Wednesday 14 March 2012

Oogschaduw voor Hazel Eyes

Een van de moeilijkste kleur van de ogen te evenaren zijn lichtbruine ogen. Hazelaar kleur ogen zijn die op middellange bruin en donker bruine ogen, met groene tinten. U kunt een bruine centrum met groene rand om ze te bellen hazelaar gekleurd of de kleuren kunnen variëren van een lichtere tint van bruin, geelachtig bruin of een beetje van goud. De hazelaar oogkleur is dominant in de Zuid-en Oost-Europese landen en zelfs Groot-Brittannië. In Amerika is de term 'bruine ogen' gebruikt voor de ogen, met een kleurenbereik dat is bruin tot groen of zelfs blauw. Om uw leven eenvoudig, kleur ogen met schaduw variatie in goud, bruin en groen staan ​​bekend als lichtbruine ogen. Als u een van de weinige gelukkigen met deze mooie en unieke kleur van de ogen, dan is de toepassing van make-up die de beste kleur oogschaduw voor lichtbruine ogen bevat, zal u helpen verander je look en brengen de verschillende kleuren in je ogen. In dit artikel vindt u meer informatie over hoe je oogschaduw voor lichtbruine ogen en oogschaduw tips voor lichtbruine ogen van toepassing.
Oogschaduw Tips voor Hazel Eyes
Voor het aanbrengen van de oogschaduw kleuren voor lichtbruine ogen, moet u bepalen de overheersende kleur in je ogen. Er zijn veel kleurvariaties in lichtbruine ogen en de beste kleur oogschaduw voor Hazel ogen is degene die de overheersende kleur laat opvallen. Zo bepalen de dominante kleur van de ogen. Meestal is groen gevonden om de dominante kleur van de ogen zijn. Deze beste oogschaduw kleuren voor lichtbruine ogen zijn neutrale kleuren zoals bruin en roze. U kunt ook de aandacht vestigen op de ogen met behulp van paarse en groene oogschaduw kleuren voor lichtbruine ogen. U kunt kiezen uit een breed scala van paarse tinten zoals lila, paars, violet, aubergine, etc. om uw ogen aantrekkelijke look. Als u kiest voor de groene oogschaduw voor Hazel ogen, kies dan donkere kleuren groen en ze in de plooi te dragen, samen met een neutrale kleur op het ooglid.
Niet kiest voor blauw en grijs als oogschaduw voor Hazel ogen, als ze botsen met de natuurlijke kleuren van uw ogen. Als je in acht gouden tonen of vlekken in je ogen, kies dan goud of brons oogschaduw kleuren voor lichtbruine ogen.
U kunt zelfs proberen de beproefde beste kleur oogschaduw voor Hazel ogen zoals bruin, abrikoos, paars, pruim en diepe kaki. U kunt zelfs proberen bos groen op het groen in de ogen fleuren .. In het geval u wilt een meer funky look te creëren, oogschaduw kleuren te kiezen, zoals mandarijn, koninklijk blauw, warm roze en lime-groen. Dit zijn een paar tips voor oogschaduw lichtbruine ogen, bij het kiezen van de juiste kleur oogschaduw voor je ogen. Laten we nu overgaan tot hoe oogschaduw voor lichtbruine ogen van toepassing.
Misschien vindt u nog meer nuttige informatie over oogmake-up voor Hazel ogen in de volgende artikelen:; Make-up tips voor Hazel Eyes; Hazel Oog Make-up tips, zoals: Hoe Breng Eyeshadow voor Hazel Eyes?
Zodra je de dominante kleur van de ogen, kiest u een oogschaduw kleur die de dominante kleur zal verbeteren. Meestal is groen gevonden om de dominante kleur. ; Begin met een basislaag van neutrale oogschaduw kleur voor lichtbruine ogen. Betrekking op de gehele ooglid met basiskleuren zoals beige tot champagne tinten. Als je een donkerdere teint, kies dan donkerder tinten of een helderder kleur. ; Contour de ogen met behulp van donkere oogschaduw tinten. Meng de donkere oogschaduw met de basis kleur van de ogen om diepte te creëren en toe te voegen aan het mysterie. ; Gebruik een lichte, glanzende kleur aan het voorhoofd botten van uw ogen te benadrukken. U kunt zelfs gebruik maken van markeerstiften op de innerlijke oog om ze te fleuren. ; De eyeliner aangebracht helpt bij het creëren diepte in je ogen. Breng de eyeliner op de rand van het ooglid met een donkere schaduw op de bovenste en onderste wimperlijn en witte eyeliner in de randen van de ogen. ; De witte eyeliner helpt fleuren de ogen en maakt ze er breed en wakker. Vind meer informatie over de toepassing van eyeliners in eyeliner make-up tips. ; Breng zwarte mascara om de ogen omschrijving te geven en de lengte aan de wimpers. ; Als je ogen hebben een groene kleur dominant, de oogschaduw voor Hazel ogen moeten de kleuren goud, brons en koper bevatten. U kunt zelfs gaan voor bruin, chocolade en mosterd geel. Perzik, beige, champagne, taupe en abrikoos ook goed werk voor lichtbruine ogen. Pruim, mauve, paars, violet, roze en diep of mosgroen tinten, kijk ook goed als oogschaduw voor lichtbruine ogen. Meer tips op groen oog make-up in make-up tips voor groene ogen
Het volgende artikel op oogschaduw tips helpen u meer weten over:; toepassen Oogschaduw naar Deep Stel Ogen; toepassen Oogschaduw op Aziatische Ogen; Als je bruin als de overheersende kleur schaduw in je bruine ogen, probeer dan de beste kleur oogschaduw voor hazel eyes dat zijn bruin, beige en bruin. U kunt zelfs kiezen voor de beste oogschaduw voor lichtbruine ogen, zoals grijs, houtskool, kaki, olijfgroen en mokka. In het geval van goud vlekken, probeer brons en goud als oogschaduw kleur voor lichtbruine ogen. Violet en lavendel werken ook wonderen als oogschaduw voor lichtbruine ogen. Vind meer make-up tips voor bruine ogen in het artikel natuurlijke make-up look voor bruine ogen.
U kunt meer lezen over make-up tips:; Oogschaduw voor groene ogen; Oogschaduw voor blauwe ogen; Oogschaduw voor bruine ogen; Dit zijn enkele tips voor oogschaduw lichtbruine ogen, die ervoor zorgt dat uw ogen aantrekkelijke uitstraling en brengen de verschillende kleuren die samen een Hazel ogen. Probeer niet te blauwe oogschaduw kleur voor lichtbruine ogen te kiezen, omdat het de neiging naar beneden te trekken van de hazelaar kleur in de ogen. Tinten van bruin en een donkere vloeibare eyeliner zal u helpen een oogverblindende look. Blijven experimenteren met kleuren tot je het vinden van de juiste tint dat de kleuren maakt in je ogen schitteren en geven je de uitstraling van een diva.

No comments:

Post a Comment