Friday 23 March 2012

Haar weeftechnieken

Hairweaving, ook bekend als haar integratie, is een techniek, waarbij een nieuwe set van haar is toegevoegd aan de bestaande haren. Deze methode maakt het mogelijk personen om de gewenste kapsels te krijgen door het toevoegen van meer volume en lengte van hun oorspronkelijke haar. Deze techniek is ook bijzonder nuttig voor diegenen die worden geconfronteerd met het probleem van dunner of kalend.
Haartypes weeftechnieken; Er zijn verschillende soorten van haar weeftechnieken, waarvan bonding, tracking, fusion, verrekening of netto weven, vlechten en boom zijn enkele van de meest gebruikte technieken. Zowel natuurlijke of synthetische haren kunnen worden gebruikt als extensions. Laten we nemen een korte blik op de verschillende extensions technieken.
Hechting; Bonding is een van de meest gebruikte technieken van het haar weven. Hier is haar gescheiden in verschillende secties en de stukken van wefted haar wordt toegevoegd aan de natuurlijke haren, dicht bij de hoofdhuid met behulp van haar lijm. Dit is een tijdelijke methode van haar weven dat niet het natuurlijke haar beschadigen. Maar vergeet niet dat het moet worden gedaan door een professional. Zelfs voor hair extensions te verwijderen, moet u ofwel de hulp van een professional of goed volg de instructies. Niet opvolgen van de instructies kan vertalen naar een veel haar schade.
Fusie; Het is een van die haren weven technieken die een echt natuurlijke uitstraling door de ingeweven haar volledig onherkenbaar uit de oorspronkelijke haar geeft. Hier is een machine wordt gebruikt voor het verlijmen van haar om de natuurlijke haarlokken. Voor deze, het natuurlijke haar dient te worden afgezet in verschillende kleine en slanke profielen. Dan is de machine wordt verwarmd met het oog op de nieuwe haren hechten aan elk van de doorsnede haarlokken. Maar de toegepaste hoge warmte kan schade veroorzaken aan de huid en haren, en dus voldoende zorg en voorzorgsmaatregelen moeten worden gevolgd. Deze methode is vrij duur en tijdrovend, maar het kan een natuurlijke look en het haar kan worden gewassen en onderhouden zoals gewoonlijk. Tegenwoordig, een andere techniek is beschikbaar, die bekend staat als koude fusie, die niet vereist dat het gebruik van een verwarmings-machine.
Tracking; Deze methode van haar integratie omvat vlechten het natuurlijke haar in meerdere tracks over het hoofd. Hier zijn een paar concentrische cirkels van vlechten gemaakt en genaaid. Nu is het weefsel of de nieuwe haren horizontaal genaaid over de kop om de genaaid vlechten. In het algemeen, is haar gevlochten cornrows in om de weave haar naaien. Deze methode van het maken van concentrische cirkels van cornrows en vervolgens naaien het weefsel is een van de meest populaire Afro-Amerikaanse haar weeftechnieken. Dit type van het haar weven, vergt echter een veel zorg en kan alleen goed worden gedaan door een professional.
Net Weven of netten; Net weven is een permanente techniek van haren weven, dat is met name geschikt voor degenen die met haar dunner of kalend. Net weven gaat vlechten van het natuurlijke haar en vervolgens het aanbrengen van een zeer dunne netto op. Nu deze netto dient als een oppervlak waarop het nieuwe haar of hair extensions kunnen worden geweven. Dit type van het haar weven kan duren voor 2 tot 3 maanden, maar zou een goede verzorging en onderhoud nodig. Een voordeel van deze techniek is dat het geen schade te berokkenen aan haar in tegenstelling tot fusie-techniek. U kunt ook een keer wassen je haar in een week, op voorwaarde dat u drogen je haar volledig.
Onzichtbaar of boom Vlechten, vlechten Onzichtbaar is meer in de volksmond bekend als structuur vlechten en het is een tijdelijke techniek gebruikt voor haar weven. Maar deze techniek kan een volledig authentieke uitstraling, in die zin dat de geweven haar ziet er volkomen natuurlijk. Toe te voegen hair extensions, allereerst is het natuurlijk haar scheiding in het midden een basis cornrow vlecht te maken. Nu is het kunsthaar wordt toegevoegd maar aan het begin van de cornrow vlecht. Het proces is een beetje lastig en kan uitstekend worden uitgevoerd door een deskundige haarverzorging professionele alleen. De kunstmatige hair extensions kan volledig samengaan met het natuurlijke haar een verbluffende look te geven. Net als cornrow tracking, het is ook een populaire Afro-Amerikaanse haar weeftechniek.
Dit zijn enkele van de populaire haren weven technieken voor het integreren kunsthaar om stijl, volume en lengte toe te voegen aan het bestaande haar. Met de nieuwste ontwikkeling op dit gebied, weven haar heeft zich ontwikkeld tot een grote mate, dat geweven haar er bijna niet op te sporen. Echter, de meeste van de technieken vereisen de hulp van een deskundige en gecertificeerde professional om ervoor te zorgen dat er geen schade wordt toegebracht aan uw eigen haar in het proces.

No comments:

Post a Comment