Wednesday 28 March 2012

Truth or Dare vragen voor Paren

Waarheid durven of is zo'n spel dat is zeker een partij leuk te maken! Niet alleen feest, Truth or Dare spel kan overal en altijd gespeeld worden! Alles wat je hoeft te doen is het verzamelen een aantal gratis vrienden (die altijd gratis!), Spin een fles en een reis begint in de wereld van waarheid en moed! Er zijn verschillende set van vragen, gebaseerd op de waarheid of durven vragen voor kinderen en jongeren.
Truth or Dare vragen voor Paren
Hebben jij en je vriendin skinny gedompeld in een openbaar zwembad? ; Op de bodem van je hart, geloof je dat je iemand veel beter dan je vriendin / vriend te verdienen? ; Heb je zowel naar de oude openbare bibliotheken alleen met de bedoeling van het hebben van seks? ; Heb je twee getimede je vriendin / vriend? ; Welke fysieke aspect van je vriendin je een hekel? Hoezo? ; Ben je serieus bent over uw relatie? ; Vertel ons een ding dat je verstop je vriendin / vriend en bestemd om eeuwig te verbergen. ; Kies uit een persoon in de kamer wie u denkt dat een slechte datum. ; Wat is het beste onderdeel van het een jongen / meisje? ; Geef de lijst van excuses, je altijd gebruiken (en die werken) wanneer u wilt je vriendin / vriend te voorkomen. ; Beschrijf je eerste keer. ; Wat denk je dat je vriendin / vriend zou moeten veranderen om je relatie sterker? ; Volgens u, wat is dat een kwaliteit van je vriendin / vriend, dat niemand anders ooit kan hebben? ; Heb je ja zeggen tegen je huidige vriendin / vriend alleen om je ex te vergeten? ; Een ding dat je zou willen dat je niet gezegd dat je vriendin / vriend. ; Heb je gefascineerd door iemand (niet een beroemdheid), terwijl het doet met je vriendin / vriend. ; Denk je dat je vriendje is het huwelijk materiaal? ; Vertel ons een ding dat u en uw vriendin besloten geen iemand anders vertellen. (Zorg ervoor dat ze te geven afzonderlijk het antwoord op twee verschillende personen.) ; Meer op leuke partij spellen voor koppels.
Durft voor de Waarheid, durven of Game
Voer een sexy dansen op het ijs, op de melodie van een kinderliedje, zoals Twinkle Twinkle Little Star. ; Geef een lapdance voor een meisje / jongen in de kamer, in de voorkant van je vriendin / vriend. ; Ga op de weg met je vriendin / vriend, en schreeuwen voor tien minuten dat u niet gaat om seks vanavond, omdat je niet krijg je favoriete merk van condooms. ; Terug te geven een periode van vijf rondes paard je vriendin in een openbare rijden en zingen Ride een haan paard Banbury Cross. ; Mimic de tong twister 'zij zeeschelpen verkoopt aan de kust', om ten minste drie vreemden, ze moeten begrijpen wat u zegt! ; Praat alleen zinloze dingen in de game, bedenk, geen enkele gezonde ding toegestaan. ; Kiss alle andere jongens / meisjes in de kamer, behalve je vriendin / vriend en dan uitleggen hoe zij beter waren dan je vriendje / vriendinnetje. ; Geen papier dansen op een tissue papier en op hetzelfde moment, per saldo een ballon tussen jullie beiden! ; Dat waren enkele van de waarheid of durven vragen voor koppels. Indien gespeeld goed, kan het een van de meest romantische games voor koppels. Voor meer waarheid of durven vragen voor je vriendje, verwijzen naar ondeugende Truth or Dare vragen. Als je wat meer ideeën voor koppels Truth or Dare, verwijzen naar waarheid of durven vragen.

No comments:

Post a Comment