Wednesday 28 March 2012

Fall Decorating Ideas

Met vallen, is het tijd om te kleurrijk. Aan de slag met de val van decoraties met behulp van de kleuren die u kunt zien, wanneer je gluren uit je raam. Alle felle kleuren zal uw huis levendig. Dit is het juiste moment om jazz-up van uw interieur met oranje, geel, rood en brons. Er zijn veel eenvoudige vallen decoreren ideeën om uw huis te verfraaien. U hoeft niet het hele interieur te veranderen, alleen het toevoegen van een aantal accessoires en het veranderen van de inrichting zal het perfect gevoel van aankomst valt het project. Hier zijn een paar decoreren ideeën voor de herfst.
Fall Decoratie Ideeën
Kaarsen zijn het beste wat aan de daling van decoraties mee te beginnen. Maak kaarsen en voeg geuren zoals appel of kaneel voor hen. Hoe zit het met het maken van een kleine daling geïnspireerd kandelaars? Pompoenen zijn in de volksmond gebruikt in verschillende decoreren ideeën voor de herfst. U kunt kandelaars met kleine kalebassen en pompoenen mini en plaats ze op de tafel in het midden of eetkamer meubilair. Zet een pompoen in een mooie vaas en gebruiken voor tafeldecoratie. Voor deze, neem een ​​pompoen en snijd de bovenkant af. Nu, schep de binnenkant met een lepel. U kunt een verscheidenheid aan bloemen in deze pompoen. Minipompoenen gerangschikt rond een open haard mantel een stijlvolle look te lenen.
Verwijder alle oude wandkleden en frames. Gebruik maken van de populaire kunst van het drukken bladeren en maken kleine frames, wat de daling van decoraties look pretty moeten helpen. Wandtapijt wandtapijten zijn de beste kunst aan de muur te worden gebruikt tijdens dit seizoen. Deze wandkleden versterken de sfeer van uw kamer. Afgezien van deze, kan Aspen of ahorn verlaten metalen kunst aan de muur worden gebruikt voor wanddecoratie. U kunt kiezen voor wandklokken of spiegels, met een metalen kunst grens. Metal Art is een geweldige combinatie van antieke en trendy looks en is een van de beste decoreren ideeën voor de herfst.
Nu komt het spannendste deel van de val decoreren ideeën, die de inrichting. Wijzig de stof gordijnen, meubelstoffen, lakens en kussenslopen. Gebruik tinten zoals oranje, donker rood, bruin, groen en brons voor de stoffen. Kies stoffen zoals katoen, Ultrasuede, wol of fluweel. Effen rood gekleurde stof met bronzen kant ziet er fantastisch uit. U kunt ook het contrast gekleurde kant of franjes aan de kussenslopen en bedlinnen. Vergeet die ruiten en strepen, en kiezen voor middelgrote of grote bloemenprints in heldere kleuren.
Met val, zijn tijd ontvouwen al uw tapijten en dekens. Leg de tapijten op de vloer te verbeteren, en het toevoegen van kleur aan de vloer zal een evenwichtige kijk te geven op uw kamer. U kunt de dekens op je bed, sofa's en tafels ook. Ze zullen direct zorgen voor een gevoel van warmte.
Met behulp van kunstmatige of echte planten om uw huis te verfraaien, is een van de meest eenvoudige val decoreren ideeën. Tijdens het inrichten voor de herfst, kunnen de planten, die liggen in uw terras worden gebracht in uw huis. Plaats ze in de hoeken of ze gebruiken als centerpieces voor de val decoraties. Sier slingers, gemaakt door rijgen gedroogde bladeren en dennenappels, kan worden opgehangen te animeren de muren.
U kunt mix en match van een van de val decoreren ideeën hierboven vermeld. Bovendien kunnen deze herfst decoraties worden gebruikt om de trap, de deur en de patio en te verfraaien.

No comments:

Post a Comment