Thursday 15 March 2012

Hoe Tapijt Vlekken verwijderen

Vlekken zijn over het algemeen onvermijdelijk, vooral op dingen zoals tapijten, indien er een heleboel mensen in het huis. Je zeker zien ten minste twee vlekken van koffie of frisdrank of chocolade op uw tapijt wanneer een partij krijgt over. Weet je hoe vlekken worden gevormd? Weet jij hoe je tapijt vlekken te verwijderen? Nou, dan laat ik het je uitleggen. Vlekken zijn meestal gevormd wanneer twee materialen van ongelijksoortige aard, fysiek of chemisch met elkaar omgaan.
Vlekken meestal leiden tot verkleuring van het oppervlak waarop zij zijn ontstaan. Het zien van de ongewenste beschadigen van uw kostbare tapijt, vraag je je af hoe zich te ontdoen van de vlekken? Het verwijderen van tapijt vlekken kunnen zo moeilijk! Maar laat me je vertellen dat het helemaal niet moeilijk. In feite, wordt het gemakkelijk als je de goede vlekverwijdering materiaal hebben en je weet hoe dat te doen. Lees meer over te weten hoe tapijt vlekken te verwijderen.
Tapijt Verwijdering van de vlek, Met het oog op tapijt vlekken te verwijderen, zal je nodig wat warm water, twee / drie papieren zakdoekjes, baking soda en water.
Het proces is vrij eenvoudig. De eerste stap is om de vlek voorzichtig blot met de oplossing. Blotting zal absorberen de oplossing van soda en water in de vlek. Daarna, met de hulp van enkele tissuepapier, gewoon verwijderen van het voedsel uit het materiaal als gevolg waarvan de vlek wordt gevormd. Verder, voeg ongeveer 1-2 theelepels bakpoeder toe aan warm water en bestrooi het hele mengsel over de vlek en laat het drogen voor ongeveer 5 minuten.
Hoe maak je een koffie vlek te verwijderen uit het tapijt?; Koffie vlek is het meest voorkomende type van de vlek je kunt zien op tapijten. Maar de hieronder beschreven procedure wordt u zullen helpen verwijderen die lelijke vlek bederft de schoonheid van uw tapijt.
Voor het verwijderen van een kopje koffie vlek uit het tapijt, moet je ongeveer drie schone witte doeken, azijn, sommige hoeveelheid lauw water, afwasmiddel en een spons.
De procedure is vrij gelijkaardig aan het hierboven beschreven proces, de enige grote verschil is dat je afwasmiddel of azijn overwegende dat u eerder hebt gebruikt zuiveringszout en water oplossing met behulp van.
Detergent methode; Start het proces door te deppen de gekleurde deel van het tapijt, met de hulp van een schone witte doek. Nu voeg ongeveer ½ tot 1 theelepel van het afwasmiddel tot ongeveer 1 kopje lauw water. Volgende, spons de gekleurde deel met de hulp van een reinigingsmiddel en weer blot met een witte doek.
Azijn methode; Of u kunt proberen een ander eenvoudiger methode. De een die houdt in het reinigen met azijn. Zien dat je witte azijn gebruiken voor deze procedure. Alles wat je hoeft te doen is het toevoegen van ongeveer 1 / 3 kopje azijn in een kopje lauw water en alleen de gekleurde gebied spons met dit mengsel. Zodra het wordt over, dep de vlek met behulp van een wit doek. Weer spons de vlek met een bepaalde hoeveelheid schoon water en dep het.
Voorzorgsmaatregelen tijdens het verwijderen van tapijtvlekken; Onthoud altijd dat, niet te schrobben of wrijf de vlek, zal dit resulteren in het verspreiden van de vlek over een groter gebied op het tapijt. ; Reinig de vlek zodra je het ziet, want dit maakt het makkelijker voor u om deze te verwijderen. ; Geen van de vlekken zal een probleemloze eenmaal voor je jou en de uitvoering van de bovengenoemde procedure voor tapijt vlekverwijdering begrijpen. Volgende keer, herinner en in werking gezet die tapijt vlekverwijdering tips, in plaats van vreten en krassen op je hoofd over hoe tapijt vlekken te verwijderen.

No comments:

Post a Comment