoo. Degenen die hun haar gekleurd vereisen speciale shampoo voor gekleurd haar. Zeroing in op de shampoo die het beste past bij uw behoeften is een zekere mate van experimenteren nodig samen met een beetje trial and error. Als alternatief kunt u gewoon contact op met een trichologist die kan adviseren u de juiste soort van shampoo, afhankelijk van uw haartype.
Met behulp van een Conditioner: Tegenwoordig, net wassen je haar is niet genoeg. Conditionering met behulp van een geschikte conditioner is even belangrijk, zo niet meer. Een conditioner helpt te ontwarren het haar, verwijdert alle resterende sporen van shampoo en beschermt het haar streng door het aanbrengen van een beschermende coating omheen. Net zoals er verschillende soorten shampoos, zijn er verschillende variëteiten van haarconditioners ook. U kunt kiezen voor branded crèmespoeling of door enige tijd op het internet, je kunt komen met manieren om eenvoudige zelfgemaakte crèmespoeling te maken.
Kijken naar uw voedingspatroon: Wat je eet heeft een grote invloed op hoe je haar ziet. Een evenwichtige voeding die een gelijke hoeveelheid eiwitten, vitaminen en essentiële mineralen heeft zorgt ervoor dat je haar blijft sterk en gezond. Eet veel citrusvruchten en fruit en drink veel water.
Met behulp van Veilig Hair Care Products: Wees voorzichtig met het type van haarverzorgingsproducten die u gebruikt. Bepaalde stijltangen, haargel, crèmes, oliën, strijkijzers, haarspray, enz., hebben de neiging dat zij schadelijk voor je haar op de lange termijn. Controleer de merknaam en de authenticiteit ervan voordat u de aankoop of gebruik een haarverzorging.
Dit waren enkele natuurlijke zwarte haarverzorging tips die u in gedachten moet houden. Gebruik ze om uw voordeel en pronken je glimmende, zwarte vlechten met een hernieuwd vertrouwen!

No comments:

Post a Comment