Thursday 8 March 2012

Vishengel Reparatie

Vissen is misschien wel de oudste van de activiteiten van de mens. Sinds onheuglijke tijden hebben mensen gevist voor voedsel. Het verhaal van een visser is vereeuwigd in Ernest Hemingway's oude man en de zee. Het is een uitstekende nemen over de filosofie van de visserij en het leven in het algemeen.
Voor sommigen, visserij is een manier van leven en sommige vissen voor het plezier ervan. Je zet het aas, gooi de lijn en daarna mediteren. Er is iets heel bevredigend over. Het gereedschap van de kleine tijd visser de hengel. Vele malen te wijten aan verkeerd gebruik of gaan na een te grote vis, de hengel breekt.
Voordat je gaat in de voor de visserij, moet u uw vistuig. Het kiezen van een hengel is als het kiezen van een golfclub. U kiest een golfclub, afhankelijk van de afstand waarop je de golfbal slaan, de hoek en de kracht die nodig is. Evenzo, kies dan een hengel naar wat voor soort vis je gaat na en waar je bent vissen. Dit is wat er gaande is om te beslissen, hoe stoer en robuust een hengel die u nodig heeft. Ook goed vertrouwd met hengel setup.
Vaker wel dan niet, worden de palen gegooid in de visserij-veld, als ze eenmaal zijn gebroken. U hoeft niet gooi de hengel als zijn gebroken. Hengel reparatie mogelijk is. Tegenwoordig, zelfs hengel reparatiesetjes beschikbaar zijn, waarmee u gemakkelijk de staaf in het veld te repareren. Hengel reparatie is een essentiële vaardigheid die moet worden beheerst door elke persoon, die noemt zichzelf een echte visser. Immers, moet men weten hoe de instrumenten van zijn vak repareren!
Benodigd gereedschap voor Fishing Pole Reparatie; De gereedschappen en onderdelen die nodig zijn voor hengel reparatie zijn als volgt:; Doppen, Spare Gids; Trimmer, Spare String; Hoe te repareren een hengel?; Hier zal ik uitleggen hengel reparatie procedure volgens de aard van de schade die wordt veroorzaakt.
Hengel Reparatie in de zaak van Broken Rod; Het gebeurt vaak dat de hengel de hengel kiekjes onder hoge spanning. Door het gebruik van adereindhulzen, kunt u herstellen van de staaf. Allereerst, trim de uiteinden van de stang of de pauze plein en plaats een beentje in de pauze. Plaats de ring precies in tussen de pauze plein van de twee stukken. Dat is, cement het ene uiteinde van het beentje naar de top kapotte gedeelte en de andere aan de onderkant gebroken deel.
Hengel Reparatie in de zaak van Broken Gids; Er kunnen zich gevallen, wanneer uw gids pauzes. Maak je geen zorgen, als reserveonderdeel gidsen zijn verkrijgbaar bij elke sport de opslag van goederen. Re-tie van de nieuwe gids op de plaats waar de oude gids was. Je kan hebben om de string te veranderen, samen met de gids. Natuurlijk, voordat je dit doet, heb je de oude gids en string uit de paal te verwijderen. Zodra u klaar bent met de vaststelling van de nieuwe gids en string, dan is een laklaag van toepassing op de snaar om het te genezen.
Hengel Reparatie in de zaak van Broken Tip; Soms gebeurt het ook dat de tip breekt, vanwege de ruwe behandeling. U kunt herstellen van de gebroken tip gemakkelijk door het trimmen van de stang vierkante uiteinde en cementeren een nieuwe tip, dat is gemakkelijk verkrijgbaar bij elke bouwmarkt. Zorg ervoor dat de tip goed is uitgelijnd met de array van andere gidsen.
Hoop dat dit kort overzicht van de hengel reparatie helpt je uit en een hengel schade wordt niet onderbroken door de visserij ervaring!

No comments:

Post a Comment