Friday 16 March 2012

Hoe kartonnen dozen maken

Dozen zijn een van die rustige onopvallende toch een van de belangrijkste grondstoffen die wij als mens gebruiken in ons dagelijks leven. Het gebruik van dozen zijn gevarieerd, zoals het kan worden gebruikt om materiaal op te slaan. Het kan zelfs worden gesteld kleurrijk en decoratief en kunnen gebruikt worden voor het doel van een presentatie in de vorm van een gift of voor gewoon basis-decoraties. Een van de meest voorkomende vormen van gebruik van een box is om het te gebruiken in de vorm van een geschenkdoos. U kunt ook origami dozen die is een oude Japanse kunst van papier vouwen en het maken van kisten of u kunt perfect de kunst van het maken schaduw dozen en frames. Origami helpt u bij het creëren verschillende geometrische patronen, vouwen en papier ambachten. Laten we nu ingaan op de details van hoe kartonnen dozen en de verschillende toepassingen te maken dat je het kunt maken aan.
Het is niet haalbaar om dozen te kopen de hele tijd, zeker als we een ander voor elk doel nodig is. Deze kartonnen dozen kan worden gemaakt van verschillende kleuren en worden gemaakt om te kijken uniek. U kunt ook gebruik maken van papier met verschillende soorten van modellen op. Als u gebruik maakt van deze paper box voor het plaatsen van het geschenk naar binnen, dan volgens de persoon de leeftijd van groep tot wie je het gifting, kunt u het papier. Bijvoorbeeld, als het geschenk is voor een kind, gebruik dan een papier met foto's van cartoons op. De oplossing hiervoor is om kartonnen dozen te maken thuis. Lees de onderstaande procedure, die ons kort over hoe kartonnen dozen te maken.
How To Make dozen met papier; de materialen die u nodig heeft voor het maken van een kartonnen doosje zijn zware gewicht tekenpapier, een schaar, kleurpotloden of stiften, glitterlijm, stickers of stempels, verf en kwasten. ; De eerste stap is om het zware gewicht tekenpapier gesneden in tien 5 / 8 inch pleinen en een 11 inch plein. ; Neem een ​​klein vel papier en vouw het diagonaal. De zijkanten moeten worden gevouwen hoek tot hoek en de vouw moet worden gevouwen. Na dat Vouw het papier en je zult een X te zien over het papier. ; Alle vier de hoeken moeten worden dubbelgevouwen op een zodanige wijze dat zij aan in het midden van het papier. goed Crease en vervolgens vouw hem open. ; Elke hoek moet worden gevouwen op een zodanige manier dat het de verste vouw lijn van bereikt. Nadat je dit hebt gedaan, weer ril en vouw hem open. ; De volgende stap is om elke hoek te vouwen zijn naaste vouw lijn. Ontvouwen en vouw het goed. Nadat u hebt voltooid, zul je zien een patroon van vierkanten. ; Maak twee sneden, twee pleinen diep en twee vierkanten van elkaar op een van de hoeken. Dezelfde bezuinigingen moeten worden verricht in de andere hoek ook. Het papier moet worden geplaatst op een zodanige wijze dat de bezuinigingen moet naar boven en naar beneden respectievelijk punt. ; Nu moeten de overgebleven hoeken twee keer worden gevouwen langs de vouw lijn. Dit zal deze twee zijden vertikaal. De puntige uiteinden moet worden gebogen naar elkaar op een zodanige wijze dat ze elk een ander kruis. ; De volgende stap is om het papier in een zodanige wijze dat de bodem afgesneden deel van het papier moet komen en over de gekruiste eindigt. Nu, vouw het naar het einde en goed stop het. Dezelfde procedure moet worden gevolgd voor de top. Dat zal de procedure van het maken van de onderkant van de doos. ; De volgende stap is om het deksel. De procedure voor het maken van het deksel is dezelfde als die van het maken van de bodem. Deze procedure moet ook opgelost je twijfel over hoe kleine doosjes te maken van papier. ; Kleine doosjes kan gebruikt worden als een element in feestdecoratie en ook in de vorm van woondecoraties. Met de bovenstaande procedure, kunt u dozen van slechts een patroon. U kunt echter deze procedure en te experimenteren met verschillende materialen en verschillende kleuren om de dozen te maken te manipuleren, zal je als een verrassing jezelf hoe een simpel ogende doos en accentueren het thema van een partij verbetering van het gevoel van het huis op het geheel. Met een beetje manipulatie, kunt u een sieradendoosje parallel aan niets als je misschien ooit gezien heb. Een van de beste toepassingen van vak te maken is om het op te nemen in Kids Art activiteiten, of leer uw kinderen kid's ambachten en hebben ze leren de methode van het maken van kisten. De bovenstaande procedure over hoe kartonnen dozen te maken vraagt ​​niet veel materiaal en kan gemakkelijk worden gemaakt in de minste hoeveelheid tijd met een minimum aan inspanning.

No comments:

Post a Comment