Sunday 25 March 2012

Hoe je een meisje mee uit te vragen

Nou, ik ben een meisje en ik weet dat we niet zo gemakkelijk om uit te vragen. Maar wat kunt u doen? Dit is hoe het is. Dus, in plaats van het maken van de verkeerde beweging opnieuw en opnieuw, acht op mijn advies. Volg mijn tips over hoe je een meisje mee uit te vragen op een datum. Ja, ik weet dat je nerveus bent, en het is prima. Ze weet het ook. Resultaat een beetje nervositeit is vertederend, meer dan dat, is raar. Bewaar dit advies over hoe en wanneer een meisje uit te vragen, in gedachten!
Hoe je een meisje op een datum Ask - Stap 1; eerste ding, weet ze je? Zo ja, kunt u deze stap overslaan. Zo niet, dan moet u aan de slag. Zorg ervoor dat ze weet u of van jou. Kortom, ze moet zich bewust zijn van je bestaan ​​in haar omgeving. Dat wil zeggen, u nodig heeft om aan haar voorgesteld een of andere manier. Houd een kijk uit, heb je een vriend die haar kent? Elke kans die je kunt ontmoeten op een feestje? Heeft u beide hebben dezelfde interesses? Gewoon een manier vinden om haar te koppelen aan uw gezicht met uw naam, zonder enige slechte of pijnlijke herinneringen. Dit zal helpen om een ​​goede basis voor een gezonde relatie.
Hoe maak je een meisje uit Vraag op een datum - Stap 2; Ok, dus nu ze weet dat je een beetje, kunt u proberen om haar uit te vragen over een datum, toch? Wrong! Volgende stap is flirten. Flirt een beetje. Dit zal haar laten weten dat u geïnteresseerd bent in haar. Meer nog, zal het ook laten weten als ze afgeslagen door u of niet. Zoals in, indien ze je flirt lacht uit, dan doet ze het niet erg. Als ze lijkt verrast door het, of doet alsof te negeren, moet je een beetje harder te proberen. Als ze ziet eruit alsof ze niet zoals je gedrag, niet te proberen. Echter, voordat u begint met flirten, erachter te komen of ze al uit iemand. Zo niet, dan goed voor je. Zo ja, terug af! Voor meer hulp, kijk op flirten lichaamstaal als flirten lijnen.
Hoe maak je een meisje uit Vraag op een datum - Stap 3; Nu dat u hebt ingesteld het flirten en maakte haar aan het lachen een paar keer, je kunt haar uit te vragen in eigen persoon. Niet, ik herhaal, niet vragen haar uit via e-mail, chat of sms. Het stinkt van lafheid en maakt je ziet eruit als een watje! Je zou niet willen dat zou je? Dus, vraag haar in persoon, bij voorkeur als het is gewoon de twee van jou. Vraag haar of ze kon spreken, en neem haar opzij. Het is altijd beter om te voorkomen dat het stellen van een meisje in het bijzijn van anderen, kon het gênant. Nu, na deze, zal de methode verschillen op basis van de leeftijd van het meisje. Ja, lees de romantische manier voor te stellen dat voor u geldt.
Hoe maak je een meisje uit de middelbare school te vragen; voor middle school, moet u ervoor zorgen dat ze weet dat je haar als voor wat ze is. Ze moet niet ruiken geen bijbedoelingen voor u te vragen haar uit. Neem haar opzij en vertel haar dat je haar wilt. Ze zou blush, wacht maar tot ze klaar is. Dan, vraag haar of ze zou gaan naar het winkelcentrum of een film en een diner met je. Als ze zegt dat ze nodig heeft om te vragen haar ouders, het is fijn. Vertel haar dat je haar zal bellen 's nachts uit te vinden. Dan, verder met haar te praten over andere dingen voor sometime. Niet abrupt einde aan het gesprek. Dan, voor vertrek, plant een lichte kus op haar wangen, en vertrekken. De kus zal het duidelijker om haar dat je haar wilt.
Als ze ja zegt, moet u een plan klaar in het achterhoofd te hebben. Vraag haar voor haar suggesties. Het beste idee voor de eerste date is een film en diner. Haar ophalen van haar huis, voor haar een romantisch cadeau of bonbons. Meestal, ouders de voorkeur aan de man zo te voldoen, en groet haar ouders, en beleefd met hen praten. Ga voor een romantische film, meisjes vinden dat leuk, meestal. Enge films kan worden vermeden, tenzij ze houdt van hen. Wees een heer en haar kopen popcorn en cola tijdens de film. Laat haar niet staan ​​in de lijn en laat haar niet betalen! Als ze nee zegt, een sport. Kijk niet verbaasd of boos. Cool zijn over en voeren het gesprek alsof er niets gebeurd is. Het kan een nee nu, maar het kan een ja later, nietwaar? Deze stappen werken goed voor het stellen van een meisje op de middelbare school ook.
Hoe maak je een meisje uit in College te vragen; College meisjes zijn een beetje anders in vergelijking met schoolmeisjes. Ze zijn meer volwassen en voor meer plezier. Al met al, zijn ze de perfecte mix. Dus, vraagt ​​een studente uit, moet niet moeilijk zijn. Ik weet zeker dat nu je weet hoe en wanneer een meisje uit te vragen. Maar zorg ervoor dat ze niet in gesprek is of dronken toen je haar mee uit te vragen. Op je eerste dag, ga niet naar een feestje, of je haar dronken. Het is het beste als je blijven relatief nuchter ook. Neem haar voor een film en diner. Maak er een stijlvolle aangelegenheid. Als ze is een intellectueel type meisje, maken het een kunstzinnige film en Franse gerechten. Tenminste haar laten zien dat u de moeite maken.
Pakt haar op en worden goed gekleed. Niet vloek of zweer in de ogen van haar. Ja, ze weet dat je kunt, maar ze moet zien dat de heer kant van jou. Niet proberen om alle bewegingen te maken op haar zonder haar toestemming. Je kan haar een lichte kus op de lippen als je haar plukken maar omhoog. Het einde van de datum, met een kus. Als je echt graag haar en wil een relatie met haar, zelfs als ze je uitnodigt, ga in, maar doe er niet uit. Gewoon vast te stellen de volgende datum, zodat ze weet dat je geïnteresseerd bent. Geloof me, het werkt als een charme!
Voor al mijn lezeressen, kijk hoe een man te vragen om je vriendje te zijn.
Meer op:; Hoe een meisje te krijgen moet je aardig vinden; houdt ze van mij; Hoe weet ik of een Meisje Zoals Jij; Tips over hoe je een vriendin krijgen; Nou, ik heb slaakte een paar geheimen hier, als je waarnemingsvermogen genoeg om ze te zien. Dit zijn de tips die u moet weten over hoe je een meisje uit te vragen. Nog een relatie advies, als je het verprutst tijdens de datum, tot het eigen haar en lach erom. Meisjes haat jongens die ontkennen hun Goof ups. Dit is waar ik aftekenen! All the best!

No comments:

Post a Comment