Friday 9 March 2012

Hoe maak je een Dripping Kraan Fix

Druipen en lekkende kranen en douchekoppen is het ergste huishoudelijk probleem dat iedereen ergert samen met de verspilling van water. Voor degenen onder u die willen leren hoe je een druppelende kraan repareren, is het noodzakelijk om de exacte beschadigde gebied. Kortom, een druppelende kraan is het teken dat de kraan is versleten en is het nodig om te worden vervangen of gerepareerd. Exact kraan repareren instructies kunnen worden gevolgd wanneer krijgt men te weten welk deel van de kraan moet repareren.
Druipende kraan kan worden veroorzaakt als gevolg van drie belangrijke redenen - gescheurde rubber ringetje, versleten klep draden of ring schroeven. Gelukkig hoef kranen niet veel bewegende delen en hebben minder ingewikkelde ontwerpen. Lees meer over kraan reparatie-instructies.
Tot vaststelling van een druppende kraan; Benodigd materiaal
Slip joint tangen; Doordringen olie of vet en kit; Nieuwe ringen, Een lap, Schroevendraaiers, O-ring en de patroon; een zakmes en imbussleutel; orde; Snijd de belangrijkste watervoorziening dat water aan heel het huishouden. Na het afsnijden van de watervoorziening, verwijder de kraan handvat en eruit te laten al het water uit het. ; Verwijder nu het ventiel met behulp van de slip gezamenlijke tang. Voor deze, draai het ventiel op dezelfde manier gaat u de kraan NOB om water te halen. Aan de onderkant van het ventiel u de rubberen ring te vinden. ; Nauwlettend de conditie van de ring te zien of het vervangen moet worden of het probleem ligt elders. Gebruik de schroevendraaier om de ring te verwijderen uit het ventiel, vet gebruiken ook. ; Het verwijderen van de ring van het ventiel, zorg ervoor dat u geen schade aan de metalen onderkant van het ventiel veroorzaken. In geval van schade het ventiel nodig heeft om te vervangen, wat weer kan krijgen kostbaar. ; Controleer voor schade die zou kunnen hebben veroorzaakt aan de klepzitting die aan de onderkant van de kraan. Verwijder de klepzitting met behulp van de inbussleutel (verplaatsen in de anti-richting van de klok) en installeer de nieuwe klepzitting met de hulp van de schroevendraaier. ; Zodra u zorgvuldig de plaats van de klepzitting, zorg ervoor dat u vervangt namelijk alle andere beschadigde onderdelen - wasmachine, ventiel en eventueel de kraan hendel ook. Wanneer u leren hoe u een druppelende kraan badkamer vervolgens vast te stellen of u vervangt ringen van zowel warme als het koude water levert als een voorzorgsmaatregel te maken. Lees meer over te weten hoe een lekkende douche kraan vast te stellen.
Als het gaat om het leren van een druppelende kraan Delta herstellen, kunt u ook kopen de delta merk reparatiekit en volg de bovenstaande instructies. U kunt gebruik maken van azijn om schoon te maken van de vervangingen en vervolgens te installeren. Als het gaat om het leren van een druppelende kraan bad vast te stellen, zorg ervoor dat je laat de kit en vet helemaal droog uit. Zet de watervoorziening en goed opletten of het water druipen probleem nog steeds aanhoudt. Als het probleem aanhoudt, dan is er een meer ernstige sanitair probleem en het is de tijd om een ​​professioneel gesprek.
Ja, dit was alles over hoe je een druppelende kraan repareren. Was dat niet makkelijk? Ik weet zeker dat u in staat zullen zijn om de instructies van toepassing op de druipende kraan van uw huis vast te stellen.

No comments:

Post a Comment