Friday 2 March 2012

Guinea Pig Namen voor Females

Vanwege de schattigheid factor van cavia's, een meerderheid van de mensen de voorkeur aan te houden als huisdier. Een nogal verrassend feit van deze dieren is dat ze niet zijn een soort varkens, evenmin hagel uit Guinee. Het is geloofden dat zij kwamen uit de Andes regio, worden geclassificeerd als knaagdieren en een deel van de Cavia genus. Dus in het algemeen, als je een mannelijke of vrouwelijke cavia als huisdier hebben, zou je zeker niet noemen het een 'cavia'. Je zou moeten het een naam geven die zij definieert in een betere wijze.
Kiezen Guinea Pig Namen voor Females
Kiezen van de juiste naam voor uw huisdier kan soort lastig zijn. Verwijzend naar de algemene regel van naamgeving gezelschapsdieren, kunt cavia namen voor vrouwtjes wat je wilt. Echter moet u enkel enkele eenvoudige punten nemen in gedachten voordat beslissen over een bepaalde naam. Veel mensen maken de fout naamgeving hun schattig huisdier zodra ze get it thuis, ongemerkt het huisdier gedrag, persoonlijkheid, of andere koosnaampje bepalende factoren. Degenen die je cavia's als de huisdieren zijn erg jong, proberen te zoeken voor de baby cavia's namen. Beëindigen zij omhoog kiezen een ongeschikte naam voor hun huisdier. Vandaar, is het zeer belangrijk om tijd nemen en weten dat u nieuwe vriend krijgen. Nadat u mededeling het huisdier gedrag of persoonlijkheid enige tijd, mag u unknowingly komen met een goede en apt naam.
Wanneer zoeken naar schattige cavia namen voor vrouwtjes, moet u rekening Als uw vrouwelijke huisdier heeft enkele typische fysieke kenmerken; een specifieke kleur of bepaalde markeringen; als ze heeft enkele persoonlijkheid attributen; welke activiteiten, voedsel, spelletjes ze graag, en is er enige ding over haar welke herinnert u van iemand. De cavia namen voor vrouwtjes die u selecteert niet noodzakelijkerwijs origineel, kunt u simpelweg selecteren eventuele goeden uit televisierechten karakters, namen van mensen, aanhankelijk woorden, enz. Maak een koosnaampje lijst die u verkiest, maar ook maken er een punt aan de lijst verleden andere familieleden of vrienden run om meer opties krijgen. Het is over het algemeen beter om te selecteren op korte en schattige cavia namen voor vrouwen.
Top tien vrouwelijke Guinea Pig Namen; Dixie, Sweetie Pie; Xena, Flake, Pixie, Crystal, Meg, Lovely, Lucky, Venus; Guinea Pig Namen voor vrouwen
Cute Guinea Pig Namen voor vrouwtjes; AngelAnnie; AutumnBaby Meisje; BeautyBenny; CharlotteChelsea; CookieDolly; DaisyDafny; EveFlower; FluffyFeliz; GingiHearty; JewelsKermie; LaylaMisty; NelliePearl; PebblesPinky; SatinSparkle
Guinea Pig Namen voor Pairs
Als je een mannelijke en een vrouwelijke cavia, kunt u overwegen cavia namen voor paren gebaseerd op fictieve of zelfs historische personages. ; Ching en Chang, Ping en Pong, Rock and Roll, Jack en Jill, Adam en Eva, Barbie en Ken, Hercules en Xena, Donald en Daisy; Lees meer over:; exotische namen voor uw huisdieren; Hamster Namen voor vrouwen: Dit are enkele leuke cavia namen voor vrouwen die kunnen worden gebruikt voor de naamgeving van uw vrouwelijke cavia's. Bij de naamgeving van cavia's, gewoon zorgen dat het huisdier namen komen overeen met de persoonlijkheidskenmerken van deze schattigste huisdieren.

No comments:

Post a Comment