Thursday 8 March 2012

Kornoelje Tree Feiten

Een opzichtige bladverliezende boom die is bekend en op grote schaal aangeplant in Amerika heeft de eer om de toestand boom van Missouri, gedenkteken boom van New Jersey, en staat bloem van Virginia en North Carolina. Kornoelje boom wetenschappelijke naam is Cornus florida. Van alle soorten bloeiende boom, deze boom brengt voren een aantal interessante kornoelje boom feiten elk seizoen.
Kornoelje feiten; Een van de sierbomen voor landscaping, een bloeiende kornoelje is een kleine bladverliezende boom die ongeveer 30 m in de hoogte groeit met een kroon spreiding van 35 m, afhankelijk van de cultivator. De bomen natuurlijke vorm is erg verleidelijk met een korte stam en zijtakken die het verschijnen multi-layered. Onder geschikte klimatologische omstandigheden, zal dit een matige groeier te leven tot 80 jaar. Zoals eerder gezegd de boom is een visuele traktatie, met veer waardoor zij met clusters van bloemen in de kleuren van wit, geel, rood of rose, die bloeit continu voor een periode van 2-3 weken. Deze bloem show wordt gevolgd door een zomer van aantrekkelijke helder groen blad, dat een levendig rood en paars in de herfst verandert. De bloeiende kornoelje boom blad groeit tot ongeveer vijf centimeter lang en twee centimeter breed. De onderkanten zijn lichtgroen, terwijl het oppervlak een tint donkerder. Glanzende rode vruchten verschijnen in de herfst, gevolgd door blote basten met knoppen volgend seizoen in de winters. Als u wilt worden kieskeurig over de kleur van uw kornoelje, vervolgens kiezen uit kornoelje boomsoorten: Pagoda kornoelje, Cherokee Chief, kornoelje, Carneool Cherry, Japanse kornoelje, Pacific kornoelje, enz.
Kornoelje Tree Care, adequate kornoelje boomverzorging zal helpen de boom te bloeien met prachtige bloemen en bladeren vallen. Bloei kornoeljes worden uitgedragen door middel van zaad, alsmede verschillende technieken van het enten. In de meeste gevallen kunt u niet de exacte boom kenmerken als de moeder plant, een aantal variaties in de grootte en de kleur van de bloem zal optreden. Kies een goede kwaliteit ras van een gereputeerde leverancier. Zij moeten worden geplant in goed opgegraven bodem opgenomen met kalk, kunstmest en organische compost. Water de boom voldoende in haar eerste jaar, als ze beginnen te rijpen, kan je water als per behoefte. Een teveel aan water zal beschadigen de wortels. Ze reageren goed op een regelmatige mulch van drie tot vier lagen van organische mulch. Kies uit alle soorten mulch en voordat je op om het te leren over mulchen rond bomen. Dogwoods hoeft niet zwaar snoeien. Men kan ze trainen als ze jong zijn en snoei ze te verwijderen gewonde, zieke, of insect-besmette takken. Snoei alleen in haar slapende seizoen, in de winter wanneer de takken zijn kaal, en net voordat de nieuwe knoppen beginnen te ontkiemen.
Kornoelje ziekten; Een van de interessante kornoelje boom feiten is dat de boom is erg vatbaar voor ziekten. Het gevarieerde ziekten aanval bijna elk deel van de kornoelje, bloemen, bladeren, stengels, stam en wortels. Voorkomende bloem en blad ziekten zijn anthracnose en septoria leafspot. Gekleurde vlekken is het vaak voorkomend symptoom en als de ziekte vordert, de bloemblaadjes en / of blad beginnen te geel en krullen zetten. Geïnfecteerde nieuwe groei zich ontwikkelt met verstoring van zijn vorm en kleur. Stengels, stam en wortels kunnen besmet raken door een aantal schimmel, dat stunt de groei, resulteren in een slechte bloemen en bladeren vallen show, of zelfs doden van de kornoelje. De meeste kornoelje ziekten kunnen worden gecontroleerd door een regelmatige spray van fungiciden. Te begrijpen in detail over het toebrengen door het lezen van kornoelje bomen: ziekten en problemen.
Dit was alles over kornoelje boom feiten. Kornoelje boom voegt haar schoonheid aan een landschap door een ware vier seizoenen boom, dus ga je gang en plant deze boom als u op zoek bent naar uw landschap een van de mooiste landschappen ooit te maken!

No comments:

Post a Comment