Saturday 31 March 2012

Anti-Reflexive Coating

Anti-reflexieve of anti-reflecterende coating is een soort optische coating die wordt toegepast op het oppervlak van lenzen en andere optische toestellen, om reflectie te verminderen. Het is gemaakt van metaaloxiden. De anti-reflectie coating wordt geplakt aan beide zijden van de bril. Het verbetert de efficiëntie als het toelaat minder licht verlies. Vanwege deze eigenschap maakt anti-reflecterende coating voor een bril dragen van hen meer comfortabel in een aantal manieren. Het is een van de beste manieren voor oogzorg.
Anti-reflecterende coating Benefits; bril met anti-reflecterende coating geven een betere nachtzicht. Ze helpen je te zien in een beter contrast en met veel meer duidelijkheid dan de lenzen zonder een dergelijke coating. U zou te weten komen over de voordelen, vooral tijdens het rijden 's nachts. ; Sinds anti-reflecterende coating reflectie vermindert, verbetert het contrast in beeld door uitscheiden strooilicht. ; Bril met anti-reflecterende coating bezuinigingen sterk naar beneden op een bril verblinding. Het zou verminderen het ongemak tijdens het praten in de zon of in een lichte ruimte. ; Anti-reflecterende coating bril helpt je ook bij het verkrijgen van een goede ontspiegeld foto. ; Studies hebben aangetoond dat anti-reflecterende coating brillen de stress op de ogen gemak dat gebeurt door het continu staren naar het computerscherm. ; Gebruik van een anti-reflecterende coating op het oppervlak van uw bril wordt nog belangrijker als je die draagt ​​een leesbril gemaakt van materialen met een hoge brekingsindex. Een dergelijk materiaal produceert meer afgeleid reflecties, die interfereert in uw nachtzicht. ; Anti-reflecterende coating Care Anti-reflecterende coating glazen vaker schoongemaakt moeten worden als de optische coating gemakkelijk bekrast en vuile heel vaak. Eventuele vlekken op het is goed te zien. Eventuele krassen, eenmaal geproduceerd, kan nooit worden verwijderd. Daarom moet je hoede van een dergelijke anti-reflecterend gelaagd glas te nemen om het te gebruiken voor een lange periode van tijd. De beste manier kunt u de zorg voor uw bril is anti-reflecterende coating reinigen. ; Vaak Spoel het glas in lauw water. Dit zou de mogelijkheid van het glas krassen. ; U kunt de gehele oppervlakte van het glas met water en zeep. Gebruik ofwel een hand of een afwasmiddel om de anti-reflecterende coating glazen wassen. ; Was de glazen grondig met stromend water. Schud het glas voorzichtig om het overtollige water te verwijderen. ; Veeg het glas af met een lens reinigings-doekje. ; De markt wordt overspoeld met verschillende soorten en merken. Vraag uw opticien aan het merk moet je gaan voor te stellen. U kunt zelf bepalen welk merk is het beste door te kijken naar bepaalde eigenschappen die een must voor een goede kwaliteit betekende anti-reflecterende coating aan te brengen op de bril. Deze worden hieronder genoemd.
Anti-reflecterende coating Properties; Stabiliteit bij verschillende temperaturen; Weerstand tegen frequente slijtage; Weerstand tegen vegen; Hechtingssterkte; Lage reflectie op de maximale gevoeligheid van het oog, je kunt zelfs gebruik maken van de anti-reflecterende coating op uw zonnebril. Snap het niet toegepast op beide kanten van je zonnebril. Het mag alleen worden toegepast op de achterzijde van de zonnebril als de voorkant is al donker en kan vlekkerig als de anti-reflecterende coating wordt aangebracht op. Kun je anti-reflecterende coating zonnebril over-the-counter van de verblinding winkel.
Door het lezen van het artikel, zou u hebt vastgesteld of een anti-reflecterende coating voor u geschikt is. Zo ja, doe dan een beetje onderzoek op en geef je ogen de ultieme opluchting. Immers, zij zijn uw kostbare activa.

No comments:

Post a Comment