Monday 19 March 2012

Reinigen Vinyl Siding

Vinyl gevelbeplating is uitgegroeid tot een van de meest geprefereerde gevelbeplating materiaal voor home improvement, vanwege zijn zien er netjes uit en voor het feit dat het niet rotten of vlok. Echter, in weerwil van zijn duurzamer dan andere soorten van het huis opruimen materiaal, vinyl siding neigt ook saai en vuile blik over een periode van tijd. Maar dit probleem is heel simpel op te lossen, aangezien dit gevelbekleding kan gemakkelijk worden gereinigd zonder veel inspanning. Door nu, je moet wachten om alles te weten over het schoonmaken van vinyl gevelbeplating, zoals hoe je het schoon evenals wat te gebruiken om vinyl gevelbeplating schoon te leren kennen. Het antwoord op de query, hoe je schoon vinyl gevelbeplating is heel simpel, volg gewoon deze eenvoudige stappen en terug de voormalige schone en glanzende look van uw gevelbekleding te krijgen.
Reinigen voorbereiding; Allereerst moet je vinyl gevelbeplating, alsmede de omgeving voor het reinigen van je voorbereiden. Deze stap zou ervoor zorgen dat er geen outdoor artikelen van uw huis komen in de manier van schoonmaken en beschadigd raken. Daarnaast zou het ook het hele proces van reiniging, probleemloos, als je kunt over vrij kunnen bewegen zonder zorgen te maken over iets anders dan uw gevelbekleding.
Ja, schakel de stroom naar buiten elektrische units en bedek het licht armaturen, evenals de stopcontacten met plastic. Vergeet niet om de dekking afsluiten met duct tape. Ook verplaatsen alle soorten van tuinmeubilair, metalen en elk ander voorwerp dat kan beschadigd raken door water. Voor zover uw tuin planten betreft, bedek ze met een plastic folie, om ze te beschermen tegen de schoonmaak producten die u gaat gebruiken. Als je eenmaal hebt verwijderd alles van de omgeving, kijk voor schimmels en schimmels vlekken op het zijspoor. Zowel schimmel en meeldauw vlekken zou vereisen een speciale behandeling, want ze kunnen niet worden verwijderd door de normale reiniging. Meer weten over hoe u schimmel en meeldauw te reinigen.
Hoe Schoon Vinyl Siding; Voor het schoonmaken van vinyl gevelbeplating, kunt u kiezen voor een hogedrukreiniger of de conventionele methode van reinigen, dat wil zeggen met behulp van een emmer en een doek of een borstel. De keuze hangt helemaal van u, maar we gaan om zowel de methoden in de details te bespreken. Laten we ons eerst concentreren op de conventionele methode van het schoonmaken, en je weet al dat dit zou je een emmer, een borstel en behandeld veel tijd en inspanning vergen. Dus, koop een goede borstel met een uitbreiding handgreep en neem een ​​emmer water. Meng een kleine hoeveelheid detergent of vloeibare zeep afwassen van de reinigingsoplossing voor te bereiden.
Nu, nat van de kant van het water met behulp van een tuinslang. Eerst beginnen met de bodem en vervolgens richting de bovenkant van de muur. Dompel de kwast in de zeepoplossing en start vervolgens het schrobben van de spooraansluiting met horizontale beweging. Altijd starten dit proces vanaf de bodem en vervolgens geleidelijk evolueren naar de top. Als je eenmaal hebt gereinigd een gebied, onmiddellijk spoelen met schoon water en blijven op deze manier totdat u het reinigen van de gehele vinyl gevelbeplating. Ja, nu moet je hebben geraden dat het hele proces is vrij arbeidsintensief en tijdrovend is, waarvoor veel mensen de voorkeur aan hogedrukreiniger gebruiken voor het reinigen van vinyl gevelbeplating.
Met behulp van een hogedrukreiniger kan de gehele reinigingsproces eenvoudig en minder tijdrovend. Ja, vul de tank van een hogedrukreiniger met water en vloeibare afwasmiddel of commercieel schoonmaakmiddel. Nu, sluit de tuinslang aan de hogedrukreiniger en vervolgens op de ring. Houd het mondstuk op een hoek van 45 graden aan de muur, en start het sproeien van water uit de bodem naar de top. Voor uw gemak, verdeel de hele muur in zo'n 3 tot 5 meter breedte van secties. Werken aan een sectie op een tijd en dan verder naar de volgende. Doorgaan op deze manier tot u de sanering van de gehele muur. Altijd, spoel de spooraansluiting met schoon water voordat de reinigingsoplossing krijgt een kans om te drogen. Anders zal je eindigen met een muur vol fragmentarisch merken.
De grootste zorg over het gebruik van de hogedrukreiniger is dat het hoge druk genereert, waarvoor water kan ontsnappen via de naden en verrotting van de onderliggende houtstructuur of ervoor zorgen dat de ontwikkeling van de schimmel en meeldauw. Daarom gebruik nooit een krachtige en directe stroom van water voor het reinigen vinyl gevelbeplating en ook niet onder de slang omhoog naar de gevelbeplating. Zoek uit wat meer informatie over hoe vinyl gevelbeplating schoon te maken.
Als u ondervindt het probleem van schimmels en algen, daarna samen met regelmatig wassen, zou u de hulp van enkele andere producten. Het beste product voor meeldauw en schimmels verwijderen is bleekwater. Maar in plaats van chloor, gebruik iets niet-giftig, zoals zuurstof bleekmiddel. Chloor is giftig en kan grote schade toebrengen aan uw kamerplanten en vegetatie. Voor andere hardnekkige vlekken, kan je een aantal commerciële schoonmaakmiddelen, gebruik in dat geval, volg altijd de instructies vermeld op het etiket van het product. Hoop dat deze enkele tips over het schoonmaken van vinyl gevelbeplating hebben beantwoord uw gemeenschappelijke vragen over hoe om te vinyl gevelbeplating schoon te maken.

No comments:

Post a Comment