Monday 5 March 2012

Knip uw eigen haar

Er zijn vele ruzies van het krijgen van een surpluspercentage van een salon. Als je wilt krijg je kapsel gedaan door een professioneel, kan het vrij duur. Ook moet u een afspraak, of belanden wachten voor een lange tijd op je beurt te komen. Uw eigen haar knippen kan gemakkelijk zijn indien zorgvuldig gedaan, en bespaart u een hoop geld. Vraagt ​​u zich af hoe je je eigen haar te knippen? stapsgewijze Volg deze instructies.
Dingen die je nodig; Goede kwaliteit schaar; Een kam, twee spiegels; Water fles met een mondstuk (om het haar vochtig); Hair klemmen (vereist voor het snijden van je haar kort en aan de haren op zijn plaats houden); Elektrische tondeuse ( om een ​​buzz kapsel te geven); basisstappen; Was je haar met een shampoo en een handdoek droog. Zorg ervoor dat je haar niet nat of droog, maar vochtige gewoon. Voor grof of droog haar, gebruik dan een haarverzorging product als een conditioner of Hair Serum. ; Kam uw haar steil. ; Bepaal de lengte van het haar dat u wilt na uw knippen. Voor krullend haar, kies de lengte langer omdat krullend haar krimpt en lijkt korter na het droogt. ; How To Your Own haar kort laten knippen? ; Volg de bovengenoemde drie basisstappen. ; Nu zitten voor een grote spiegel. ; Deel uw haar in het midden. ; Maak kleine delen van het haar aan beide zijden van de scheiding, en houd deze secties in de plaats met de hulp van haar klemmen. Dit maakt het snijden van uw eigen haar gemakkelijker, omdat haar zal niet vallen op je gezicht. ; Maak een deel van het haar in de buurt van het begin van de scheiding. Kam het haar steil, houd hem tussen je wijsvinger en middelvinger en zorgvuldig snijden. Dan, knip dan de haren op de lengte die u hebt besloten. U kunt dit gelijkspel haar aan de bovenkant van je hoofd met de hulp van een haar klem. ; Herhaal stap 5 voor alle afdelingen van uw haar. ; Nu controleren of het haar aan beide zijden gelijkmatig is gesneden. U kunt de symmetrie van het haar aan de zijkanten van het afscheid door te oordelen wat haar aan beide zijden. Breng deze twee uiteinden in het midden van je gezicht. Herhaal dit door het nemen van andere uiteinden van het haar en brengt ze in het midden van je gezicht. Om te controleren of de rug haar, houd een spiegel aan de achterkant van je hoofd. Meer op korte kapsels. ; Hoe uw eigen haar in laagjes geknipt? ; Om uw eigen haar in laagjes eerste snede, volg de drie stappen. ; Buig voorover, zodat de bovenkant van je hoofd is de verdieping aan de zijde. ; Kam al je haar recht naar beneden. ; Nu, voorzichtig beginnen met het snijden van uw eigen haar in een rechte lijn. Als je dik haar hebben u nodig heeft om te snijden meer dan eens. Het is belangrijk om een ​​rechte lijn naar laag houden Knip uw eigen haar. ; Kijkt uit op de spiegel, kam je haar met scheiding in het midden en te controleren. ; Je zou ook geïnteresseerd in de kennis over gelaagde kapsels voor lang haar.
Hoe uw eigen haar met de tondeuse knippen? ; Volg de drie eenvoudige stappen. ; Zoemde stijl kapsel is erg populair in heren kapsels. Zojuist de bladen van de haartrimmer op de lengte die u wilt gebruiken voor de bovenkant van je hoofd. Begint te lopen de tondeuse aan de bovenkant van je hoofd. Nadat u klaar bent met de top, zet de messen van de Clipper voor de zijkanten en de achterkant, en begint te lopen de Clipper aan de zijkanten en de achterkant van je hoofd. ; Check in de spiegel om te zien als je je haar knippen goed. Zo niet, dan blijven uw eigen haar te knippen tot je tevreden bent met het resultaat dat u bereikt hebben. ; Door geduld, de praktijk en de volgende stappen in dit artikel genoemde, krijg je beter in het snijden van uw eigen haar! Ga door kapsel stijlen en ideeën voor meer informatie over kapsels.

No comments:

Post a Comment