Sunday 18 March 2012

Huwelijksreceptie Schedule

De huwelijksceremonie wordt gedaan en het is de helft van de slag gewonnen. Felicitaties voor de planning van de meest briljante dag van je leven met finesse en elegantie. Nu is het tijd om dankzij de gasten zeggen, een feestje en terug een beetje gelegd en genieten van het einde van een mooie dag. Voor dit moet je een perfecte bruiloft schema, wat betekent dat een andere tentoonstelling van uw geloof par time management vaardigheden te beschikken. Je moet weten hoeveel mensen worden uitgenodigd, die uitgenodigd worden, wat is het menu, welke band zal spelen en vooral waar is het evenement dat georganiseerd. Laten we beginnen met het maken van een lijst van evenementen en items die je nodig hebt om uw bruiloft recepties eruit als een sprookje. Meer op huwelijksreceptie.
Volgorde van de Tijd; Tijd is een luxe en je niet hebt. Dus het optimaliseren van uw tijd en schrijf een tijdschema voor de bruiloft die je zou willen volgen voor uw bruiloft receptie. Hier is een ruwe huwelijksreceptie schema, dat kan voor u werken. ; 04u00-17u00 - Cocktail Hour. Gedurende deze tijd laat uw gasten genieten van een mooie ronde van de cocktail. ; 5u00-17u30 - Heeft u een foto sessie. De schemering werpt een prachtig licht voor uitstekende foto's om te koesteren voor een mensenleven. ; 05u30-18u00 - Laten we het echtpaar mengen met de gasten en geniet van een paar drankjes. ; 06u00-19u00 - Laat de gasten doen een toast voor de newly weds, beginnend met de beste man, en gevolgd door de Maid of Honor. ; 7u00-20u30 - Ontspan en plezier met familie en gasten te hebben. Klik op de dansvloer en geniet van het diner. ; 20 uur 30 - De band zal het laatste nummer te spelen voor de jonggezellen bij het verlaten van de receptie. ; 08u30-21u00 - Change en maak je klaar om te vertrekken. ; 9:00 pm - Bieden adieu aan familie, vrienden, familieleden en gasten als u aan boord voor een nieuw leven vol liefde, lachen en avonturen.; Maakt het makkelijk; Maak het plan voor uw bruiloft receptie schema eenvoudig met een spreadsheet of een planner. Omdat het moeilijk om alle dingen te herinneren, ze opschrijven. Maak aparte kolommen voor elk item, zoals band, cateraars, bloemisten etc. Het is geen rocket science om een ​​huwelijk te plannen, maar zeker neemt het gezond verstand naar rechts te plannen. Meer over huwelijk planning en voorbereiding tips.
Opeenvolging van gebeurtenissen; Cocktail Hour moet voldoende drinken voor alle gasten. Ziet er op toe dat de hapjes en snacks zijn besteld en correct zijn. Voorkeur, houdt u de cocktail kamer apart van de receptie, zodat decoraties eventueel niet beschadigd zijn. Voor een betere uitvoering, het huren van een weddingplanner.
Fotografie tijd moet worden uitgetrokken. Met een extra tijdslot voor foto's zal het paar hun eerste dans te hebben.
Vermenging met gasten is zeer belangrijk voor het echtpaar omdat het geeft hen het gevoel wilde en verzorgd. Deze bijzondere tijd slot krijgt u ook een tijd voor het maken van een aantal geweldige herinneringen aan een leven lang meegaan.
Het verhogen van een toast is het beste deel van de bruiloft recepties. The Best Man gaat als eerste, die wordt gevolgd door de Maid of Honor. Andere personen die een toast kan worden ouders en naaste vrienden.
Wijden songs voordat u vertrekt de receptie. Dansen op de groovy liefde en een nieuw begin en genieten van het gezelschap van de bijzondere mensen die deze dag zo speciaal voor u gemaakt. Hebben een uitgebreid diner, ik weet zeker dat je zou worden uitgehongerd aan het eind van de dag. Als de DJ speelt het laatste nummer, het is een aanduiding om te verhuizen naar de laatste en definitieve fase.
Maak je klaar om te vertrekken met de liefde van je leven. Zeggen dat alle het afscheid en bedanken iedereen voor het er is. Huwelijk planning is eindelijk tot een einde gekomen.
Bruiloften zijn leuk als ze vasthouden aan het tijdschema voor de huwelijksreceptie. Hoop dat dit huwelijksreceptie schema helpt u uit om uw leven te beginnen met zoete herinneringen!

No comments:

Post a Comment