Saturday 24 March 2012

Henna voor Hair Kleurplaat

Als grijs haar is gemeengoed geworden, niet alleen onder oude mensen, maar ook onder de jongere generatie, zijn de verkoop van haarkleurmiddelen en haarkleuren toenemende aanzienlijk. Er zijn echter veel mensen zich realiseren dat, hoewel deze haar producten te geven goede resultaten, eigenlijk hebben ze chemicaliën, zoals waterstofperoxide en ammoniak die schade kunnen toebrengen aan hun haren bevatten. Daarom zijn mensen op zoek naar natuurlijke producten die kunnen helpen voorzien in hun grijze haren veilig. Een voorbeeld van zo'n natuurlijk product is henna die bepaalde eigenschappen die helpen bij het verbergen van grijze haren en ook in de verbetering van de kwaliteit van haar heeft. In Midden-Oosten en Aziatische landen, met name India, wordt henna ook toegepast door jongeren als een onderdeel van hun reguliere haarverzorging regime om sterk en gezond haar.
Henna is een kruid dat als Lawsonia inermis bekend op het gebied van de plantkunde. Dit kruid is gemaakt van een rode kleurstof die helpt om de kleur van het haar, huid en nagels. Henna die meestal wordt gebruikt om kleur haar, komt in de poedervorm, die een oranje of rode kleur aan het haar geeft. Sommige bedrijven verkopen ook bepaalde henna poeders die belooft om het haar een bruine of zwarte kleur. Het is beter om weg te blijven van dergelijke henna producten omdat zij mogelijk een aantal chemische stoffen gemengd met het te geven het haar die kleur. Gebruik van henna voor haar kleuring geeft het haar een rode of oranje kleur, die zich mengt met de werkelijke kleur van het haar een natuurlijke uitstraling te geven. Voordat we meer te weten komen over hoe je haarkleur met henna weet, laat het ons weten meer over de voordelen van het gebruik van henna haarverf.
Voordelen van Henna voor Hair Kleurplaat
Afgezien van het feit dat henna is het beste product voor het kleuren van je grijze haren, zijn er verschillende andere voordelen die eraan verbonden zijn. Een belangrijk voordeel van henna is dat het fungeert als een natuurlijke conditioner die het haar voedt en maakt het gezond. Mensen die het gebruikt hebben zeggen dat henna helpt bij het terugdringen van klitten van het haar, waardoor het glad, zacht en glanzend. As henna heeft anti schimmel eigenschappen, het actief is in het behandelen en voorkomen van roos. Hoewel de meeste mensen geen bijwerkingen na het gebruik van henna voor haar kleuren, kan ernstige schade optreedt bij mensen met glucose-6-fosfaat dehydrogenase deficiëntie. Meer weten over wat er henna.
Henna voor Hair Kleurplaat-Results
Hoewel de kleur die verschijnt na het aanbrengen van henna is rood of oranje, kan dit variëren naar gelang de kleur van het haar. Voor zwart of donker bruin haar, de kleur die verschijnt na het gebruik van henna kan overal tussen Auburn naar de Bourgogne. Aan de andere kant, henna op volledig wit of grijs haar geeft een donkerrode kleur. Er werd gezien dat blond haar mensen een natuurlijke rode kleur krijgen na het aanbrengen van henna, terwijl degenen die hebben natuurlijk rood haar krijgt een diepere rode kleur.
Henna haarkleuring Tips
Hoewel henna heeft verschillende voordelen, weten velen niet hoe de kleur grijs haar met henna. Bovendien, het proces van de toepassing van henna voor haar kleuren is een beetje moeilijk en heeft veel geduld. Echter niet maken deze reden af ​​te schrikken van het gebruik van henna om uw haarkleur, want ik weet zeker dat je zal echt blij met de resultaten. Makkelijker te maken, kunt u de hulp van een van je vrienden tijdens het gebruik van henna voor de haarkleuring. Lees meer over henna haarkleur tips. ; Ook al kun je een premix henna te kopen om haarkleur, is het beter om de poedervorm kopen omdat de eerste kunnen sommige chemische stoffen in zich hebben. ; Het bedrag van de henna die u moet nemen afhankelijk van de lengte en het volume van uw haar. Neem de henna poeder in een plastic container en voeg enkele druppels eucalyptus olie aan. Wanneer deze twee worden gemengd goed, mix in de verzinsel van zwarte koffie of thee aan de container. Goed combineren en sluit het af met een deksel. Laat dit mengsel henna staan ​​voor meer dan twaalf uur (indien mogelijk, 's nachts). Toe te voegen losgeklopte eieren, yoghurt en bloemen water aan dit mengsel wordt ook gezegd dat zij heilzaam zijn voor het haar. , As henna gemakkelijk kan uw handen, huid en kleding krijgt, neem extra zorg voor de toe te passen op je haar. Draag een oud overhemd of wikkel je schouders met een oude doek alvorens te beginnen met henna op je haar van toepassing zijn. Het is ook goed om plastic handschoenen te dragen om henna voorkomen dat uw handen en vingers. ; Breng henna uit de wortels aan het uiteinde van het haar. U kunt beginnen vanaf je voorhoofd of de nek van de hals. Deel je haar van het centrum en henna met de hulp van de borstel toe te passen. Zodra u zich heeft aangemeld henna aan beide zijden van het haar, neem deze strengen en rol het op en blijven toepassen henna aan op de gehele haar op dezelfde manier. ; Als je zeker bent dat je elk deel van je haar met henna vallen, das het in een knot en wacht tot 3-6 uur, afhankelijk van hoe dieper je wilt dat de kleur te zijn. Was de henna af met lauw water en later gebruik de shampoo en de conditie zoals gewoonlijk. U hebt misschien graag meer over lezen:; Grijs haar Natuurgeneeswijzen; Natural Hair Dye voor grijs haar, de kleur van het haar na het aanbrengen van henna zal verschillend zijn in verschillende soorten haar. Sommige mensen krijgen donkerder haar binnen een paar uur, terwijl anderen zullen moeten houden voor de lange uren. Het doen van een onderdeel te testen voordat de daadwerkelijke toepassing is bepalend voor de tijd je hebt om de henna op je haar te houden. Als u de kleur van het haar te licht, vaak herhaal dan de procedure van de toepassing van henna op je haar. Henna voor het haar kleuren is niet alleen een geweldige manier te verbergen ongewenste grijze haren, maar het is ook de beste manier om dikker en mooi uitziend haar te ontvangen.

No comments:

Post a Comment