Tuesday 20 March 2012

Hoe lijm Hair Extensions

Wat is een Hair Extension?
Dragen van een haar verlenging betekent het toevoegen van haar om uw oorspronkelijke haar. Er zijn vele methoden van het dragen van hen als vlechten, weven, verbinden en lijmen van de hair extensions. Hair extensions geven je een manier waarop u kunt direct lang haar hebt dat je van droomde voor vele dagen of weken. Lange hair extensions zijn erg populair onder vrouwen die verlangen langer haar. Veel schoonheidssalons bieden deze faciliteit van het lijmen van de hair extensions. Ook zijn er verschillende methoden om lijm in hair extensions. Laten we bespreken deze methoden en om echt te weten komen hoe lijm extensions.
Methoden om Lijm Hair Extensions
Hier zijn een aantal methoden van lijmen hair extensions die je zoekopdracht van zal beantwoorden hoe lijm extensions.
U Tip Hair Extension; De U tip extensions is een tijdelijke manier van lijmen hair extensions. Bij deze methode te lijmen hair extensions, de eerste stap is om deel uw haar in secties. U tip extensions is een soort van extensions die pre-gelijmd. De volgende stap is om de lijm smelt op het haar uitbreiding met de hulp van een versmelting tool. Rol de tip en het met uw oorspronkelijke haar sloten zegel. Het is mogelijk om deze hair extensions opnieuw te gebruiken nadat u ze verwijdert. Het enige wat u hoeft te doen is om de gelijmde deel van de gebruikte extensie gesneden, en met behulp van een lijmpistool kun je lijm in de haren uitbreiding van uw haar. Het is raadzaam om deze hair extensions behandeling gebeurt vanuit een professioneel hebben om zorgeloos lange haren hebben.
Bonding Lijm Hair Extensions; Bonding lijm methoden omvatten de toepassing van de lijm op het haar uitbreiding en de toepassing van de uitbreiding van de oorspronkelijke menselijke haar. Met behulp van lijm op de hair extensions dragen is de eenvoudigste manier van lijmen hair extensions aan de oorspronkelijke haar. Het verwijderen van de extensions die worden bevestigd met behulp van deze methode is een makkelijke methode. Een bonding lijmverwijderaar wordt gebruikt om hair extensions te verwijderen. De hechting lijm HAARVERWIJDERINGSAPPARAAT moet gebruikt worden met koudlijm extensies en niet met hete lijm sticks.
Hot Glue Gun Hair Extension; Een hete lijmpistool wordt gebruikt om lijm in de hair extensions lijmsticks. Lijmsticks zijn gesmolten met behulp van het lijmpistool en aan de haren vastgeplakt direct. Veel online winkels verkopen dit soort hete lijmpistolen.
Met de hulp van een professional, kan het dragen van een haar verlenging eenvoudig en leuk, en is een spannend aspect van haarverzorging. Hair extensions zijn eenvoudig te onderhouden en geven u een ogenblikkelijke nieuwe look. Een van de voordelen van het dragen van een haar verlenging is dat u kunt uw nieuwe kapsel wanneer u wenst. Relatief, het verwijderen van gelijmde extensions is een eenvoudige procedure in vergelijking met andere extensions. Met hair extensions, kunt u veel verschillende patronen, kapsels en haarkleuren, en dat ook zonder beschadiging van uw oorspronkelijke haar. Ten slotte, de tijd en de energie die nodig is om lijm van de hair extensions is minder erg in vergelijking met de andere methoden voor het dragen van de extensions. Hoop dat deze methoden van lijmen hair extensions antwoord op uw vraag hoe te lijmen hair extensions.

No comments:

Post a Comment