Saturday 3 March 2012

Aardewerk Vs Steengoed

Een interessante ding over aardewerk is dat het wordt beschouwd als een technologie, alsmede een vorm van kunst. In de menselijke geschiedenis, heeft aardewerk had een belangrijke rol. Aardewerk is een soort aardewerk dat drie types heeft; aardewerk, steengoed en porselein. Mensen die ze geroepen zijn pottenbakkers. Bij het vergelijken van, aardewerk vs steengoed, dat is beter, oud of later? Het verschil tussen aardewerk en steengoed is weergegeven in onderstaande afbeelding.
Wat is Aardewerk?; Exacte formulering van het aardewerk klei is moeilijk, want het heeft de neiging van verschillende. Maar er is een algemene samenstelling die kan worden aangeduid als aardewerk.; Het aardewerk is samengesteld uit 25% ball clay, 28% kaolien, 32% kwarts en 15% veldspaat. Maar dit is een generieke samenstelling en het varieert van fabrikant aan fabrikant. Aardewerk komt in kleuren ook. Ze zijn rood, wit en buff gekleurd. Een belangrijk verschil tussen aardewerk en steengoed is dat aardewerk is meer poreus van aard. Deze porositeit helpt de aardewerk in de toepassing van de laatste laag glazuur op. Voor zijn komst naar dat moeten we begrijpen de tussenliggende stappen van het maken van een aardewerk keramiek.
Maken van aardewerk; Je moet wat rode klei en een pottenbakkersschijf. Een beginner moet altijd werken op langzame snelheden van aardewerk wiel. Plaats de vorm op het wiel. Als je eenmaal begint het wiel, moet je de klei uit alle hoeken glad. Dit zal altijd maken afgerond. Nu het is afgerond en gladgestreken, start het geven van een beetje van de vorm van de mal. Na een tijdje zul je zien dat de gewenste vorm begint te komen. Zodra je de vorm, het wiel te stoppen en soepel lift het artikel dat u zojuist hebt gemaakt, en brand het in een oven (een oven is als een oven). Na het bakken Deze klei, is de substantie die uit komt genaamd een bisque. Bisque (ook bekend als koekje) is een soort van keramisch aardewerk, dat is ongeglazuurd. Bisque is over het algemeen niet het eindproduct, maar soms kan worden verkocht of worden gebruikt als het eindproduct. Het koekje wordt gebakken tot 1000 º C en vervolgens een coating van glazuur wordt toegepast.
Wat is Steengoed?; Steengoed is een semi-glascoatings of vitrokeramisch ware, dat is veel minder poreus dan aardewerk. Glasvocht betekent 'als glas', aardewerk wordt genoemd als glasvocht, want na het klaar is, het heeft een aparte uitstraling van glas. Interessant is steengoed genoemd die manier, omdat veel mensen geloven dat het om een ​​man uit steen. Steengoed heeft sterke eigenschappen worden zo hard als natuursteen. Steengoed is duidelijk minder poreus dan aardewerk.
Maken van Steengoed Pottery; Maken van aardewerk is zeer gelijkaardig aan aardewerk, maar er zijn enkele belangrijke verschillen. Allereerst kan steengoed gemaakt worden met behulp van een pottenbakkerswiel of kan rechtstreeks worden gemaakt. Als je eenmaal hebt vorm gegeven aan de klei, laat het dan volledig opdrogen. Nu kun je glazuur aan. Houd het artikel in de oven en vuur it up. Temperatuur is een ander belangrijk punt hier. Steengoed is afgevuurd op naar ongeveer 1200 º C. Deze hoge temperaturen zijn verantwoordelijk voor de karakteristieke harde afwerking van het steengoed.
Aardewerk vs Steengoed
AttributeEarthenwareStoneware; Temperatuur van baking1000 º C1200 º C; PorosityMore PorousLess Poreuze; VitreousLess VitreousMore Vitreous; HardnessLess HardMore Harde
Interessante feiten over Aardewerk, aardewerk en steengoed soorten van aardewerk. Vandaar dat ik voelde de behoefte om de volgende interessante feiten te vertellen. ; Aardewerk is een van de oudste technologieën, alsmede kunstvormen in de geschiedenis. ; Pot fabrieken stonden bekend als 'Pot Banken' in de late achttiende eeuw, mensen die werkzaam waren in deze pot banken stonden bekend als 'The Potteries'. ; De grootste voetbalclub in het Engels stad Stoke on Trent staan ​​bekend als 'The Potters'. (De stad had ooit het grootste aantal van de pot fabrieken.) ; Ik hoop dat de bovenstaande vergelijking tussen 'aardewerk vs steengoed' heeft enig licht op hun verschillen schuur. Of het nu aardewerk of steengoed, beide maken mooie keukengerei. Op deze nota, meld ik me af.

No comments:

Post a Comment