Thursday 29 March 2012

Hoe te krijgen over een Ex

Om verliefd op is verschrikkelijk simpel ... Uit te vallen van de liefde is gewoon verschrikkelijk ...; Bess Myerson
Wat een ongelooflijk echte offerte! Welk geneesmiddel kan eventueel gemak de pijn van het gebroken hart? Hoe kom je over een ex, is een zeer vaak gestelde vraag niet te veel relaties eindigen op dat de vrolijke noot van de wederzijdse scheiding. Meestal is het een persoon in de relatie die voelt dingen gewoon niet kloppen, of goed genoeg voor hen. Vandaar, een verbroken relatie vertrekt om minstens een harteloos gebroken hart, eenzaam en verdrietig in haar pogingen om verder te gaan.
Maar bewegen op meer dan is het een must, niet voor het leven niet eindigen met een gebroken hart. Het gebroken hart moet vinden in zichzelf 'maag' van de pijn en kom uit de as als de spreekwoordelijke phoenix. En bewegen op is het beste wat je ooit kan doen. Dus hoe je over je ex?
Vervoer over je ex
Hoe je over je eerste liefde? Het is een van dilemma's het leven, waarom de mensen die we het meest liefhebben uiteindelijk verlaten ons. Maar de les die u moet leren van deze is om nooit te maken een andere persoon het brandpunt van je leven. Laat nooit een ander persoon zo belangrijk dat zijn of haar vertrek op u heeft u veel. Onthoud altijd, het is uw leven en het is over jou, niet over iemand anders. Nu hebben we deze les geleerd, laten we leren van de beste manieren om over een meisje of krijgen over een jongen.
Ontvang een hobby, ik weet zeker dat er moet iets wat je graag, dat u niet te herinneren aan de degene die u bemind te worden. U moet idealiter proberen verder dat de hobby. Als er niet is, krijgen een! Er is een concept van de zogenaamde 'flow'. Er wordt gezegd dat als je in de staat van 'flow' je helemaal betrokken zijn bij de activiteit die je zo verdiept inch vindt u enkele hobby, die je geest af te houden van de persoon en u helpen om over hem of haar.
Ontvang een sociaal leven, misschien zijn tijd ging je voor een paar drankjes met je oude vrienden. Na een goed bedrijf zal zeker geven u een goede tijd en helpen u vergeet uw relatie break-up. Maar het is niet altijd een goed idee te vertrouwen op je vrienden om je eruit te halen. Soms is het beter als je het initiatief nam. Het is ook belangrijk om voor vrienden, of mensen die geeft je een goede tijd kijken in plaats van jouw angst tantes, met wie je zal eindigen praten over je ex weer!
Ontdoen van de Old Stuff; Vervoer over haar of hem is als een reinigende ding. Ontdoen van alle herinneringen, ongeacht of ze goed of slecht zijn. Zorg ervoor dat er geen spoor van je ex-vriendje / ex-vriendin in de gaten-shot. Je zou het gevoel een beetje beter, als je verkocht het spul op een lap-picker en maakte een weinig geld! Grappen terzijde, als de herinneringen aan de relatie blijven komen naar u terug achtervolgen, het is beter je te ontdoen van de bronnen van deze herinneringen.
Krijgt een nieuw telefoonnummer; Sommige ex's hebben de treurige gewoonte van te bellen en te praten in het algemeen. Zelfs nadat ze klaar zijn dumpen je. Nou, het kan allemaal goed voor hen te zijn, maar het is zeker een pijnlijke herinnering aan hoe jullie twee niet samen. Dus schud ze af. Om verder te gaan, is het essentieel dat je jezelf isoleren van mensen en dingen die je pijn doen.
Krijg een beetje lichaamsbeweging; Klinkt een beetje vreemd, nietwaar? Maar geloof me, dit werkt echt! Ik denk dat je je emotionele pijn om te zetten in lichamelijke pijn, maar positief. Sommige mensen raken zichzelf in een poging om over iemand die ze lief, maar hoe staat het aan u ten goede? In plaats daarvan kunt u gebruik maken van uw haat en pijn positief, en ga voor een echt zware training. Aan het einde van het, voel je je goed, en er goed uitzien ook!
Get Busy; En tot slot, als je het gevoel al deze manieren nog steeds geen antwoord op de vraag over hoe je over een ex, werk. Zitten in het kantoor voor meer uren en zich te concentreren op het doen van je werk goed. Op deze manier kan je gebroken hart maak je geld!
Voor meer artikelen om u te helpen herstellen, dat gebroken hart, lees dan verder; How to Get Over een Guy, Hoe te krijgen over een Break-Up, How to Get over iemand; Dus deze waren enkele van de manieren hoe je over een ex . De beste relatie break-up advies dat ik u kan geven is om te stoppen met te denken dat de persoon die je verloren was de beste persoon die je ooit zou kunnen hebben. Ik weet dat je wel moe van het horen dat "er zijn meer vissen in de zee ', maar het is waar. Het is het beste dat je verder met je leven en stop geobsedeerd over de persoon die je gedumpt.

No comments:

Post a Comment