Saturday 10 March 2012

Plus size kleding Patronen

Hoewel de mode-industrie kan worden uit zijn voegen barst met die extra dunne, bijna anorexia-modellen, de waarheid is dat bijna 62% van de vrouwen in Amerika boven een maat 14 dragen en. De kleding ontwerpers en de fabrikanten zijn traag in het nemen nota van deze vraag naar plus size kleding. Hoewel sommige winkels hebben wel een bereik van plus grootte vrouwen kleding, zijn de keuzes zeer beperkt. De meeste vrouwen boven de maat 14 moest zich tevreden met oversized jurken, baggy broeken, felle kleuren, dessins en pailletten worden. Echter, met de toenemende vraag naar unieke en trendy plus size kleding, heeft de kleding en het patroon industrie begon langzaam om nota te nemen. De beste cursus van actie voor de plus size fashionista's is om te weten waar te vinden en hoe plus size naaipatronen dat kan het verhogen van uw mode-mogelijkheden te gebruiken. Dus, of u kiest voor uw eigen naaien doen of een naaister om het te doen voor u, een flatterend, correct gedimensioneerde patroon, in combinatie met een goed gekozen materiaal te huren, kan een lange weg om ervoor te zorgen dat uw kledingkast kleding heeft dat slijk stijl, verfijning en mode.
Het verkrijgen van de Fit
Het belangrijkste element van een succesvolle naaien is om het kledingstuk klaar om correct te passen. Dus ongeacht hoe mooi de stof of hoe stijlvol het ontwerp, wordt het item waarschijnlijk gewoon zitten in je kast, als de mouwen zijn te strak of de taille is te kort. (Voor alle plus size vrouwen: Het is een mythe dat je moet dragen baggy kleren. Kleding die bij je passen zal altijd zorgen dat u slanker)
Ontwerpen voor Plus Size Women
Een innovatie in de montage plus size kleding voor meisjes en vrouwen is, rekening te houden met de lichaamsbouw van de persoon. Niet iedereen legt op het gewicht van de op dezelfde manier. Hoewel sommige vrouwen op gewicht op de heupen en dijen, sommige zijn voller rond het borstbeeld of maagstreek. Dus, voor mensen met een volledige back, met een beetje meer ruimte aan de achterkant van een kledingstuk is het belangrijk om sommige vrouwen, om hen te troosten en een gladde pasvorm. Ook voor vrouwen met een volle buik gebied, is het essentieel dat er buik is geschikt voor alle kledingstukken, met name in broeken en shorts.
Tijdens het selecteren van het patroon, is de grootte van het lichaam vertegenwoordigd door een brief. Daarom, H is zelfs - boven-en onderkant, met niet veel van een taille, terwijl O is rond allemaal voorbij. De letter A staat voor de mensen die zijn groter bij de heupen terwijl X is wat staat traditioneel bekend als de zandloper figuur.
Patronen voor Plus Size Clothing
Het plus size naaipatronen zijn niet altijd gemakkelijk te vinden, met patronen voor huis jurken, broeken en blouses zich zo uit de mode. volslank fashionista's van vandaag hebben keuzes in de stijl van kleding die ze willen maken. Dus, of je leuk plus size kleding willen of willen vasthouden aan de funky plus size kleding, de keuze is aan jou. Deze omvatten:; Babypop tunieken, chique blouses, sundress; Pant pakken, jassen en vesten rokken; Elegant plus size jurken; Weekend dragen; Lounge slijtage en pyjama's, er zijn veel modehuizen die plus size stijlvolle kleding en kleding patronen voor Plus grootte van vrouwen. U kunt kiezen uit de mode patronen door Coni Crawford of Vogue. Daarnaast zijn er vele designer plus size kleding patronen die beschikbaar zijn. Check out kleren door eenvoud en mijn zussen patronen die een scala aan patronen bieden voor de plus size vrouwen. Het belangrijkste onderdeel voor de plus size kleding is, dat je kunt patronen te kiezen dat past bij uw smaak en mode creëren van een illusie, dat maakt je slanker dan je bent.

No comments:

Post a Comment