Sunday 25 March 2012

Kamer Kleuren voor jongens

Er zijn vele kleuren en thema's voor het interieur schilderij, dat u kunt gebruiken om jongens kamers versieren. Hier zijn enkele richtlijnen om u te helpen Selecteer een kamer kleuren voor jongens en passende thema's.
Hoe kleuren Kies voor Boys 'Rooms, Het kiezen van de juiste kleuren, thema en accessoires voor interieur van de kamer van een jongen kan een lastige klus worden. Hier zijn enkele richtlijnen om u te begeleiden in de juiste richting. Als u verwacht een baby jongen, kunt u schilderen de kamer in lichte en romige tinten. Echter, kinderen groeien snel en je zoon misschien niet de ruimte kleuren, zoals na een bepaalde tijd. Hij zal zijn eigen voorkeur van kleuren en muurschilderingen. Dus, is het veilig te houden aan kleuren zoals bruin en geel en interieur thema's als race auto's, terwijl het schilderen van een ruimte voor een jongetje. Als u al een zoon en gaan in voor een makeover of schilderij een nieuwe ruimte voor je jongen, is het belangrijk om in gedachten te houden met de belangen van je jongen, bijvoorbeeld, kan zijn favoriete sport worden gebruikt om de kamer schilderen in een sportief thema. Als uw kind graag cartoons, sieren de muren van de kamer met diverse stripfiguren.
Als uw zoon oud genoeg is, bespreken een aantal thema ideeën met hem en kies degene die hij graag het meest. Na het schilderen kamer kleuren, is het noodzakelijk het gebruik van een goede afwerking. Meestal plat afwerkingen worden gebruikt voor slaapkamers, maar ze zijn niet duurzaam. Kiezen voor een semi-gloss afwerking voor jongens kamers, omdat ze gemakkelijk te onderhouden. Semi-gloss afwerking zijn zeer duurzaam en kan worden geschrobd. Dus hoef je niet zorgen te maken over uw jongen kleuren van de perfect geschilderde muren. hieronder worden aangegeven, zijn de interieurkleuren en ideeën voor het schilderen van jongens 'kamers.
Jongens 'Room Kleuren, er zijn veel kleuren voor het schilderen van jongens kamers. Hier zijn een aantal opties voor de kamer kleuren en stemmingen die ze produceren.
Blauw: Blauw is ongetwijfeld een jongens 'kleur, of het nu gaat om kleding of jongens' kamers verf kleur. Blauw, is een koele en rustgevende kleur, die elk type van meubilair of accessoires wedstrijden. Selecteer medium of lichte tinten van de marine, kobalt of oceaan blauw voor de muren.
Grijs: Gray geeft een evenwichtige uitstraling naar een kamer. Echter, het kan een dof gevoel geven aan een kamer, dus gebruik heldere kleur verf ontwerpen om dit kleurbalans. Stick aan het licht of medium tinten van de kleur.
Geel: Geel is een van de lichte en vrolijke kleuren voor jongens kamer. Deze kleur is zeer geschikt voor kleine ruimtes, omdat het openstellen van de ruimte. U kunt kiezen uit lichte tinten van geel en versieren de muren met donkere en kleurrijke thema's. U kunt vrijwel elke kleur te combineren en ruimte decoreren ideeën voor jongens met gele gekleurde muren.
Brown: Bruin geeft een mannelijk gevoel naar een kamer. Deze kleur is bij voorkeur niet alleen voor jongens kamers, maar voor kamers voor mannen. Selecteer tinten zoals beige of medium chocolade tinten voor het schilderen van jongens kamers. Als u meer wilt weten over verfkleuren te lezen, de kamer kleuren en wat ze betekenen.
Decoreren Ideeën voor Boys 'kamers; Er zijn veel ruimte kleur ideeën voor jongens. Hieronder vindt u enkele tips voor het schilderen van een kamer in een aantrekkelijke thema. ; U kunt een 'Pirates of the Caribbean' thema voor de kamer decoreren ideeën voor jongens. Verf een wand van de kamer in een oceanische wijze en afbeeldingen toe te voegen als schepen en personages als Captain Jack Sparrow, etc. Je kunt ook gebruik maken van een bed, dat is gevormd als een kleine boot. ; 'Space' (astronomische ruimte) is een populair thema voor slaapkamer decoreren voor jongens. Gebruik een Apollo bed set, verf muren om sterrenstelsels lijken, hang planetair stelsel modellen en plak een glow-in-the-dark sterren op het plafond, en je zult een geweldige ruimte thema hebben. ; Als je kind graag 'cartoons', kunt u sieren de kamer door het schilderen van stripfiguren op de muren en het plaatsen van speelgoed op de tafel en schappen. ; 'Race auto's "thema is een all time favoriet bij de meeste jongens en een van de favoriete kamer makeover ideeën voor jongens. Schilder de muur met circuits en rijdende auto's met snelheid-lijnen achter hen. U kunt ook kiezen voor een Ferrari vormig bed, en plaats enkele speelgoed modellen van auto's op de tafel en planken. ; Nadat u klaar bent kamer kleuren schilderen voor jongens, zorg ervoor dat u juiste kinderen meubilair. Met de tijd van uw zoon spullen zal toenemen en de extra ruimte groot zal zijn voor de opslag en het handhaven van een rommel vrije ruimte.

No comments:

Post a Comment