Sunday 11 March 2012

Hoe maak je een hoogslaper maken

Hoogslapers en stapelbedden zijn grote slaapkamermeubilair idee voor space management. Hoogslapers worden ook gebruikt in schepen, onderzeeërs en zelfs gevangenissen. Mensen met relatief kleine slaapkamers kan zeker gaan voor hoogslapers, omdat ze zijn echt heel handig. U kunt een hoogslaper met name in de kinderkamer, omdat zij een enorme aantrekkingskracht voor hen. Hoogslapers kan uiteraard loft boven de grond, waardoor meer lege ruimte die gebruikt kan worden voor een ander bed, een studie bureau of zelfs als een kast. U kunt verwijzen naar deze hoogslaper ideeën, voor meer informatie.
Hoe maak je een hoogslaper te maken?
De materialen die nodig zijn om een ​​loft bed kan worden vermeld als onder:,, Materiaal om een ​​Loft Bed te maken 4x4 lumbale planken 8 'lange (4 stuks); 4x8Sheet van triplex (3 / 4); 2x6x8 reguliere lumbale (3 stuks); 1x3.5 afgewerkte boord van 8 'lange (3 stuks); Snelbouwschroeven (5 / 8) en lag bouten; Houd in gedachten, voor een lumbale stof die chemisch wordt behandeld na te vermijden. Geen gebruik maken van nagels, want zij zullen de duurzaamheid van de hoogslaper te verminderen. Misschien ook interessant om te lezen over de hoogslaper bouwplannen.
Procedure om een ​​Loft Bed te maken; De procedure voor het maken van het hok bedden kunnen worden opgenomen zoals onder:, Als we leren hoe je een loft bed, dat is twee matrassen te maken, moeten we een ruimte van ongeveer een reserve-inch en meer , als het de hoogslaper zit op het platform van ongeveer 38x76. Snijd een 2x6 met de lengte van 76 en de andere in 37; Overlap de kleinere secties met de grotere en dus tegen de tijd dat je klaar bent, moet de structuur eruit zien als een vak dat is het meten van 40x78. Veilige alle lumbale borden met de gipsplaat schroeven. ; Snijd de stukken multiplex volgens de grootte van uw lumbale doos. In de pauze van ongeveer twee meter, installeert u de gipsplaten schroeven. ; Neem 4x4 en leg ze naast elkaar met hun ene uiteinde raakt de slaapkamer muur. Maatregel 44 en trek een lijn over het niveau van alle vier borden. ; Positie twee van de 4x4 op een zodanige wijze, dat hun buitenste randen zijn parallel aan elkaar verlaten 78 in tussen hen. ; Hoek het platform op de berichten op een zodanige wijze dat de multiplex (bovenkant) is de eerder getekende lijnen op de palen te raken. Plaats 2 gaatjes door de 2x6 aan de helft van de 4x4 met behulp van de boor. ; Sluit de platforms om de berichten met behulp van de achterstand bouten en herhaal de procedure met de andere kant van het bed. Til dit frame en plaats waar u dat wilt. ; Tot slot, alles wat je hoeft te doen is lag een matras op de hoogslaper. Vergeet niet om de ladder te klimmen op de hoogslaper te maken!
Hoe te Ladder maken voor een hoogslaper?
Het maken van ladder voor uw hoogslaper is zeer eenvoudig in vergelijking met het maken van een hoogslaper. Neem twee posten van de gewenste hoogte en voeg stukjes van sommige 2x6 voor hen. Schroef ze stevig voor veiligheidsmaatregelen. Het grootste ding over de hoogslapers is de hoeveelheid ruimte die is opgeslagen, die kunnen worden gebruikt voor vele doeleinden. U kunt een mooie futon bank, een kaptafel, studie tafel of een gordijn fort volgens uw eigen fantasie. U kunt ook uw kind deel te nemen aan deze slaapkamer versieren, die ook zal zijn creatieve vermogens te verbeteren.
Dit was alles over hoe je een hoogslaper te maken. Hoop dat dit artikel over het maken van hoogslapers zal blijken te zijn nuttig voor u.

No comments:

Post a Comment