Friday 9 March 2012

Hoe te winnen over een Guy

Je krijgt vlinders in je buik, zelfs bij het zien van hem. Je droomt elke nacht over hem naar beneden op de knieën, waarin u wordt gevraagd om zijn prinses te worden. Maar de werkelijkheid problemen wanneer je wakker wordt. Hij heeft niet benaderd je zelfs als een vriend. Je vraagt ​​je af hoe je hem verliefd met je mee. Hier is de relatie advies voor vrouwen en enkele tips over hoe om te winnen dan een vent.
Hoe te winnen over een Guy?; De zekerste manier om een ​​man vallen voor je maakt, is jezelf te zijn en geen enkele pretenties. Niet schilderen zelf als eenvoudig en huiselijk wanneer u daadwerkelijk bent flamboyant en flitsend. Wees gewoon jezelf en de man zal respecteren en bewonderen u voor niet pretentieus. Jongens hebben ook de neiging om weg te lopen van meisjes die de neiging zich vast te klampen, vandaar voorkomen regelmatig belt hem of het houden van een controle op hem.
Toen in bedrijf, aantrekkelijk jurk, maar op een fatsoenlijke manier. Kleed je niet in een te opzichtig of flitsende wijze, zoals het laatste wat je wilt is de man om je bedenkt dat gemakkelijk beschikbaar zijn. Omarm je vrouwelijkheid en jurk op een zodanige manier dat je opvalt in de menigte en de man heeft alleen oog voor jou. Probeer het en komen met een aantal pick-up lines te gebruiken op jongens.
Lachen is nog een andere manier om te winnen dan een vent. Lachend kost niets, maar de boodschap zal zeker hem bereiken dat je vriendelijk bent en jongens als vrouwen die zijn makkelijk om mee te praten of om samen met. Het zal ook helpen om te zeggen goede dingen over hem, waarderen en platter hem (overdrijf niet!). De man zal graag bij u voor dit. Geduld hebben en de man is zeker de eerste stap te zetten. Er zijn manieren om te vertellen als een man van je houdt. Vergeet niet om zijn betrouwbare partner en een vriend eerst, en dan kun je je gevoelens uiten (wanneer hij de stap niet te nemen door nu).
Hoe om te winnen over je ex-vriendje?; Als je hem hebt gehad, hem verloren en wil hem weer terug; maak je geen zorgen, er zijn manieren om te winnen over je ex-vriendje. Maar als er een andere draai, alsof hij al een vriendin nu en u wilt hem te bevrijden uit haar en om u terug te keren. Dus hoe om te winnen over een man met een vriendin? Goedkeuren van de volgende methoden om een ​​man te winnen.
Het eerste ding om te doen is om weer contact met hem en zijn vriend zijn. Het is misschien niet gemakkelijk, maar zeker gemakkelijker dan het maken van vrienden met een vreemdeling. Het zal ook nuttig zijn als u na te denken in uw eigen gedrag en tot aan je fouten, dat resulteerde in de relatie verbreken. Toon interesse in dingen die hij graag doet, kun je zelfs deelnemen aan een paar, indien mogelijk. Hem herinneren aan de mooie tijden die u samen doorbrachten. Wees voorzichtig dat u de blame game opnieuw op te starten!
Niet laten zien dat je wanhopig hem terug wilt, blijf je hoofd koel. Je moet lief als display houding, op hetzelfde moment. Niet altijd accepteren zijn uitnodigingen en soms proberen te vermijden sms'en of te bellen hem. Als hij roept terug, bent u op het juiste spoor. Vergeet niet om te hard als het kan hem verwarren. Dit kan een beetje lastig, maar het is zeker een manier om je man terug te winnen.
Hoe te winnen over een man met een vriendin?; Vraag jezelf af of je echt wilt dat de man terug? Als je antwoord is bevestigend is, dan pas ga je verder. Een man zal nooit vergeef je voor het spelen van spelletjes met hem omwille van plezier of het stimuleren van je ego. Het is ook niet het recht om relaties omwille van de leuke vakantie. Dus hoe een man verliefd met u maken?
Althans in de eerste dagen, moet je altijd onthouden het feit dat hij al een vriendin heeft. Wees voorzichtig met hem uit te nodigen voor de data en ook tijdens het flirten met hem. Proberen om zijn vriendin bevriend (indien mogelijk). Richten ons niet te veel van je aandacht op hem toen in een groep. Dit zal alleen maar leiden in sommige lelijke scènes en een heleboel drama.
Wees vriendelijk en behulpzaam voor hem, zonder wanhopig. Probeer vol te houden zijn blik en ook glimlachen als hij naar je kijkt. Kijk niet naar hem of hij kan je griezelig en denkt volledig te vermijden je. Play hard-to-get, maar tegelijkertijd liet hem weten dat je beschikbaar bent. Zien of hij jaloers als je flirt met andere jongens. Als hij dat doet, bent u zeker om hem terug te winnen van zijn vriendin.
Een ander belangrijk wat je moet onthouden is dat slecht zijn vriendin sabbelduur voor hem of andere vrienden moeten absoluut vermeden worden. Het zal portretteren een negatief imago en je zou niet willen worden genoemd Ms jaloers.
Het lezen van een man lichaamstaal is heel belangrijk om uit te zoeken of de man is geïnteresseerd of niet. Naar aanleiding van de juiste methodes en tactieken is van essentieel belang om een ​​relatie op te bouwen. Kijk niet obsessief en wanhopig. Nu je weet hoe te winnen over een jongen, volg de tips en kijk uit naar een goede relatie!

No comments:

Post a Comment