Monday 12 March 2012

Tuinhaard Ideeën

Tuinhaard ideeën zijn in principe afgeleid voor brand-plaatsen die zijn bedoeld om een ​​gevoel van comfort en warmte buiten de woning te verstrekken. Als je kijkt naar een outdoor open haard, kan het een zeer comfortabel en onderhoudend hoekje in de tuin of op het gazon waar u kunt een vrij ontspannen avond door te brengen. De volgende zijn enkele van de voordelen en de verdiensten van een tuinhaard. ; Een tuinhaard is uiterst nuttig voor een barbecue en grill, waar u kunt een kok een hele maaltijd jezelf in je achtertuin of in de buurt van uw veranda. ; U kunt een kille en koude avond doorbrengen in de open haard, hetgeen uiteraard de neiging om zeer ontspannend. ; U kunt ook koken een hele maaltijd op de open haard, die kunnen blijken te zijn beetje moeilijk, maar erg vermakelijk en zou het eten geven een uitstekende smaak met een vleugje avontuur. ; Laat een grote indruk op de geesten van alle gasten. ; De volgende zijn enkele algemene, eenvoudige en toch innovatieve open haard ideeën. De open haard ideeën die ik heb uitgewerkt zijn vrij gemakkelijk om daadwerkelijk uit te voeren. Voor meer informatie over open haarden kunt u ook lezen informatie in vuurkuilen weten.
Tuinhaard Ideeën # 1; Onder de vele tuinhaard ontwerp-plannen, zou ik zeker aanraden degene die is opgebouwd uit baksteen en beton. Het grootste voordeel van dit type haard is dat het uiterst zuinig, veilig en ziet er geweldig uit in de tuin, je kunt ook een standaard ijzeren rooster plaats over de vuurplaats om een ​​goede barbecue te bereiden. Als alternatief kan een ijzeren pot ook worden opgehangen boven het vuur met behulp van een stevige haak. Het maken van een schoorsteen voor dit type van open haard is ook eenvoudig en voordelig. Als u hebt gebouwd dit soort open haard als een onderdeel van uw stenen terras, dan kunt u de tuinhaard idee ook gebruiken op een kille avond, als het vuur plaats ook de neiging om op te warmen het hele terras.
Tuinhaard Ideeën # 2; ik ooit bezocht een vriend in Berlijn, die had nogal een interessant gebruik van zijn outdoor open haard gemaakt. Zijn tuinhaard plan omvatte dit; hij gebouwd had de open haard, zodanig dat was het grenst aan een klein zwembad in zijn achtertuin. De vuurplaats werd bediend met behulp van een kleine bio-gas bron, die ook het water een beetje warm Dit was in principe mogelijk is vanwege het geringe volume van water dat het buitenbad open haard verwarmd.
Tuinhaard Ideeën # 3; U kunt ook twee soorten ontwerpen te combineren voor tuinhaard ideeën. Een van de meest innovatieve ideeën die ik zag was een tijdgenoot open haard die liep op aardgas. Deze types van open haarden hebben de neiging om zeer nuttig zijn als je gewoon kunt uitschakelen van de levering van gas en stoppen met het vuur. De open haard die wordt bediend op kolen en hout echter de neiging om erg indrukwekkend, vooral als je je baas hebben voor het diner.
U kunt ook andere vormen van outdoor haard ideeën, zoals een draagbare open haard of een open haard die is aangesloten op de muur van het huis of patio. Om meer te weten over de verschillende soorten van vuur plaatsen Lees meer over open haarden en open haard veiligheid.
U kunt ook bouwen een aantal van deze haarden op uw eigen met de hulp van buiten openhaard kits die beschikbaar zijn in bijna alle hardware winkels. Afgezien van de aankoop van dergelijke kits, kunt u ook toegang krijgen tot gratis plannen om een ​​tuinhaard te bouwen, via het internet. Het bouwen van een open haard met uw eigen ideeën buiten open haard is een zeer creatieve activiteit die kan worden genomen door het kader van de hele familie.

No comments:

Post a Comment