Thursday 8 March 2012

Chinese Lunar Kalender van de zwangerschap

Ontdekken dat je zwanger bent is een genot ongeëvenaarde aan een andere. Uiteraard samen met de euforische blijdschap in verband met zwangerschap, is er ook de anticipatie, de vraag of de baby zou een jongen of een meisje wordt. Hoewel er tal van oude vrouwen verhalen die worden gebruikt als onwetenschappelijk middel van het voorspellen van de baby's gender, zijn geen van hen dacht te zijn vrij accuraat. De Chinese maankalender zwangerschap kalender is naar verluidt een accurate manier van de voorspelling van het geslacht van de baby. Deze onwetenschappelijke methode berust op de Chinese maankalender jaren van de moeder samen met de datum van de conceptie van de baby. De geschiedenis en oorsprong van de kalender is net zo fascinerend als de methode van de voorspelling.
Chinese maankalender voor Zwangerschap: Origin
Legende gaat dat de Chinese maankalender zwangerschap kalender of het geslacht voorspeller grafiek is ontwikkeld 700 jaar geleden door een Chinese wetenschapper. Lang voordat de ontdekking van de wetenschappelijke middel van het bepalen van het geslacht van een ongeboren kind, werd deze methode gebruikt om nauwkeurige resultaten te leveren. Het was vermoedelijk gebruikt door de edelen van de Qing-dynastie en werd vervolgens verborgen wanneer de dynastie, samen met het hele land was in rep en roer. Daterend uit de 13e eeuw, werd dit oude document gevonden in een oude Royal Tomb buurt van Peking, China en is sindsdien gevestigd op het instituut van China van de wetenschap in Peking. Dit geslacht grafiek maakt gebruik van de vorm van een tabel worden getoond van de moeder leeftijd op het moment van de conceptie op de linker kant, samen met de maanden in de top. Gebaseerd op de opvatting maand en de leeftijd kruisen, is het makkelijk te begrijpen of het ongeboren kind zou een jongen of een meisje wordt.
Chinese Lunar Kalender van de zwangerschap
Leeftijd / Maand Jan FebMar apr mei jun jul aug sep OctNov december; 18G BGBBBBBB BB B; 19B GBGGBBBB BG G; 20G BGBBBBBB BBB; 21B ggggggggggg; 22G BBG BG GBGGGG; 23B BGB BG BGBBBG; 24B GBB GB BGGGGG; 25G BBG GB GBBBBB ; 26B GBGGB GB GGGG; 27G BGBG GBB BBGB; 28B GBGGGBBBBGG; 29g BGG BB BBBGGG; 30B GGG GG GGGGBB; 31B GBG GG GGGGGB; 32B GBG GG GGGGGB; 33G BBB GG GBGGGB; 34B GBG GG GGGGBB; 35B BGB GG GBGGBB; 36g BBGBGGGBBBB; 37B GBB GB GBGBGB; 38G BGB BG BGBGBG; 39B GBB BG GBGBGG; 40G BGB GB BGBGBG; 41B GBG BG BBGBGB; 42g BGB GB GBBGBG; 43B GBG BG BGBBBB; 44B BGBBBGBGBGG; 45g BBG GG BGBGBB;
Chinese Lunar Kalender van de zwangerschap: Hoe het werkt
De Chinese conceptie kalender is gebaseerd op de oude Chinese maankalender. Zoals je kunt zien het is gebaseerd op de maand waarin de vrouw zich voorstelt en haar leeftijd op het moment van conceptie. De meest voorkomende fout die mensen maken tijdens het gebruik van deze grafiek is de berekening van hun leeftijd, rekening houdend met de westerse Gregoriaanse kalender. Echter, de oude Chinezen de negen maanden dat een persoon doorbrengt in de baarmoeder te houden. Daarom, om in orde te krijgen nauwkeurige resultaten met behulp van de Chinese maankalender van de zwangerschap, moet u eerst noteren de leeftijd op het moment van de conceptie en vervolgens een toe te voegen. Nu let op de maand waarin de baby werd verwekt en kijk op het kruispunt van de leeftijd en de maand voor de bepaling van de baby geslacht. Dus, bijvoorbeeld als de vrouw de leeftijd is 26 jaar en het kind is verwekt in oktober, zou het waarschijnlijk een meisje. Het is ook belangrijk op te merken dat de grafiek werkt alleen voor zwangere vrouwen in de leeftijdsgroep van 18 tot 45.
De nauwkeurigheid van de Chinese maankalender zwangerschap kalender kan evenwel de vraag, mensen die dit geloven dat er een 97% kans op het krijgen van de voorspelling rechts. Echter, er is geen wetenschappelijk bewijs of een onderzoek naar deze bewering te staven. Voor meer accurate resultaten kunt u ook kijken voor meer informatie over kunstmatige en natuurlijke geslacht selectiemethoden.

No comments:

Post a Comment