Monday 12 March 2012

Oog make-up voor blauwe ogen

Op zoek naar die prachtige blauwe ogen moeten worden versierd met de juiste tinten van oog make-up te maken nog meer prachtig. Veel vrouwen maken deze gemeenschappelijke fout van sportieve oog make-up dat de outfit die ze dragen of gewoon omdat het hun favoriete kleur wedstrijden. Deze redenen kunnen niet genoeg zijn om oogmake-up die niet erg goed gaat met je ogen kleur te kiezen. Dus om dat prachtige oog make-up te bereiken om voor blauwe ogen, kiest u de juiste tinten oogschaduw, mascara en eyeliner of oogpotlood. Nu moet je afvragen welke de juiste kleuren voor oogmake-up voor blauwe ogen, toch? Hier zijn een paar eye make-up tips voor blauwe ogen.
Oog Make-up tips voor blauwe ogen
Eyeliner; Hoewel de keuze van de eyeliner tinten voor oogmake-up voor blauwe ogen, moet u kiezen voor donkere kleuren zoals ze zal helpen en markeer uw blauwe ogen. U kunt kiezen uit tinten zoals bruin, donkergroen, antraciet, zwart of donker blauw. Aanbrengen van een dunne lijn zou beter werken dan een dikke in het geval van blauwe ogen. Voor een meer Starker effect, lijn de binnenste randen van uw ooglid met een vloeibare witte schittering oogpotlood. Wilt u een meer vlekkerig uitzien, kiezen voor oogpotlood tinten van dezelfde kleur als de eyeliner. Vergeet niet om lichte kleuren toe te passen als ze kunnen aanzienlijk onderschat je blauwe ogen.
Oogschaduw; kiezen van de juiste oogschaduw tinten is het belangrijkste aspect van elke oogmake-up. Zover oogmake-up voor blauwe ogen wordt beschouwd, zal oogschaduw tinten zoals diep blauw, paars, mauve, lila, taupe, violet en grijs goed werken. Roze of roze zou ook heel goed te doen met blauwe ogen. Als u op zoek bent naar een rokerige effect, dan meng zwart en blauw tinten oogschaduw voor die ultieme dramatische look. Niet van toepassing zijn lichtblauwe oogschaduw of een tint die kleur van je ogen past, want dan is het effect van de oogmake-up voor blauwe ogen zal geheel verloren gaan. Inkoop oogschaduw paletten of duo oogschaduw is een goede optie om de perfecte tinten te vinden. Meer over 'hoe oogschaduw toe te passen ".
Mascara; De mascara moet zo minimaal mogelijk te maken voor oogmake-up voor blauwe ogen. Vasthouden aan de basis zwart of experimenteren met een donkerblauwe mascara schaduw voor je blauwe ogen. De mascara moet een rijke kleur en moet veegvast en water-proof voor langdurige resultaten.
Make-up Ideeën voor Blue Eyes; Make-up ideeën voor blauwe ogen zou omvatten de toepassing van een combinatie van verschillende kleuren en sommige oog make-up technieken en make-up tips voor de ogen, voor u om die perfecte oogmake-up voor blauwe ogen van toepassing.
Een van de beste make-up ideeën voor blauwe ogen is het 'go bruin'. Breng een donkere tint oogschaduw van bruin, bruine eyeliner en zwarte mascara. Van toepassing elke schakering van bruin lippenstift, complimenten aan de bruine oog make-up voor blauwe ogen. ; Fleur je blauwe ogen door het aanbrengen van een beetje schemerde oogschaduw op de binnenste hoeken van het oog. ; Toepassen rokerige oog make-up voor blauwe ogen zou betekenen dat je moet de rest van je make-up neutraal en licht houden. ; Met behulp van een donker bruine eyeliner om je onderste ooglid velgen lijn zou helderder en je blauwe oogkleur te benadrukken. ; Lavendel oogschaduw en eyeliner zilver is een zeer goede combinatie voor oogmake-up voor blauwe ogen. Brons, ook dat is een treffende kleur als oogschaduw en eyeliner voor blauw oog make-up. ; Gebruik deze ideeën en tips voor het oog make-up voor blauwe ogen die verbluffende look voor elke gelegenheid te bereiken en maak je klaar om een ​​storm van complimenten voor jullie prachtige make-up van harte welkom.

No comments:

Post a Comment