Monday 19 March 2012

Micro Braid Kapsels voor bruiloften

Tegenwoordig zijn veel mensen naast Afro-Amerikanen kiezen voor micro vlecht kapsels dragen voor bruiloften. Dit is een goede manier om de sport een andere look van de typische kapsels in gebruik is. Het volgende is wat meer informatie over micro-vlecht kapsels voor bruiloften. Lees meer over haar te vlechten.
Micro Braid Kapsels
Micro vlechten, ook wel bekend was onzichtbaar vlechten, zijn uiterst kleine vlechten die afkomstig zijn van de hoofdhuid geregen tot een bepaald punt en dan linksaf unlaced aan de uiteinden. Hair extensions zijn over het algemeen nodig is om het haar uit te breiden, terwijl vlechtwerk aan de lengte die je wilt hebben. Deze kapsels kunnen verschillen in grootte en lengte, en kan worden gevormd in verschillende manieren om te corresponderen met iemands individuele stijl. Je hebt ook de optie van het mengen van micro vlechten kapsels met andere soorten vlechten, of het ontwerpen van aantrekkelijk door het mengen van alleen de micro vlechten in zichzelf. Het dragen van micro vlecht kapsels voor bruiloften is heel gebruikelijk in de Afrikaanse Amerikaanse gemeenschap, maar wordt nu een universele stijl.
Als u wilt dat je haar worden gevlochten micro, zou het normaal gesproken 4-10 uur, afhankelijk van hoeveel mensen betrokken zijn bij het doen van de vlechten. Als er twee personen de uitvoering van de procedure voortdurend, kan het hele proces neemt 4-6 uur in beslag, afhankelijk van de grootte van de vlechten. Hoe kleiner het vlechten, meer tijd het proces zal verbruiken. Voordat je de vlechten procedure gestart, zie toe dat je haar schoon en gezond. Het is beter om je haar grondig en conditie voorafgaand aan het vlechtwerk te wassen. Er is een verhoogde kans op langer haar gemakkelijker dan korter haar, toen interlaced in micro vlechten breken. Het wordt aanbevolen om mensenhaar te gebruiken voor de hair extensions. Dit type haar kan gemakkelijk worden gekleurd, gekruld met een krultang, en is echt beheersbaar. Lees meer over haar te vlechten technieken.
Veelzijdigheid van Micro Braid Kapsels
Het beste deel over micro vlecht kapsels, in aanvulling op dien onderhoudsvrij, haar zijn veelzijdigheid. Een groot aantal stijlen en opties kunnen worden gebruikt in combinatie met dit kapsel. Een zeer populaire micro vlecht kapsel is het dragen van een lange en slanke uiterlijk. Het richt zich meestal op het midden of aan de zijkant een deel van de haren die kunnen of mogen geen uitbreidingen of weeft. Dit kapsel is goed voor vrouwen die misschien liever terug te trekken van hun vlechten in een paardenstaart, of experimenteren met een van de vele andere opsteekkapsels. Daarom, lang en dun micro vlechten zijn een geweldige manier om je haar onder controle te houden, evenals toestaan ​​dat andere kapsel alternatieven zoals opgestoken kapsels te mengen inch Als u kiest voor langer vlechten, kunt u overwegen rollen ze in krullen, of het doen van andere krullend micro vlecht kapsels. Dit is waarschijnlijk de beste methode om de vlechten te gebruiken en maken ze tot iets uniek en creatief. Micro vlechten kapsels op bruiden echt iets toe een variantie op de bruiloft sfeer. Lees meer over vlecht kapsels voor zwarte vrouwen.
Een ander cool alternatief in micro vlecht kapsels voor mannen is cornrows, waarbij de dunne vlechten worden gehouden zo dicht bij de hoofdhuid mogelijk te maken. Dit maakt het vlechten niet alleen dunner en plat op het hoofd, maar ook korter. Dit is een mooi kapsel voor iemand die behoefte heeft aan een klassieke uitstraling, maar wil niet zorgen te maken over de basisregels voor onderhoud van het haar. Cornrows kan terug in rijen of in een van de verschillende formaten of ontwerpen worden gevlochten. Voor het krijgen van dit kapsel gedaan, je zou kunnen hebben om op de stoel zitten voor enkele uren, maar het is de moeite waard, aangezien dit kapsel duurt vele weken. Eenvoudige cornrows kan worden beschouwd als een van de beste Afrikaanse Amerikaanse bruiloft kapsels. Lees meer over cornrow vlechten van alle stijlen.
Micro vlecht kapsels voor bruiloften kunnen ook worden gecombineerd met andere kapsels om een ​​betere kapsel te krijgen. Ze kunnen worden gemengd met paardenstaarten, broodjes, en stijlen waarin de werkelijke vlechten van het micro vlechten zelf nodig hebben.

2 comments:

  1. Wat een goede tips! lijkt me erg gaaf staan. Ik heb in ieder geval al wat mooie haar accessoires gekocht bij een bruidswinkel nu nog een mooi kapsel :)

    ReplyDelete
  2. Wat een goede tips! lijkt me erg gaaf staan. Ik heb in ieder geval al wat mooie haar accessoires gekocht bij een bruidswinkel nu nog een mooi kapsel :)

    ReplyDelete