Saturday, 3 March 2012

Misdrijf vs Felony

Het debat van misdrijf vs misdrijf moet goed worden onderzocht onder twee omstandigheden. Ten eerste: je bent een student in de rechten. Ten tweede: je bent geconfronteerd met kosten. Hier zijn enkele punten die u zullen helpen een onderscheid maken tussen misdrijf en misdrijf.
Wanbedrijven; Misdemeanors zijn deze handelingen ernstiger dan overtredingen. Zij omvatten verzet bij arrestatie, openbare dronkenschap en eenvoudige batterij. Voor zover de ernst van de strafbare feiten betreft, misdrijven zijn een stap hieronder misdrijven. Echter, de mate waarin het besluit wordt getroffen om ook van invloed op de indeling. Bijvoorbeeld, als je om te stelen van een item kost minder dan een bepaald bedrag in dollars, zou je het plegen van kleine diefstal, dat is een misdrijf. Er werden echter op het item om meer dan het genoemde bedrag kosten, zou je het plegen van Grand Theft, dat is een misdrijf.
Bijgevolg is de straf uitgedeeld aan plegers van misdrijven, kan een hogere boete dan wat zou worden betaald voor een kleine overtreding. Als een gevangenisstraf is om gediend te worden, is het waarschijnlijk dat het zou worden geserveerd voor niet meer dan een jaar, meestal op een lokaal, stad of provincie gevangenis. Wanbedrijf strafbare feiten worden meestal behandeld in speciale rechtbanken met verkorte procedures. Dienovereenkomstig wordt in verschillende jurisdicties, zijn rechter benoemde advocaten niet verstrekt aan degenen die niet kunnen veroorloven. In het algemeen, is een grand jury niet verplicht om te onderzoeken en overtredingen, die meestal wordt uitgevoerd door schriftelijke klacht of informatie te laden. Echter, als een verdachte van een jury verlangens, kan hij een verzoek in te dienen en een vergoeding aan te schaffen een pay. Een overtreding heffing kan worden gehoord door een grand jury, als het gepaard gaat met een of meer misdrijven.
Er is hoop voor mensen met een misdrijf op hun record als ze mogen stemmen, in het leger te dienen, op jury en de praktijk dienen in licentie beroepen zoals dat van een advocaat. Beter nog, in de staten waar three strikes wetten worden aangenomen, zijn overtredingen niet meegeteld zoals stakingen. Niettemin, in gevallen waarin twee eerdere veroordelingen voor een misdrijf bestaat, een vergrijp aan de lijst toegevoegd kan worden beschouwd als de derde slagbal overtreding. Als dit zou gebeuren, zou dit resulteren in een verplichte 25-jarige om het leven gevangenis straf.
Misdrijven; Felonies omvatten ernstige misdrijven, zoals overvallen, ontvoering, verkrachting en moord. Een globale indeling gemaakt door de federale overheid en de meeste staten, is dat misdrijven zijn alle misdrijven die een maximumstraf van meer dan een jaar, geserveerd op aa staats-of federale gevangenis te dragen. Echter, indien het misdrijf is een halsmisdaad als de eerste moord, zelfs de doodstraf kan worden toegekend. In misdrijf gevallen, de verdachte heeft het recht om een ​​rechtbank benoemde advocaat. Een grand jury trial kan verplicht zijn in sommige jurisdicties.
Een persoon die is veroordeeld wegens een misdrijf is waarschijnlijk meer beperkingen op hun rechten (collaterale gevolgen) hebben. Dit kan onder professionele beperkingen (ze kunnen niet worden advocaten of leerkrachten), niet mogen dienen op jury's, het verlies van het recht om te stemmen, waarbij verboden bezit van wapens, of die in het leger, en in sommige gevallen, na te registreren als een dader (bijvoorbeeld zedendelinquent of verdovende middelen dader).
Ik hoop dat dit artikel is duidelijk het verschil tussen overtredingen en misdrijven, alsmede details gemaakt, zoals misdrijf vs misdrijf diefstal. In alle gevallen, terwijl de federale wetten constant zijn, staatswetten uit te stellen. Om deze reden, moet een persoon geconfronteerd met eventuele kosten in contact komen met een gekwalificeerde Lead Counsel van het strafrecht advocaat van de staat, om de staat te verifiëren voor het opladen van een misdrijf of een misdrijf misdaad.

No comments:

Post a Comment