Wednesday 7 March 2012

Hoe op te zetten een hek

Het belangrijkste doel van een hek rond uw huis is de beveiliging. Dit dient ook het doel van de persoonlijke levenssfeer. Een hek houdt uw kinderen en huisdieren uit te gaan en het ook voorkomt dat anderen invasie uw ruimte. Een hek kan fungeren als een tijdelijke grens tot een aantal prive-eigendom af te bakenen. Naast het houden van vreemden en venters, het beschermt je ook tegen wilde dieren als je toevallig woont op het platteland. Om meer te weten te lezen schutting ideeën. De procedure voor het opzetten van een hek niet nodig veel tijd op voorwaarde dat de afrastering design is eenvoudig. Lees verder om meer over hoe op te zetten een hek weten.
Materialen die nodig zijn voor de afrastering; behandeld timmerhout berichten van formaat 4 x 4 x 8 meter, 1 x 6 meter cederhout hek boord, 2 x 6 x 8 meter behandeld planken, vaardigheid zag, hamer, touw, boormotor, houtschroeven, tuin schoffel , schop, hark, paalgat graver, water en kruiwagen.
Procedure op te zetten het hek; niveau en duidelijk de plaats waar u wilt zetten het hek. Aan het einde van de afrastering, plaats 12 inch inzet en voeg een string. Na elke 8 ft, voeg dan een kleine string die kan worden gebruikt als een markering voor het plaatsen van de palen. Rond de knoop, merk een cirkel met een diameter van 12 inch. Met een paalgat graver, graven een post gat. Deze gaten moeten hebben een diameter van 12 inch en moet 2 meter diep zijn. Aan de ene kant van de string, in het gat midden, plaats de post.
De volgende stap is om het niveau deze string aan beide zijkanten. Voor het houden van het op zijn plaats, kunt u gebruik maken 2-1x2 beugels en inzet op zowel de zijkanten en ook hechten schroeven. Nadat u hebt geplaatst alle berichten in het gat, het niveau van de afrastering goed. In een kruiwagen, het legen van de zakken cement, voeg water toe tot het tot het vormen dikke plakken. Voor het mengen van cement, kunt u gebruik maken van een stevige tuin schoffel. Giet het cement in een gat, met een stok, tamp naar beneden en goed niveau. Het niveau van het cement moet worden onder het maaiveld.
De volgende stap is het koppelen van de rails. De onderste rail moet 12 centimeter boven het maaiveld, terwijl de bovenste moet 4 m uit de onderste rail te worden. Voor de bevestiging van deze rails kunt u gebruik maken lange schroeven.
De volgende en laatste stap is de plaatsing van de schutting planken. Tie een string aan elk uiteinde van de afrastering boord. Tegen de rails, plaats de raad van bestuur en het niveau is van links naar rechts. De volgende stap is om de schroef van de string aan de raad. Met de hulp van twee kleine schroeven met een grootte van ongeveer 2 inch, schroef de raad van bestuur aan de rail van zowel de randen. Nu, plaats de volgende raad van bestuur en zorg ervoor dat het goed is uitgelijnd met de string en schroef het vast. Na de plaatsing van 6 planken, controleert u de grootte en het richten en het aanpassen, indien nodig. Blijf dit doen totdat je klaar bent met het hek zetten.
De laatste stap is afwerken, die omvat het verwijderen van de snaren en andere voorwerpen. Als u wilt, kunt u verf het hek. Niveau van de grond onder het hek lijn. Als u al krassen op je hoofd over vragen als hoe om te zetten een hek om je tuin of hoe het plaatsen van een hek rond uw nieuwe woning, dan kunt u gebruik maken van de bovenstaande procedure, aangezien dit een algemene methode voor het ophangen van een hek. Lees dit om meer over hoe je een houten omheining te bouwen leren kennen en ook hoe kippengaas afrastering te plaatsen. Dus nu dat je weet hoe op te zetten een hek, ga je gang en tot dat hek heb je van plan geweest zo lang in te stellen.

No comments:

Post a Comment