Thursday 1 March 2012

Hoe maak je een betonnen blok muur te bouwen

Keerwanden dienen een aantal doeleinden, zoals het voorkomen of bestrijden van bodemerosie, het verstrekken van een verticale steun aan het land of het beheer van de ondergang van het water in het glooiende gebied. Structurele doeleinden van het gebouw keerwanden omvatten, om het niveau of de hoogte te geven en de graad van de bodem te behouden. Keerwanden worden soms alleen gebruikt voor landscaping. Natuursteen keerwanden zien er erg mooi en zijn over het algemeen gebruikt voor het verbeteren outdoor decor. Andere soorten keerwanden zijn zwaartekracht, vrijdragend, bodem spijkeren, enz.
Betonblok keerwanden zijn van het type van de zwaartekracht keermuren. Ze maken een van de beste keerwanden gebruikt voor outdoor groenvoorziening en tuinen, omdat ze zorgen voor een betere verticale steun dan andere keermuren. Betonnen walmuren zijn diep en dus beter te maken stichtingen. Ze zijn dieper en bevatten zware bodem onder hen. Ze zijn bestand tegen elk type weersomstandigheden. Laten we eens kijken hoe betonnen blok keermuur te bouwen.
Hoe maak je een betonnen blok muur te bouwen; Voordat de bouw van betonnen blok muur, is het noodzakelijk om te beslissen over de aard van de betonnen blok dat u wilt gebruiken. Er zijn vele soorten betonblokken gebruikt in verschillende constructies. Ze zijn, brancards, eind blokken, ruwe randen blokken, cap blokken, decoratieve blokken en in elkaar grijpende blokken. Kies degene die voldoet aan uw behoeften. Decoratieve blokken kunnen een betere optie als je een blok beton muur voor landscaping gebouw. Voor het kopen van de blokken, te meten op het gebied van installatie en koopt het juiste aantal betonnen blokken, het bedrag van de mortel vereist en een aantal andere bouwmaterialen die kunnen van pas komen. De winkelier van wie u zal kopen de betonnen blokken kunnen u helpen met de selectie van de blokken, het bedrag van betonblokken en mortel. Laten we een kijkje nemen op een stapsgewijze methode over hoe je een betonnen blok keermuur te bouwen.
Stap # 1: Maak een schets van de muur en de muur voet met de hulp van metselwerk string. Niveau van het gebied waar u de muur te installeren. Dan graven de fundering voor de muur, de breedte en diepte van de stichting moet worden tweemaal van de breedte van de muur.
Stap # 2: Maak een houten vorm, met behulp van hout rond de snaren en de versterking bar naar de sterkte van de voet zorgen te installeren. Vul in beton in de vorm en het niveau is heel. Dan laat het beton ten minste 3 dagen genezen door te bedekken met een plastic vel.
Stap # 3: Als het beton is uitgehard, verwijdert u het formulier met behulp van een schop. Neem nu de betonblokken en leg ze op de voet om te testen. Moet u wellicht het einde blok gesneden voor een goede afstemming. Maak merken met een potlood op de voet voor het plaatsen van elk van de betonblokken. Gebruik houten strips voor ruimtes tussen de blokken. Deze markering zal u helpen, terwijl eigenlijk het leggen van de betonnen blokken op de voet.
Stap # 4: Nu maak de mortel die nodig is voor de betonnen blokken volgens de gebruiksaanwijzing van de fabrikant. U zult het plaatsen van de blokken aan het eind van de muur eerst. Vóór het installeren van deze eind blokken, gebruik het potlood merk je vóór en toe te passen mortel een beetje meer dan de breedte en de lengte van het blok. Plaats dan het blok er overheen en het verwijderen van extra mortel met de hulp van troffel.
Stap # 5: Herhaal de procedure om het betonblok te installeren aan de andere kant. Teken dan een string lijn tussen de twee blokken einde ervoor te zorgen dat de resterende blokken worden geplaatst in een rechte lijn. Later, installeert u de eerste rij van de betonnen keermuur. Tik op de betonnen blokken voorzichtig na het aanbrengen van de mortel. Ook lag de resterende rijen van het betonblok muur.
Dit was een eenvoudige doe het zelf methode voor het maken van een betonnen blok muur te bouwen. Lees meer over hoe een Wood keermuur en keermuur Bouw Bouw.

No comments:

Post a Comment