Saturday 3 March 2012

Baby Shower Candy Bar Game

Het goede nieuws van de verwachte komst van een baby in je huis, roept zeker voor een feest. Een baby shower partij, dus is een heel bijzondere dag voor de to-be-papa en mama. Uitnodigen van gasten, die tegenwoordig ook mannen als goed, het bepalen van een thema, het verfraaien van de feestzaal, diner voorbereidingen en niet aan de leuke spelletjes, gevolgd door prijzen te vergeten, maakt de baby shower partij een complete, leuke viering. Baby shower games zijn de meest spannende onderdeel van de gehele partij. Deze helpen de gasten kennismaken met elkaar en zoals leuke spelletjes zijn erg van genoten heb van iedereen. Er zijn een aantal van de games die gespeeld kunnen worden in een baby shower. U kunt beslissen over de wedstrijden tijdens de baby shower planning. De baby shower snoep spel is een van de beste baby shower game ideeën die draaien rond de moeder en de baby.
Er zijn vele variaties van de baby shower candy bar spel. Laten we eens zien hoe de twee meest populaire varianten van deze spellen te spelen.
Baby Shower Candy Bar Matching Game; Bij het afspelen van dit spel, de genodigden zijn verschillende aanwijzingen over zwangerschap, bevalling, baby, het moederschap, koppelen aan een specifieke reep naam. U kunt een vel papier, waarin al deze aanwijzingen zijn geschreven, voor elke gast. Plak de candy bars, waarvan de namen verband houden met de aanwijzingen, op een bord. Vraag het aan de gasten om de juiste candy bar naam schrijven in de voorkant van elke aanwijzing. Hier is een kleine lijst van candybars en hun aanwijzingen. ; Baby giechelt - Snickers; Borstvoeding - Melkweg; ziekenhuisrekening -100 Grand; Daddy - Big Hunk; Anesthesioloog - Mr Goodbar; Drieling - 3 Musketiers; zwangere buik - Chunky; Je baby - Treasures; Dokter - Life Savers; Baby's eerste Tooth - Crunch, de een met de meeste juiste antwoorden heeft, wint deze baby douche candy bar spel.
Baby Shower Candy Bar Memory Game; Ter voorbereiding van dit spel, zal je nodig 30 post-it notes en 15 verschillende candybars. Schrijf de namen van de 15 candybars, aan de binnenzijde van de post-it notes. Elke naam moet worden geschreven op twee noten. Aan het eind heb je post-it briefjes met 15 paren van candy bar namen. Plak ze, gezicht naar beneden, willekeurig op het bord zodat er geen paren naast elkaar. Dit concludeert het preparaat. Vraag het aan de gasten op te halen twee post-it briefjes op een moment, als ze overeenkomen, hij / zij wint een punt. Zo niet, plak ze terug en controleer de volgende twee. Dezelfde post-it briefjes kan twee keer worden gecontroleerd tijdens het spel. Geef elke gast 10 kansen om te spelen, degene die vinden het maximale aantal paren is de winnaar. Geeft de winnaar een mandje van 15 verschillende snoepjes. U kunt ook aanwezig snoepjes na elke juiste paar wordt gekozen.
Een mand met snoepjes is de beste prijs voor de baby shower candy bar spel. U kunt kiezen uit verschillende opties om de candy bar mandje van Baby Douche Ideeën prijs te begeleiden. Zo te regelen van een baby shower candy bar spel en hebben een veel plezier op uw speciale dag.

No comments:

Post a Comment