Wednesday 14 March 2012

Douche Pan vervanging

De noodzaak voor douche pan vervanging komt voornamelijk onder twee situaties. De douche pan is te versleten om water te halen uit de douche of het is te ouderwets ter verbetering van de schoonheid van uw badkamer. Wat ook de reden, als je hebt besloten om de douche pan te vervangen, dit artikel is hier om u te helpen in te doen. Vervanging van een douche pan nodig dat er hulpmiddelen samen met de fundamentele loodgieterij. Eerste stap is het verwijderen van de oude douche pan.
Oude Douche Pan Verwijdering; Allereerst, koppelt u de watervoorziening. ; Verwijder de deuren bijvoeging van de douche. ; Verplaats alles uit de ondersteunende knoppen en decoratieve accessoires. ; Maak het hoofd buis van de douche. Grip de buurt van de muur en zet deze met de klok voor het eenvoudig verwijderen. ; Haal de kuip-filter door het bewegen in de tang en draaien met de klok mee richting. ; Onder de filter, vindt u een schoen die de filter op de vloer pijp met elkaar verbindt. Move it tegen de klok voor verwijdering. ; Verwijder de bar panelen met behulp van een koevoet. Verwijder alle droge muur of tegels aanwezig om bloot de stip muur. ; Verwijder de oude douche pan. U moet enige kracht om het te verplaatsen van toepassing. ; Nieuwe Douche Pan installatie; Douche pan installatie is niet een erg moeilijke taak. In het geval, de oude douche pan was niet lekvrij, gaan dit keer. Ten minste een van de lagen moet goed water zijn. Meestal is het membraan dat waterdicht is gemaakt van vinyl. Leg de nieuwe afvoer pijp en sluit deze aan op de hoofdleiding voor de afwatering. ; Sluit de buisleidingen van de nieuwe douche pan met de warme en koude armaturen. Dit kan betekenen dat u te snijden of de nieuwe leiding dienovereenkomstig te passen toe te voegen. ; Installeer een kruis stuk tussen noppen aan de warme en koude armaturen te ondersteunen. Dit zal de taak van het installeren van de douche kop pijp. ; In dit stadium is het zeer belangrijk om te controleren of de nieuwe douche pan is verstoken van eventuele lekkage. Installeer het tijdelijk, leg de muren met plastic en giet water op. Zorg ervoor dat de douche pan is lekvrij. ; Volg de douche pan installatie-instructies (meegeleverd met de kit), naar de douche pan vast te stellen. Seal het snijpunt tussen de douche pan en de afwatering, met siliconen afdichten. ; Isoleer de muur studs vanaf de buitenste kant om het geluid van water raken van de douche pan en de douchewand muren te blokkeren. ; Breng een goede kwaliteit lijm op de rand van de douche-paneel en de muur studs. Word lid van de voormalige deel aan de onderkant en flex ze op de muur.
Laat de lijm droog is en juist ingesteld. Verzegeling van de bedden tussen de panelen met siliconen afdichten. Dit eindigt de douche pan vervanging. ; Een douche pan is iets dat wordt verslechterd bij regelmatig gebruik. Er moet reparatie en onderhoud heel vaak. Probeer een douche pan repareren indien mogelijk. Als u vindt dat de douche pan van uw badkamer gerepareerd moet worden maar al te vaak, beter ga dan voor een douche pan vervanging. Het zou de kosten-effectief op de lange termijn. Hoop, de bovengenoemde hoe je een douche pan instructies te vervangen zal komen om uw hulp.

No comments:

Post a Comment