Monday 26 March 2012

Asbest plafondtegels

Asbest werd veel gebruikt voor het maken van tegels eerder vanwege zijn gevarieerde en nuttige eigenschappen. Asbest is warmte, vuur alsmede chemisch resistente en ook zeer duurzaam. En dus de tegels asbesthoudende zijn ook duurzaam, sterk en slijtvast, warmte alsook zuren en basen. Ondanks alle voordelen, asbest wordt niet langer gebruikt vandaag bleek dat het asbest kankerverwekkend elementen bevat. Asbest is zelfs verboden in sommige plaatsen om gezondheidsrisico's te voorkomen. Laat het ons weten over asbest plafondplaten in detail.
Asbest plafondtegels
U moet gehoord hebben dat het wonen in een huis met asbest plafondplaten niet betekent dat je altijd een hoog risico van blootstelling aan de schadelijke stoffen uit te voeren. De asbestvezels zijn ingebed in het plafond tegels en dus is er geen voortdurende risico. Je moet ook weten dat asbest in het plafond tegel is niet zo schadelijk als in ander materiaal. Het gevaar schuilt alleen als de tegels zijn gebroken of in beschadigde toestand.
Gevaren van asbest in de plafondplaten
Hoewel asbestvezels stevig verankerd in de tegels, na een paar jaar worden ze broos. Als de tegels zijn verwijderd tijdens de renovatie, de asbest deeltjes in te voeren de lucht en vervuilen. Wanneer deze lucht wordt ingeademd door mensen, zij worden geconfronteerd gezondheidsproblemen. Blootstelling aan asbest kan leiden tot mesothelioom, dat wil zeggen, een vorm van kanker. Soms kan de minuscule deeltjes ook mengen met lucht, terwijl het boren van een gat in het plafond voor de verlichting armatuur. Lees verder om meer over Mesothelioma Kanker kent.
Hoe te vertellen als u asbest plafondplaten
Aanvankelijk, moet u weten of uw huis asbest tegels heeft. Er zijn ook faciliteiten om ervoor te zorgen, of het gebruikte materiaal asbest is of niet. Er zijn bepaalde tekenen die je nodig hebt om uit te zoeken, om te controleren of de woning asbest bevat tegels. Voor bijvoorbeeld, als het huis was 30-50 jaar terug gebouwd, heeft een grotere kans op asbesthoudende tegels. Soms zijn asbest plafondtegels gekraakt en je kunt zien, poedervormige stof stroomt uit het.
De te nemen voorzorgsmaatregelen
Een van de manieren om gezondheidsrisico's te voorkomen is, om het asbest tegels met niet-asbesthoudende tegels te dekken. U kunt een laag droge muur boven de asbest plafondplaten van de verontreiniging van de lucht als gevolg van asbest te voorkomen. Maar, als u vindt dat het plafond tegels zijn gebarsten, is er geen andere keus dan ze te vervangen. U kunt zelfs verwijderen en vervangen van asbest tegels zelf. Maar, moet men uiterst voorzichtig tijdens het verwijderen van asbest tegels. Lees verder om meer over asbest tegels verwijderen tips weten.
In het ergste geval, als u het asbest plafondplaten te vinden in een zwaar beschadigde toestand, moet u onmiddellijk een professionele en hebben ze vervangen. In bepaalde gebieden, zijn er wetten die het verplicht voor mensen om professionals inhuren, terwijl het omgaan met asbest tegels. In dergelijke gevallen moet u afhankelijk zijn van professionele hulp.
Als u vindt dat uw woning asbest plafondplaten bevat, is het raadzaam om ze te verwijderen zo spoedig mogelijk. Hoewel er misschien niet een direct gevaar, kan er een risico voor de gezondheid vroeger of later. Het is beter je weg met de asbest plafondplaten.

No comments:

Post a Comment