Friday 2 March 2012

Hoe Brick Stappen Bouw

Een baksteen trap is een duurzame optie in de patio of bij de ingang van het huis. Deze bakstenen stappen maken een traditionele uitstraling aan uw huis. Hoewel, ze zijn elegant, er is veel vaardigheid en kennis die nodig is in het bouwen van baksteen stappen. Het bouwen van een trap die kwaliteit zal duren lang is belangrijk. De bouw van een bakstenen trap, goede bouwmateriaal en vaardigheid, zijn de twee basisvereisten. Hier is een antwoord op uw vraag hoe baksteen stappen te bouwen.
Hoe te bouwen Brick Steps - Materiaal; Het materiaal dat nodig is voor het bouwen van de steen stappen is als volgt:
Bakstenen; Troffel, Mortel, cement mengsel, Shovel, rolmeter; fijn zand, nagels, hamer; Water; Level; 2x6 voorraad (Stichting PAD); Lees meer over de gebruikte materialen voor de bouw in bouwmaterialen.
Hoe Brick Stappen Bouw - Installatie
Stap 1; Het belangrijkste wat moet gebeuren is het voorbereiden van een lay-out van het aantal stappen die je nodig hebt om te bouwen. Dit geeft je een idee over het bedrag van de bakstenen, mortel en cement mengsel dat u nodig om de stappen te bouwen. Andere schatten dat u hoeft te doen is de afmetingen van de trap.
Stap 2; Met de hulp van een niveau, het niveau van de bodem onder de fundering van de stenen trap. Plaats een 2x6 voorraad als een stichting pad. Het cement wordt gemengd volgens de instructies die worden gegeven op de cement zak.
Stap 3; De volgende stap is het bouwen van een frame van de bakstenen trap. Met de hulp van een level, leg cement van ongeveer 1 cm tussen twee stenen. Het is niet noodzakelijk dat je dure stenen gebruiken voor deze eerste cursus van de trap. Ervoor te zorgen dat deze eerste cursus is goed waterpas. Dit voltooit het interieur baksteen frame van de bakstenen trap.
Stap 4; De volgende stap in hoe baksteen stappen te bouwen is, om het cement mix volgens de aanwijzingen op het cement zak. Het is aanbevolen dat u Portland cement te gebruiken voor de bouw. Dit cement staat goed tegen de barre weersomstandigheden, vooral regent. Na het mengen van de cement, is het tijd om het gezicht bakstenen plaats op de eerste cursus die we hebben gebouwd. De gevelsteen is dat baksteen die zichtbaar is op de stap.
Stap 5; Hoewel het plaatsen van de gevelsteen, zult u het bouwen van een loopvlak. Bij de bouw van een loopvlak op de trap, is het belangrijk dat het loopvlak bestaat uit een worp. Het bouwen van een pitch is een cruciale stap in het bouwen van de baksteen stappen. De toonhoogte kan het water te lopen uit de stappen.
Stap 6; Na het loopvlak, de stijgbuis stenen worden geplaatst. Er is een vuistregel als je de stenen te leggen. De regel is, dat je ruimte te bieden tussen twee bakstenen zodat deze ruimte te vullen met mortel met behulp van een troffel. Ten slotte wordt de overtollige mortel verwijderd en dit eindigt de procedure van bouwsteen stappen. Na de bouw van de baksteen stappen kunt u een balustrade toe te voegen aan deze trap. Voor meer informatie, lees outdoor trapleuningen.
Dit was alles over hoe baksteen stappen te bouwen. Ik hoop dat dit zal geven u enkele referentie wanneer u besluit om baksteen stappen in uw terras of ingang op te bouwen. Lees woningbouw voor meer informatie over onderwerpen als deze te krijgen.

No comments:

Post a Comment