Tuesday 13 March 2012

Wedding Candy Tabel

Wedding snoep tabellen sport een veelheid van smaken en snoep watertanden snoepgoed zijn sinds kort de hete nieuwe trend van de bruiloft seizoenen. Niet alleen snoep bruiloft buffetten brengen het kind in ieder van ons, maar ze zijn ook de perfecte manier te bedanken gasten voor het bijwonen van het huwelijk. Deze leuke bruiloft snoep gunsten zich ook dubbel zo grote bruiloft decoraties, het toevoegen van een splash van kleur en leuk om uw bruiloft receptie. Echter, het geheim van een mooie huwelijksdag Candy tabel is het creëren van een schitterende weergave van snoep en andere kleuren die het thema van de bruiloft te volgen. Hier zijn enkele bruiloft snoep buffet ideeën die niet alleen passen bij uw budget, maar zal iets zijn dat uw gasten absoluut zal liefde en onthouden voor een lange tijd te komen zijn.
Ideeën voor een Bruiloft Candy Tabel
Het kiezen van de Kleurenschema: Nou kleur toe te voegen voor de gelegenheid gaat niet alleen over de bruiloft bloemen en de jurken. Kies een kleurenschema voor de aanwezigheid van uw tafel te vergroten, terwijl het ervoor zorgen dat het in sync met de huwelijksreceptie thema. Een strand kant bruiloft snoep tafel kan beschikken over tafeldecoratie in de kleuren blauw of gebruik zanderige tonen. Terwijl monochromatische kleuren doen cool uit, niet uit de weg proberen tinten rood en roze voor de tafeldecoratie.
The Perfect Candy Containers: De containers die worden gebruikt voor het bijhouden van de snoepjes kan variëren van gewoon apothekerspotten vazen ​​beschikbaar in, unieke vormen en maten. Hoewel duidelijk, verpakkingsglas het beste werken, rieten manden en kleine emmers kunnen ook worden gebruikt voor de presentatie van het snoep in een unieke stijl. Vergeet niet om toe te voegen van de schoepen en riemen, die gasten kunnen gebruiken om het snoepje te nemen uit de containers. Als u van plan bent op bruiloft gunsten snoep dat u wilt dat de gasten mee te nemen, kunt u mini organza zakjes of weinig voordeel dozen gebruiken voor het opslaan van de snoepjes.
Het verfraaien van de Wedding Candy Tabel: In aanvulling op de keuze van de snoep en het selecteren van de containers, de tafeldecoratie spelen een integrale rol in het maken van sap tot de bruiloft snoep buffet. U kunt gebruik maken van bloemboeketten, drijvende kaarsen of foto's tot verbazingwekkende bruiloft snoep centerpieces voor te bereiden. Het plaatsen van de potten snoep op verschillende hoogten of het maken van een bruiloft snoep boeket kan opfleuren de look. Gebruik linten op de potten voor een interessant effect. Je kunt ook de snoepjes in over-sized cocktailglazen, die tevens dienen als grote bruiloft centerpieces.
Trouwen Candy Ideeën: Er zijn melkwegstelsels van snoep keuzes die er zijn, dat laat uw gasten genieten van de Sugar Rush. U kunt kiezen uit de snoep op basis van de bruiloft thema kleur aan of selecteer uw eigen favoriete snoep, die het gevoel van nostalgie kindertijd vonken. Het oppakken van een breed scala zorgt ervoor dat iedereen krijgt een beet van de smaak ze willen. U kunt kiezen uit een verscheidenheid van chocolade snoepjes, muntjes, Hard Candy en tandvlees. Echter, als u van plan bent een openlucht bruiloft ervoor te zorgen dat je niet pikken iets dat weg zal smelten. Als u niet wilt dat de traditionele candy, overweeg dan met behulp van mini-cookies, waterkoker maïs, of een punch fontein als een vorm van zoete toevoegingen aan uw snoep tafel. Gepersonaliseerde bruiloft gunsten snoep lijken de smaak van het seizoen. U kunt een speciaal tintje aan de snoepjes door met inbegrip van de huwelijksdatum.
Onder andere een Thank You Let op: Om een ​​persoonlijk tintje toe te voegen aan de bruiloft gunsten voeg een notitie voor het bedanken van de gasten voor het maken van deze dag een bijzonder jaar voor het bruidspaar. Zorg ervoor dat houd het kort en simpel en glijden in de gunst dozen of zakken, dat de gasten naar huis kunt nemen.
Naarmate meer en meer paren kiezen voor een bruiloft snoep tafel, om dat 'wow' toevoegen aan hun recepties, deze ideeën zijn een trefzekere manier om de perfecte bruiloft snoep buffet.

No comments:

Post a Comment